Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 359.

• παιδιά πριν το ξεκλείδωμα πρέπει να πάνε να πατήσουμε το oem unlock από τα Dev options?

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από Octaviastikos: “Μεσα σε 24 ώρες ξεκλειδώνω... ” Και εγω σε 29 ωρες. Αντε γιατι βαρεθηκα τις κινεζικες μακακιες ” Δεν κατάλαβες μάλλον...κάθε 34 ώρες...και όχι 240 ή 360 ώρες... ” και πάλι δεν το κατάλαβα. Ξεκλειδώνεις κάθε 34 ώρες? Γιατί όταν πάρεις την έγκριση να ξεκλειδώσεις δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις και πάλι?

• Εχουν βγαλει ωραια προγραματακια για το Mi8 απο το en.miui.com FLASHER TOOLKIT TWRP M 8/8SE/8EE FLASHER TOOLKIT TWRP M 8/8SE/8EE - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum [DEVICE TEAM] Xiaomi ADB/Fastboot Tools: Debloat Your MIUI! [DEVICE TEAM] Xiaomi ADB/Fastboot Tools: Debloat Your MIUI! - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Για να δουμε θα τα δοκιμασω σε 29 ωρεςςςςςςςς

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Germak: “Όχι μόνο.Μπορουμε να φτιάξουμε mods σε επίπεδο kernel να βρούμε bugs να ενεργοποιήσουμε λειτουργίες που ο κατασκευαστής δεν έχει συμπεριλάβει και πολλά αλλά πράγματα. Ένα μεγάλο πρόβλημα για παράδειγμα που έχει προκύψει απο οτι διαβάζω με το mi8 είναι το θέμα του gps που η xiaomi δεν έχει κάνει optimized ακόμα την miui9 και σε πολλούς με κινεζική rom κρασαρει και ξεκλειδώνει. ” εφόσον θες να βοηθήσεις τότε πάρε την συσκευή και περιμένουμε νέα σο…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Μεσα σε 24 ώρες ξεκλειδώνω... ” Και εγω σε 29 ωρες. Αντε γιατι βαρεθηκα τις κινεζικες μακακιες

• έχεις ΠΜ

• Παράθεση από zombie99: “Παράθεση από NasDriver: “Δεν ξέρω εάν μπορεί να σε βοηθήσει ο @omek07 , είχε βρει κάποιον και έφτιαξε το δικό του Mi 8 με ανάλογο πρόβλημα ” ας δουμε τι θα μας απαντησει εαν το δει το παιδι ! ή οποιος αλλος μπορει ! ” καλημεροκαλησπερες φίλε μου. Λοιπόν εγώ πλήρωσα 40 δολάρια αμερικανικά σε έναν μάλλον φιλιπινεζο και συνδέθηκε μέσω ultraview και έκανε την δουλειά μόνος του. Έχω και ένα site που από ότι έχω καταλάβει σου στέλνει κωδικούς με 25 δολάρια αλλά πρέπει να ξέρεις…

• φίλε μου ναι είναι ανοικτό φόρουμ αλλά τα παιδιά ξέρουν πιο πολλά. Δεν θέλω αν γράψω κάτι να πάει ο άλλος που δεν ξέρει και να το κάνει και να πάρει μπρίκι στο χέρι. Πάω δουλειά θα γράψω το βραδυ

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εαν θες κάνε τον παράνομο τρόπο... Μετά επιστροφή δεν θα έχει...θα είναι άχρηστο το τηλέφωνο... Μόνο με αίτημα ξεκλειδώματος... ” παράνομο δεν είναι να κάνεις kbind την συσκευή σου με αυτό τον τρόπο. Αν είναι ο σωστός τρόπος ή όχι τι να πω. Απλά αν όντως λειτουργεί γλιτώνεις να πρέπει να ξανακάνεις φλασαρισμα. Παράθεση από NasDriver: “Το ρώτησα και εχτές αλλά απάντηση δεν πήρα ακόμα... Ποιος ο λόγος να γίνει bind η συσκευή με global rom και ξεκλείδωτο bootloader, ότα…

• Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από ikleos: “Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 , Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind. Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη. Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται??? ” Τελικά περασα το magisk μεσω sideload και αυτή τη στιγμή έχω root στο Mi Max 3 . Παω εκει που λέει ο @omek07 αλλά δεν με υπάρχει πουθενά να βάλω το m…

• Παράθεση από NasDriver: “Ναι αλλά αν κάνεις bind έτσι πως θα κάνεις unlock αφού είναι ήδη ξεκλείδωτο ? Επίσης αν κλειδώσει στην ουσία γίνεται shoft brick και θέλει 10-15 μέρες να ξεκλειδώσει... Εκτός και εάν μιυ διέφυγε κάτι ” Οταν πριν απο καιρο προσπαθησα να ξεκλειδωσω με ήδη ξεκλειδωμενο κινητο στο MiUnlock tool μου εγραψε οτι το κινητο ειναι ξεκλειδωτ και μου ειχε ενα κουμπι το οποιο ελεγε UNLOCK AGAIN. Μετα απο συνομιλια με paolo21r δεν κανει τιποτα αυτο το κουμπι. Σε βγαζει παλι οτι το κιν…

• Για αυτους που παρελαβαν με ξεκλειδωτο bootloader και πρεπει να κανουν δεσιμο της συσκευης με τον λογαριασμο τους Λοιπον παιδια εχω νεα. Κανονικα οταν εισαι ξεκλειδωτος με αλλο λογαριασμο δεν μπορεις να πας να δηλωσεις την συσκευη σου στο λογαριασμο σου. Μετα απο ψαξιμο βρηκα ότι αμα εισαι ξεκλειδωτος και με ροοτ magisk 16.7 μπορεις να πας στο Developer Options και θα δεις οτι ειναι ενεργοποιημενο το Mi Unlock Status και μπορεις να συνδεσεις την συσκευη σου στο λογαριασμο σου. Κανονικα αν εισαι …

• Παράθεση από demakhs: “Για δοκίμασε το κ πες μας ... ” Οταν ξεκλειδωσω με δικο μου λογαριασμο να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω

• Παράθεση από paolo21r: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από paolo21r: “το δοκιμασα 3 μερες τωρα δουλευει μια χαρα απλα εγω φλασαρα και την 9.6.3.0 ” φίλε μου καλησπέρα. Οπότε μπορείς πες μας ακριβώς τι έκανες τα βήματα ακριβώς για να ξέρει ο κόσμος. ” καταρχην μου ηρθε το κινητο με global και ξεκλειδωτο bl.πηγα στην ενημερωση,πατησα τις 3 τελειες και πατησα ληψη ενημερωσης για να παρω ολο το αρχειο της εγκαταστασης που ειναι 1,7g,αλλιως θα κατεβασει μονο το upadate που ειναι 650 mb αλλα δεν μας κ…

• mi 8

omek07 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παιδιά μπορεί καποιοςωνα μου πει που μπορώ να βρω την China Developer 8.8.23 αλλά από την Xiaomi χωρίς τροποποίηση? Δεν μπορώ να την βρω από πουθενά

• Παράθεση από paolo21r: “το δοκιμασα 3 μερες τωρα δουλευει μια χαρα απλα εγω φλασαρα και την 9.6.3.0 ” φίλε μου καλησπέρα. Οπότε μπορείς πες μας ακριβώς τι έκανες τα βήματα ακριβώς για να ξέρει ο κόσμος.

• Επειδη πολλα παιδια ρωτανε για Root σε Global Rom παραθετω εδω τι βρηκα για το root στο XDA ([SOLVED!] Can't install Magisk without bootl… | Xiaomi Mi 8). Sorry for double-posting, but I wanted to notify you I GOT IT! Over here, user @richardyusan helped me out with an extra step. What I did: - Installed Magisk V16.7 - Installed DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER. - Performed fastboot format userdata (Λογικα σε αυτο το βημα πρεπει μετα να μπειτε σε fastboot και να τρεξετε εντολη fastboot f…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από omek07: “αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε. ” Εγώ δεν είπα ότι δεν γίνεται. Είπα ότι ΕΓΩ τραπεζική εφαρμογή σε rootαρισμένη συσκευή ΔΕΝ βάζω.Είναι μέχρι να σου φύγει κάνα 1000αρικάκι μέσα από την τσέπη χωρίς να το πάρεις χαμπάρι...τότε ούτε εσύ θα βάζεις... Τέλος πάντων. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές. Νομίζω ότι τα ερωτήματα τέθηκαν. Όποιος έχει πρόσβαση και πηγές που μπορούν να απαντήσουν, ας μας δώσει μία…

• αν ψάξεις όλα γίνονται φίλε. Αν βάλεις ροοτ βαζεος magisk ( ειναι το μονο ροοτ που λειτουργει καλα) κρύβεις το ροοτ από τις τραπεζικές εφαρμογές και όλα καλά. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μήνυμα. Δεν θέλω να βάλω λινκ γιατί ο καθένας θα πάει να το κάνει χωρίς να ξέρει

• όταν είχα ροοτ το κινητό μου έκανα μια διαδικασία που έχουν οι Ρώσοι και δεν είχα πρόβλημα με το google pay . Βέβαια δεν πλήρωσα τίποτα ακόμα με το NFC. Όταν ξεκλειδώσω πάλι θα το ξανακάνω και θα δω αν λειτουργεί. Για όποιον είναι ροοτ μπορώ να δώσω τα αρχεία και να δει αν μπορεί...