Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 359.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ σΕ ΟΛΟΥΣ! @SoNik+ Άλλο ερωτήμα: Αποδεχόμαστε προς το παρόν (άν και έχω μία αίσθηση ότι θα είναι μόνιμο) ότι δεν μπορούμε να έχουμε Global Stable με κλειδωμένο bootloader. Θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση ΟΤΑ χωρίς να διατρέχουμε κίνδυνο να μας κλειδώσει ο bootloader; Γιατί εάν μας κλειδώσει...θα ψάχνουμε authorized account πάλι. @all Με τον ξεκλείδωτο bootloader στην Global Stable, λένε ότι : - Δεν περνάμε την πιστοποίηση στο Google Play - Δεν δουλεύει το Andro…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Κυριάκο βάλε...όλα καλά μόλις ξεκλειδώσα και το άλλο mi 8.... Δώσε πόνο..... ” Εννοείς ότι έβαλες global και ξεκλείδωσε bl? Παιδιά εγώ από την εμπειρία μου Global δεν Θα ξαναβάλω. Η Global δεν μπορεί με ξεκλείδωτο bl εκτός και αν κάνουν κάτι από την Xiaomi. Εγώ τωρα έχω την 8.8.16 China και όλα λειτουργούν τέλια!!!!
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτην China Tom δεν παίζει ρόλο αν είσαι ξεκλείδωτο ή κλειδωμένος. Αν περάσεις global είναι το θέμα. Εγώ νομίζω ότι Παιζει το αρχείο που κατέβασε ο Γιάννης να είναι κάπου λίγο διαφορετικό??? Έφερες τι λέτε ? Μήπως υπάρχουν δύο ίδιες Ρομ με κάποια αλλαγή μέσα που το ένα κλειδώνει και το άλλο όχι? Αν μπορεί ο Γιάννης να τσεκάρει το αρχείο που πέρασε και να μας πει από που το κατέβασε , το όνομα του αρχειου ακριβώς και πόσο μεγάλο είναι το αρχείο
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαDear Odysseas, We would like to extend our apologies for this inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here: Warranty and Return | GearBest.com and terms and conditions from Terms and Conditions | GearBest.com After reviewing your case, please review our possible solutions: 1)Return the item back to us. You can return the item back to us in US as per our terms and conditions indicated in the link above. Once we receive the item, we can exchange or offer a refund of 479.99 USD to your G…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά η διαδικασία που πρέπει να γίνει αν κάποιος έχει το δικό μου θέμα είναι ότι πρέπει να μπεί το κινητό σε EDL mode και με authorized λογαριασμό να ξεκλειδώσει. Εγώ δυστυχώς έπρεπε να πληρώσω για να γίνει η δουλειά μου. Μακάρι να βγάλει η Χιαομι κάποιον τρόπο. Όταν έχω χρόνο θα γράψω νέο ποστ αλλά και πάλι κάποιος θα πρέπει να έχει authorized λογαριασμό για να μπορέσει
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Άρα τώρα είσαι με china developer και περιμένεις να ξεκλειδώσεις ? ” Ειμαι με China Dev 8.8.16 και περιμενω να ξεκλειδωσω. Στο Mi Unlock εγραψε 240 ωρες. πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από omek07: “Ωπα ακομα δεν εχω ξεκλειδωτο BL απλα ξεκλειδωσα EDL. Εκανα αιτηση για Unlock BL και εχω ακομα 240 ωρες !!! ” A...A...A!! OK!Άρα όταν θα έρθει η ώρα να ξεκλειδώσεις, θα ξεκλειδώσεις με ΔΙΚΟ σου account, οπότε λογικά ΔΕΝ θα πρέπει να ξαναέχει…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Kai Παράθεση από omek07: “Δεν θα το αφηνα ετσι !!!Ξεκλειδωσε με λογαριασμο που ηταν authorized οποτε μαλλον ο τυπος εχει πολλους λογαριασμους. Ο τυπος βεβαια μου πηρε 40 δολλαρια.Ειπε δεν γαμμμμμμμμ θα το ρισκαρω και τελικα το εκανε ο τυπος. Μου εβαλε την 8.8.16 πανω. Του ειπα καλυτερα China Dev παρα Global ........ Παω να βαλω Google Play γιατι απο τα κινεζικα μου βγηκαν τα ματια ” Αφού είσαι ξεκλείδωτος, μπορείς να βάλεις Global ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ φυσικά!!!Γιατί δεν τ…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από omek07: “Παιδια βρηκα τροπο με εναν κινεζο (επι πληρωμης) μου το ξεκλειδωσε και ειμαι παλι στο παιχνιδι ” Μπράβο ρε!!! Μπράβο και πάλι μπράβο! Είσαι μεγάλη μαφία τελικά!!! Το νού σου τώρα μήν γίνει πάλι π@π@ριά! Μικρά βήματα...! Υ.Γ Άρα υπάρχει τρόπος.... ” Δεν θα το αφηνα ετσι !!! Παράθεση από NasDriver: “Με ποιον τρόπο σου το ξεκλείδωσε ? Θυμάσαι τι έκανε ? Ποια ρομ πέρασεαν πέρασε (κινέζικη λογικά) ή είσαι ακόμα με την global ? Δώσε πληροφορίες βρε Και φυ…
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια βρηκα τροπο με εναν κινεζο (επι πληρωμης) μου το ξεκλειδωσε και ειμαι παλι στο παιχνιδι Κατευθειαν εκανα αυτο με το bind στον λογαριασμο μου μεσω του developers options και εκανα αιτηση για ξεκλείδωμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56793/ Μου περασε την China 8.8.16 Απο εδω και πέρα τι κανώ ???? Δεν θα κανω βημα αμα δεν μου πειτε Ειπαμε ΟΧΙ GLOBAL ROM ME ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BL ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ?
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤωρα ειδα οτι εβγαλαν και την 9.6.1 σε Recovery μονο . Λετε να εχουν κανει τιποτα απο την Xiaomi και να ξεμπρικαρουν τα κινητα ??? Λετε να δοκιμασω?
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από omek07: “Παιδια Μολις μου ειπανε οτι αν καποιος εχει authorized account τον οποιο ομως δεν εχει χρησιμοποιησει για να κανει EDL σε καποια αλλη συσκευη μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε για να φτιαξω το κινητο μου. Μπορει να μπορω ακομα και αν εχει ξεκλειδωσει αλλα οχι την ιδια μερα ή ακομα και εβδομαδα Μακαρι να μπορεσω να βρω καποιον που δεν το χρειαζεται ή να με βοηθησει με καποιον παλιο Authorized λογαριασμο. Εχω στειλει παντου email και περιμενω να δω αν …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια Μολις μου ειπανε οτι αν καποιος εχει authorized account τον οποιο ομως δεν εχει χρησιμοποιησει για να κανει EDL σε καποια αλλη συσκευη μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε για να φτιαξω το κινητο μου. Μπορει να μπορω ακομα και αν εχει ξεκλειδωσει αλλα οχι την ιδια μερα ή ακομα και εβδομαδα Μακαρι να μπορεσω να βρω καποιον που δεν το χρειαζεται ή να με βοηθησει με καποιον παλιο Authorized λογαριασμο. Εχω στειλει παντου email και περιμενω να δω αν καποιος θα μου απαντησει...........
-
4g+ & Μι 8
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαεπειδη ειχα το ιδιο θεμα και εγω αλλα στον Καναδα, Τσεκαρε μεσα στις ρυθμισεις του apn αν εχει τις σωστες εγραφες τις Cosmote . Ψαξε στο internet gia to LTE της Cosmote και ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις και βαλτες στο apn εμενα πχ ειχε .....fido.apn και επρεπε να ειναι LTEMOBILEFIDO.APN. Μετα την αλλαγη ειδα 4g
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν θυμάμαι καλά με global rom έκανες το lock, σωστά ? ” Ναι με την 9.5.13. Ρε παιδια δεν εχουμε καμια επικοινωνια με την Xiaomi για να μπορεσουμε να τους ρωτησουμε για authorized account ???? Εχω στειλει email παντου
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιαααααααααααααα Μην κανετε σε καμια περιπτωση Clean all and LOCK. Εγω εκανα την βλακεια και εμεινα με την παντοφλα στο χερι, τωρα τρεχω και δεν προλαβαινω μπας και βρω καποιον να μου κανει Authorize τον λογαριασμο μου για να μπω μεσω EDL και να μπορεσω να φλασαρω ξανα για να ανοιξει το κινητο. Εγω περασα την 9.5.13 και ο βλακας δεν επελεξα το Clean All αλλα το Clean all and lock. Τωρα εχω ενα κινητο που μπαινει στο Recovery 3 και στο fastboot και αυτο γιατι ειναι κλειδωμενος ο bootloader. Ξε…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από omek07: “Authorized account ” Πήγαινε εδώ [Anti-Rollback] Solution for Users Whose Redmi Note 5/Pro Gets Bricked - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum είναι ενεργό το νήμα και ζήτα και εσύ. Ζητάνε MID το email λογαριασμού διάβασε το πρώτο post. Μπορεί να λέει ότι είναι για το RN5/PRO αλλά έχει και άλλες συσκευές. ” Εσυ μπορεις να κανεις σχολιο εκει ??? Εμενα μου βγαζει οτι ειναι κλειδωμενο. ΑΝ μπορεις να κανεις σχολιο μπορεις να βαλεις τα στοιχεια …
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από omek07: “Παράθεση από spideman3: “Διάβασα τι έγραψες ποιο πάνω σχετικά πως το βλέπει ο υπολογιστής. Πρέπει να το δει ως com 9008. Σε έστειλα ένα λινκ για το πως θα κάνεις το test point δοκίμασε με αυτή την rom. Και ψάξε για video με το mi pc suite china. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φλασαρω με Test point αλλα μου ζηταει Authorized account δεν ξερω αν θα αφησει να τελειωσει το φλασαρισμα Εχει καποιος Authorized account ρε παιδια να το …
-
Παράθεση από spideman3: “Διάβασα τι έγραψες ποιο πάνω σχετικά πως το βλέπει ο υπολογιστής. Πρέπει να το δει ως com 9008. Σε έστειλα ένα λινκ για το πως θα κάνεις το test point δοκίμασε με αυτή την rom. Και ψάξε για video με το mi pc suite china. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φλασαρω με Test point αλλα μου ζηταει Authorized account δεν ξερω αν θα αφησει να τελειωσει το φλασαρισμα Εχει καποιος Authorized account ρε παιδια να το κανω ?