Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 253.
-
eBay app πρόβλημα
ΜήνυμαΓειά καί πάλι εχω ενα πρόβλημα με την eBay app, ( τελευταία εκδοση ) δούλευε καλά, αλλά τώρα κάνει σαν να μην βρίσκει internet δεν μπορώ να υπολογίσω πότε αρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα, εχει μήπως κανείς το ιδιο θέμα? Εχω nikel την τελευταία xtrv beta, δοκίμασα με 2 access point που εχω, με mobile data, εκανα clear cache, εβαλα 2 ποιό παλιές εκδόσεις, μετέφερα μέσω titanium την ιδια εφαρμογή από αλλο κινητό που δουλεύει με τα data μαζί, τι αλλο να κάνω δεν ξέρω εκτός καί αν κάτι παίζει με τη…
-
Γειά σε ολους και πάλι γιά λύστε μου μιά απορία εχω το Nikel με την τελευταία xtrv beta και wind 2 sim, 1 ομιλιά μία data. εξω από την πόλη δεν πιάνω 4G , στην πόλη που εχω συνέχεια 4G ολα μια χαρά απο ταχύτητα κτλ. ( κλειδωμένο μόνιμα 4G). Eδω εχω το εξείς πρόβλημα πιάνω H+ μόλις προτοενεργοποιήσω τα data σε λίγο πηγαίνει Η ( στο Η σέρνεται η ταχύτητα ) στο Η+ είναι μιά χαρά αλλά δεν κάθετε εκεί συνέχεια, κάθε λίγο και λιγάκι Η+ σε λίγο Η και ούτο καθεξείς. Είναι πρόβλημα της Wind? είναι σε ολο…
-
Παράθεση από fog: “Για την ένδειξη της ελεύθερης μνήμης στη σελίδα των Recents, θα πας Ρυθμίσεις->Home screen and Recents Panel και θα ενεργοποιήσεις το διακόπτη Show Memory Info. ” To βρήκα Οκ νάσε καλά
-
Γειά σε ολους πέρασα σήμερα την τελευταία ΧΤRV 7.5.11 Beta είχα την 7.4.14, εχω Xposed και αγορασμένο το Xmui, εχασα δύο πράγματα την ενδειξη ελεύθερης μνήμης στα Recents και αναλυτικά την προβολή ταχύτητας σύνδεσης στην γραμμή κατάστασης πού την είχα λόγω xMUI χώρια το upload καί χώρια το Download, τώρα εχω μάλλον το σύνολο, Εχει κανείς το ιδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Γειά καί πάλι εχω το Nikel με Xtrv 7.4.20 beta, μου εχει κάνει το εξείς 4-5 φορές σε 2 μήνες, σε ασχετες φάσεις αλλά καί 1 φορά κατά την διάρκεια κλίσεως, και 1 φορά την στιγμή που αρχίζει να κτυπάει εκεί που πέρνω κάνει μιά δόνηση και μετά μαύρη εικόνα πατώ κρατώ το power κάνει reboot και μετά ολα καλά. Διάβασα σε κάποια νήματα εδώ σχετικά με τα random reboots αλλά ακρη τελικά δεν βγήκε μου φαίνεται... Καμμιά ιδέα τι παίζει?
-
@BanditGR εχεις απόλυτο δίκιο με το magisk αυτά ακρίβώς εκανε και σε μένα, κατέβασα από XDA τον unistaller τον πέρασα μέσω TWRP καπάκι φλάσαρα το SuperSU και ολα καλά, παραζαλίστηκα με το magisk οτι ηθελε εκανε και δεν με ρώταγε. Παρεπιπτώντως ασχετο με το θέμα το tapatalk εχει κανένα πρόβλημα ενώ παλιά μπορούσα καί απαντούσα στο forum τώρα από το tablet καί το Nikel οταν πατήσω να δημισιεύσω μία απάντηση σβουρίζει αλλά δεν... Η εφαρμογή του forum μου ψιλοκολάει αλλοτε ανοίγει αλλοτε οχι..
-
Παράθεση από Thracia: “χαχαχα Το ιδιο και σε εμένα,αν το κλείσεις και το ανοίξεις στρώνει δεν θέλει restart το κινητο! Μπορούμε να ζήσουμε με αυτό,οταν μια εφαρμογή χρειάζεται root μια χαρά εμφανίζεται το pop up ” Ελα ντε που εμένα δεν στρώνει τό επιασε τώρα και δεν ξαναεμφανίζεται το superuser, δεν εχω root, το ξαναφλάσαρα το magisk.zip μέσω recovery αλλά δεν... Εγκυκλοπαιδικά για να γυρίσω στο superSU τί κάνω? Εχω περάσει την XTRV 7.4.20 Και στο magisk app αν τρέχω το SafetyNet κάτω κάτω εχω S…
-
Δεν ξέρω τί παίζει εδώ, με την επανεκίνηση εμφανίστηκε το superuser, με την επανεκίνηση ξανά εξαφανίστηκε ούτε ο φαντομάς να ητανε Δηλαδή για να εξηγήσω αναλυτικότερα, ξαναφλάσαρα το magisk.zip, το τρέχω δεν βλέπω το superuser μέσα από το magisk, ξανακάνω επανεκίνηση ολα καλά, δουλεύει το root κανονικά, ξανακάνω επανεκίνηση εξαφανίζεται το superuser τι γίνεται δεν ξέρω, αρχίζει και με κουράζει αυτό το magisk.....
-
@pisons τελικά μετά μιά δεύτερη επανεκίνηση ολα καλά, βλέπει το root. Μία ερώτηση το screenshot σου στο post σου 4.148 από που προκύπτει εγκυκλοπαιδικώς? Εμένα στο xposed είναι γραμμές και οχι εικονίδια Βλέπω στα modules του magisk to "xposed framework(SKS23) 87.1 ( systemless ) αυτό πρέπει να περάσουμε? Οπως σου είπα εχω περάσει το παρακάτω. "xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126"
-
@Thracia το ετρεξα το magisk δεν δίνει root κανένα root app ( οπως το supersu ) δεν χρειάζεται? κάπου διάβασα για το Phill's su app αν τρέξω το magisk το πρώτο στο installed magisk ειναι πράσινο το δεύτερο εχει "?" και λεει Rooted but no root permision, not allowed? "Functionalitty greatly limited" κάτι λείπει μάλλον....
-
@pisons δοκίμασε σε παρακαλώ αυτό που εγραψε ο @BanditGR σχετικά με το hide root αν σου δουλέψει ετσι η Πειραιώς, αν σου δουλέψει να κάνω το βήμα με το magisk αλλιώς να κάτσω οπως είμαι. Οσον αφορά το Xposed Framwork δουλέυω την "xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126" αυτή σου δουλεύει καλά με το magisk? ολα τα προγράμματα που θέλουν root δουλέυουν κανονικά το Titanium για παράδειγμα που είναι λίγο ιδιόμορφο με τίς DEV δουλεύει καλά ειδικά στο restore?
-
Γειά σε ολους και πάλι, μιά ερώτηση, εχω την XTRV 7.4.14 με SuperSU, εχω Xposed και κάποια modules. Τώρα διαβάζω από εδώ οτι η τελευταία 7.4.20, δεν εχει SuperSU αλλά magisk, αυτό θεωρητικά κρύβει το root, εχει καμμιά σχέσει με το xposed? γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο τροποποιημένο xposed για magisk, θέλει το phh's super user κτλ, σκέφτωμαι να περάσω την rom, αλλά το SuperSU του chainfire δουλεύει μιά χαρά το εχει δουλέψει κανείς γιά δώστε λίγο παραπάνω πληροφορίες, εγω από xtrv dev σε νεώ…
-
Γεια σε όλους. Προσπάθησα να μεταφέρω ένα backup που είχα κάνει από άλλη συσκευή στο Rn4 , μέσω shareit και μόλις πάτησα επαναφορά εφαρμογής και δεδομένων βγήκε γρήγορα μία ειδοποίηση κάτι ότι η εφαρμογή αποκλείστηκε δεν πρόλαβα να διαβάσω και από τότε όταν πηγαίνω να επαναφέρω κάτι με titanium κολλάει στην επαναφορά και δεν κάνει τίποτε. Ψάχνω στα δικαιώματα του Titanium τα έχει όλα δεν μπορώ να βρω κάτι. Εχω την DEV xtrv 7.3.23. To Titanium δούλευε μία χαρά τι έγινε τώρα δεν μπορώ να βρω άκρη.…
-
13d6a94f2b7dc706f7350af0124f6b77.jpg fa1ddd0fb6f39b366d501a1dc617b66a.jpgc599275003863195456f699a041d48c2.jpgd84d5da8e87735cda9480f8e38235d76.jpg Να ρωτήσω κάτι πως βλέπετε τα στατιστικά ειδικά την αναμονή GSM δεν είναι υπερβολική? έχω βέβαια 2 Sim η μία ομιλία και η άλλη data. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.