Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.

• Λες και από τη στιγμή που παίρνεις android κινητό και βάζεις Gmail δεν δίνει στη φόρα τα παντα Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απο οσο θυμαμαι το gps mio που ειχα,οταν το χρησιμοποιουσα τα ειχε σαν μενου που τα ενεργοποιουσες οπως και τις καμερες ταχυτητας αν τα βαλουν και αυτα,bye bye ολα τα gps!!!

• Ένα μικρό δωράκι! - 1

isaacgr - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τέλειο! !!! Πολύ ωραίο! !!! Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έσπασε η οθόνη του mi3 μου

isaacgr - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Το βασικό, για εμένα, είναι το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις! !! Και το πόσες ίντσες θέλεις..... Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εγω τον fx6300 που εχω,ειμαι ευχαριστημενος Για την εργοστασιακη ψυκτρα.... αστο, αδικα την δινουν, καλυτερα να την παω για ανακυκλωση Για να την παλεψω εβαλα ,μετα την zalman cu7000 al-cu, την Cooler Arctic Freezer Xtreme Rev.2 γιατι εφτανε 70 βαθμους στα παιχνιδια και εχω και κουτι με 4 ανεμιστηρες και χωρις overclocking Ναι ο intel θα ζητησει 140w αλλα θα ειναι i7 με πολλαπλασια ισχυ(cpu benchmark) αλλα θα εχει και τα πολλαπλασια λεφτα νιωθω οτι intel με amd οτι ειναι οπως τα αμερικανικα musc…

• το κακο με τους AMD ειναι οτι ζεσταινονται και πιο πολυ!!!! Oποτε στο κοστος αγορας πρεπει να υπολογιζεις οπωσδηποτε και ενα καλο συστημα ψυξης ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι!!!! Ασε που η ενεργειακη καταναλωση ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο την intel!!! αρα μεγαλυτερο τροφοδοτικο, απο την αλλη το σοστος ειναι στο μισο!!! Αναλογα με την τσεπη διαλεγεις

• Μπαταρία για Redmi Note 2

isaacgr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Πρόσεχε γιατί εγώ την πατησα φθηνή φθηνή από banggood αλλά μουφα και δεν το παραδέχονται,παρε απο καλή ιστοσελίδα!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• την πέρασα και εγώ το απόγευμα,και ξεκίνησε ή δοκιμή,θ α δούμε και αύριο

• Συνεργασια υπαρχει με τον OTE, τα περισσοτερα dslam adsl και vdsl ειναι της HUAWEI Τι περισσοτερη συνεργασια πηγε να κανει ο τσιπρας δεν λενε!!!

• welcome @Vickmall Σαν πελατης εμεινα απολυτα ευχαριστημενος

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από isaacgr: “μετα απο αλλαγη απο dev σε stable και ξανα dev ειπα να κανω και εγω ενα τεστ!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14418/ προσωπικα εχω παρατηρησει οτι αν το εχεις φορτωμενο και σε πτηση με εκκαθατιση μνημης οτι πιανει παραπανω ” 09aec981523b7245f161e3055eb1476c.jpg Η διαφορά του Miui 7 με 8 Ή καλύτερη χρήση μνήμης νομίζω έκανε διαφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα,περασα την 6.6.16 σε redmi note 2 prime, ολα τέλεια από χθες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχαρητηρια στου επιτυχοντες!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ επειδή ποτέ δεν του χαρίστηκα τους Κινέζους και ποτέ δεν δέχτηκα δωράκια, παρά μόνο τα λεφτά μου πίσω. Κάνε ένα Dispute στο Paypal με τις φωτογραφίες που έχεις και ζήτα τα λεφτά σου πίσω χωρίς επιστροφή του προϊόντος. Να μάθουν αυτούς τους ελέγχους να τους κάνουν αυτοί και όχι οι πελάτες στην άλλη πλευρά του κόσμου. Επίσης στείλε τις φωτό και όλα τα στοιχεία στην XIAOMI έτσι για πλάκα και ενημέρωσε και τον Κινέζο πωλητή ότι το έκανες. Παίξε με τους δικούς τους κανόν…

• Καλησπερα Πριν λιγο καιρο αποφασισα να παρω απο το BANGGOOD μια μπαταρια,ετσι για δευτερη, γιατι η μανισια την φορτιζα οπως ναναι και με την μετρηση που της εκανα με usb-meter ειχε πεσει λιγο. Βρισκω στο σαιτ τους να λεει αυθεντικη,μαζι με μια θηκη αι με την μειωση απο ενα κουπονι, 12 € τα δυο!!! Με το που ερχεται ,συστημενη, την αδειαζω, και την βαζω να φορτιζει με το usb-meter να την ελεγξω. Και εδω ξεκινα το δραμα Ουτε 2000 mah με ονομαστικη 3060mah!!!!! Απο ενα βιντεο που ειχα δει λεει ζυγισ…

• Mi Key 3.2.3 GR

isaacgr - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Σε ποιο φακελο αποθηκευονται τα αρχεια στο κινητο? Για να τα σβησω χειροκινητα Με το lucky patcher που πηγα να το εγκαταστησω μου εβγαζε σφαλμα οτι εχει την ιδια αδεια με το perm=com.miui.barcodescanner.receiver

• Mi Key 3.2.3 GR

Μήνυμα

Εκανα καθαρισμο και παλι τιποτα!! Περασα μια παλια στα αγγλικα αλλα οταν ετρεξε μου τα εβγαλε στα ελληνικα Καπου πρεπει να εχει παρασμενα παλια αρχεια ετρεξα και το clean master και παλι τιποτα!!! Τουλαχιστον τρεχει στα ελληνικα αλλα παλιοτερη εκδοση

• Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Key 3.2.3 GR

Μήνυμα

και σε μενα κανει το ιδιο,εκανα clean cache και παλι τιποτα,ξερετε χειροκινητα ποια αρχεια ειναι για να τα διαγραψω?? Δοκιμασα και με την αγγλικη εκδοση αλλα και παλι τιποτα Την κινεζικη την παιρνει!! μηπως εχει σχεση με την υπογραφη ή αδεια του προγραμματος??

• Αγορά από Vickmall

Μήνυμα

Εγώ τον οκτωβριο που το πήρα δεν την είχε την ελληνική,αξιζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του miui.gr για την καλή και σοβαρή δουλειά που κανουν Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk