Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 344.
-
Και αυτό το εχω κάνει βέβαια δεν ξέρω αν διάλεξα τη σωστή system για να φορτώσω την rom την φόρτωσα στην system 1 να σβήσω και τις δυο system 1 και να το φορτώσω ξανα στην system 1?
-
Παράθεση από gkalen: “Μήπως θα έπρεπε να κανείς wipe cache και dalvik ” Το εχω κάνει και αυτο!! και στο google ειναι σωστα. το όνομα επανέρχεται μόνο οταν κάνω καθαρή εγκατάσταση, αλλά όταν προχωράω σε ένα Update tτα μετονομάζει σε «Ανώνυμο» τρελό έτσι? χαχ
-
Καλημέρα και καλή επιτυχία XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλησπέρα στην παρέα ένας φίλος μετα απο παρότρυνσή μου για την ποιότητα της xiaomi θέλει ένα απο τα δύο κινητά και κλείνει για το Note - Xiaomi Redmi Note 3 toc2.com €164.36 - Xiaomi Redmi 3 to2c.com €124.38 μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας; και απο ποια σελίδα να του το πάρω? to2c.com παραμένει αξιόπιστη ? ευχαριστώ
-
Παράθεση από maddoctor: “Μήπως κάνεις clear cache/dalvnik? ” Όχι αφού το κάνω μέσο του update εφαρμογής
-
Καλο μήνα Και καλή επιτυχία, και συγχαρητήρια, και... σας ευχαριστούμε
-
Γιατί κάθε φορά που κάνω UPDATE μου χαλάει το όνομα ομάδων στις επαφές και μου τα μετονομασία Ανώνυμο? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10724/
-
Παράθεση από pechr: “Καλησπέρα φίλε μου Θα ήθελα να σου δώσω μία εναλλακτική πρόταση Είχα το inew v3 plus και είχε το android 4.4.2 Για να πας στην τελευταία ROM που έχει βγάλει η Inew θα κατεβάσεις τη ROM από εδώ: inewphone.com/en/download.aspx Θα την εγκαταστήσεις με spflashtool βάζοντας τη συσκευή σε fastboot mode. Η συγκεκριμένη ROM έχει OTA updates, έτσι λοιπον με το που ανοίξεις το κινητό σου θα σου έρθει μηνυμα στα κινέζικα να εγκαταστήσει την καινούργια αναβάθμιση που είναι περίπου 50ΜΒ …
-
bug found στην έναρξη μετα το flash, στην διαδικασία σύνδεσης με τη miui βγαζει λάθος και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις!! Λύση¨: πάς πίσω αλλάζεις την γλώσσα σε αγγλικά και προχωράς χωρίς προβλήματα. Όταν τελειώσεις αλλάζεις ξανά την γλώσσα στα Ελλήνικά
-
Fast boot mi3w
Μήνυμαθελω να δοκιμάσω την 7.1 stable και είμαι στο system1 active εχω βάλει και την costume recovery πρώτα θα κάνω όλες τις system format θα την φορτώσω στην System 1 η στην δύο? θα κάνω active την system1, και θα φορτώσω την rom εκει, και θα μπουτάρω με αυτήν ή την system 2 ? Σωστα?
-
Fast boot mi3w
Μήνυμαναι!! εχω εγω fast boot ? ή υπαρχει ετσι και αλλιώς στο σύστημα και ειναι κατι σαν το recovery?
-
δηλαδή την φορτώνεις στην system1 και μπουτάρεις στην system2 ? εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα αλλα οταν περασα την developer με ρωτησε σε ποια να μπουταρω και πατησα στην active!! γιαυτο δεν φορτώθηκαν αρκετά προγράμματα; τωρα αν περασω την stable ποια να κανω active για να την φορτώσω και σε ποια να κάνω boot???
-
Fast boot mi3w
ΜήνυμαΧαιρετώ την κοινότητα εχω το Mi3W πως καταλαβαίνω οτι εχω fast boot ? πως θα εγκαταστήσω την fastboot και σε ποιο παρτ του τηλ.? στο φόρυμ υπάρχει μια ανάρτηση για fast boot για mi3w αλλα σε μεταφέρει για άλλο κιν.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Καλά τα λέτε όλοι σας.. Το θέμα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει.. Καλά και τα xiaomi αλλά εγώ προσωπικά εάν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα δεν θα ξανά αγόραζα ποτέ μου, ούτε θα έλεγα σε δικούς μου να αγοράσουν.. Άκου εκεί 1 κινητό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ σωστά