Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 344.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις κεφαλαία γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ. Σε Official πάντα με MiFlash.” Ξεκίνησα με κεφαλαία και βαρέθηκα να σβήσω. Εχω άλλες δύο ζωές για να καω χαχαχ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω μια απορία με τη λειτουργία του βίντεο τη είναι το διάστημα χρόνου και ποιο είναι το καλύτερο το 2 φορές η το 1800 φορες σε διάστημα 10 δευτερόλεπτα? Μπορεί να απαντήσει κάποιος? 798b12a460e17d81747640de81b0a260.jpgΤροποποίηση411146ef168f99fce665064afa7aced9.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΕΊΜΑΙ ΑΠΟ OFFICIAL GLOBAL DEVELOPER ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΛΕΊΔΩΤΟΣ ΜΕ ZCX-TWRP_MI5_Gemini-7.0 RECOVERY ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ OFFICIAL STABLE ME RECOVERY Ή ΜΟΝΟ ΜΕ FASTBOOT KAI MI FLASH. ΘΑ ΚΛΕΙΔΏΣΕΙ ΤΟ BOOTLOADER ? KAI H RECOVERY ΠΟΥ ΈΧΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ? ΑΞΊΖΕΙ Η OFFICIAL STABLE? ΠΟΛΛΑ ΡΩΤΆΩ Ε? ΧΑΧΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
-
Πώς ανοίγει η επιλογή για τα Widgets πατάω παρατεταμένα στην οθόνη και δεν κάνει τίποτα.
-
Το εχω τσεκάρει ήδη όλα οκ η ερώτηση ήταν αν το recovery που εχω μπορεί να δουλέψει με την Official stable και ποιο SU να εγκαταστήσω. Την ρομ θα την περάσω με Mi flash. Σήμερα θα βάλω δοκιμαστικά την ελληνική Miui Hellas stable toy forum ( xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_Stable-V8.0.9.0.zip) δοκιμαστικά πριν περάσω στην Official global. Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@dajannis Εδω ο οδηγός Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και ο οδηγός video Flash με το MiFlash (VIDEO)” Με την official θα ξανα κλειδωσει το boootloader ετσι δεν είναι? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΠαλικάρια το έλυσα το θέμα με το Black Play (black out, team) κατεβάστε το απο εδω Download Black Play Store Patched zip 1. διαγραφή playstore update .. 2. κατεβάστε το απο εδω google playstore from team blackout, : Download Black Play Store Patched zip 3. flash απο twrp εδω η σελίδα Permanent Solution Fix PlayStore, "waiting for wifi" - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από geozn8: “Εγω παιδια ειμαι με την τελευταια xtrv και δεν μου κανει το google play καμια εμημερωση παρολλο που βλεπει ολες της νεες ενημερωσεις δεν της κατεβαζει δηλαδη...!! Εκανα τα απο πανω και επεισης κατι αλλες παρομοιες οδηγιες απο miui.com αλλα τιπιτα..Λετε να φταιει η νεα ρομ ??? Καμια βοηθεια μηπως?? ” Σε εμένα δούλε ψε χωρίς πρόβλημα με το Black Play Permanent Solution Fix PlayStore, "waiting for wifi" - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Αναμονή wifi Google play
Μήνυμα@tasosko Τα είχα κάνει όλα εκτός το Uninstall app update γιατι δεν έβλεπα ολόκληρη την λέξη και νόμιζα οτι θα απεγκαταστήσει το google play. Τώρα μια χαρά δουλεύει να είσαι καλά φίλος. '' εφαρμογές - Google play - Uninstall update app'' Για όποιον εχει το ίδιο πρόβλημα λοιπόν =============== Μαρ 30th 2017, 6:46pm =============== άδικα χάρηκα μετα απο κανενα 3 ωρο το ξανακάνει ''αναμονη για wi-fi πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία >Uninstall update. δεν βρήκα στις ρυθμίσεις κάπου να απενεργοποιήσω…
-
Αναμονή wifi Google play
Μήνυμα@Bodai Το ίδιο και σήμερα πως ελέγχω για το update και πώς το σβήνω
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΣτα καλά καθούμενα με ενεργό Wi-Fi και με τεσταρισμενη συνδεση. Δεν μπορω να κατεβάσω απο το Google play και μου γράφει αναμονη για Wi-Fi. Εκανα επανεκκίνηση καθαρισμό, και πάλι τίποτα. 3eed1305740998edd1f71491d37b6244.jpg Πριν κανω format μήπως υπάρχει λύση? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@tasosko & @spideman3 Τίποτα και με το Router, και δεν βάζω άλλο πρόγραμμα θέλω με το μανίσιο τις miui =============== Μαρ 17th 2017, 6:52pm =============== @Vangelis Chatzigeorgiou αφου εγκατέστησες ολα τα driver και δεν στο αναγνωρίζει στο adb, ετσι όπως το έχεις συνδεδεμένο πάτα στο πσ διαχείριση συσκευών όπως το βίντεο σε εσένα θα το δείχνει με κίτρινο θαυμαστικό!! συνήθεις πρόβλημα στα Windows 10 youtu.be/Lv44mv1slIk