Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.

• Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες μου έκλεψαν το Mi 5s που ομολογώ πως ήταν απο τα καλύτερα που πέρασαν από τα χέρια μου. Σκέφτομαι η επόμενη αγορά μου να είναι το Mi 8 και θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα. Εεπιδή με ένδιαφέρει πολύ το GPS και από ότι είδα στην αρχή τουλάχιστον είχε κάποια θέματα τώρα έχουν λυθεί; Κάνει lock δορυφόρους γρήγορα τόσο σε εξωτερικό χώρο όσο και σε εσωτερικό; Η ακρίβεια του είαναι καλή και τέλος αν έχει λυθεί το θέμα που είχε με Google Maps. Υπάρχει Aroma Rom για αυτό…

• Αγορα Mi 8

kzr1967 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες μου έκλεψαν το Mi 5s που ομολογώ πως ήταν απο τα καλύτερα που πέρασαν από τα χέρια μου. Σκέφτομαι η επόμενη αγορά μου να είναι το Mi 8 και θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράγματα. Εεπιδή με ένδιαφέρει πολύ το GPS και από ότι είδα στην αρχή τουλάχιστον είχε κάποια θέματα τώρα έχουν λυθεί; Κάνει lock δορυφόρους γρήγορα τόσο σε εξωτερικό χώρο όσο και σε εσωτερικό; Η ακρίβεια του είαναι καλή και τέλος αν έχει λυθεί το θέμα που είχε με Google Maps. Υπάρχει Aroma Rom για αυτό…

• Συγγνώμη παιδιά μια ερώτηση. Η επιλογή για ασύρματη οθόνη (miracast) δεν υπάρχει στους διακόπτες της γραμμής κατάστασης. Ξέρει κάποιος που βρίσκεται; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Αν ήταν κομμένη στο χέρι ίσως... εργοστασιακή όχι...εκτός και εάν είναι πολύ παλιά 2 χρόνια και... Αύριο θα βγει η νέα ρομ... μήπως να περιμένεις... μπορεί να είναι κανένα bug και να διορθωθεί. ” Ευχαριστώ πολύ. Έκανε και κάτι άλλο πριν απ αυτό. Είχα δύο sim μέσα στο tray. Την μία την είχα συνήθως απενεργοποιημένη. Κάποιες φορές την ενεργοποιούσε μόνο του και άλλαζε και τις ρυθμίσεις από το ποιά θα κάνει κλήση και ποια για data. Θα περιμένω την καινούρια RΟM και βλέπουμε

• RE:

kzr1967 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η κάρτα στον που έχεις είναι κομμένη με το χέρι ή είναι καινούργια-εργοστασιακά κομμένη ?” Είναι εργοστασιακά κομμένη. Θα μπορούσε να φταίει αυτό; Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι τέτοιο πρόβλημα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καινούργια Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Από την στιγμή που πέρασα σε dev MIUI 9 αποσυνδέεται συχνά από το δίκτυο της Vodafone και επανασυνδέεται μόνο αν το κλείσω και το ανοίξω πάλι. Υπάρχουν και κάποιες φορές που πρέπει να το ανοίγωκλείσω δυο τρεις φορές για να δει τη sim. Πιστεύετε πως είναι πρόβλημα του τηλεφώνου ή υπάρχει θέμα με τη ROM. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kzr1967 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από newsformobiles: “Άρα φορτίζει με quick charge.” Η διάρκεια πάντως είναι αυτή που έγραψα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kzr1967 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από kzr1967: “Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ξεκλείδωσα και πέρασα για πρώτη φορά την XTRV-7.6.14/15 ROM. Φαίνεται τώρα πως δεν υπάρχει Quickcharge εφόσον χρειάζεται πλέον περίπου 2.5_3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Υπάρχει εξήγηση γι αυτό; Μπορώ να το αλλάξω από κάπου; Σας ευχαριστώ ” Όταν συνδέεις το κινητό με τον φορτιστή του στην πρίζα, δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας, βλέπεις ένα κεραυνό σε κύκλο?” Ναι το βλέπω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησ…

• Ναι το βλέπω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ξεκλείδωσα και πέρασα για πρώτη φορά την XTRV-7.6.14/15 ROM. Φαίνεται τώρα πως δεν υπάρχει Quickcharge εφόσον χρειάζεται πλέον περίπου 2.5_3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Υπάρχει εξήγηση γι αυτό; Μπορώ να το αλλάξω από κάπου; Σας ευχαριστώ

• Παιδιά Καλησπέρα. Παρέλαβα το Mi5s με official stable ROM. ; Έχω πάρει κωδικό ξεκλειδώματος. Έχω τα εξής θέματα: 1. Το Mi PCsuite δεν βλέπει το τηλέφωνο. Κατέβασα και το Miflash αλλά πάλι τίποτα. Αυτά έγιναν σε PC με Windows XP. Στον Device manager έχω την εικόνα που βλέπετε παρακάτω. 2. Προσπαθώ να κάνω unlock τον bootloader αλλά όταν φτάνει στο 50% πετάει το μήνυμα Current account is different from the account info on the device και σταματάει. Στον Mi account που έχω είχα συνδεμένο το προηγούμ…

• Συγγνώνη αλλά έχασα λίγο τη μπάλα και δεν μπορώ να βρω link για την XTRV ROM για Mi4c (Libra). Μπορεί κάποιος φίλος να το ανεβάσει; Ευχαριστώ

• RE:

kzr1967 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@kzr1967 Κοπάνα τη από πάνω , δεν είσαι και πολύ πίσω ...” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• @gkaken γειά χαρά. Είμαι στην δική σου 6.9.13. Μπορώ να πάω κατευθείαν στην 6.10.27 ή πρέπει να τις περάσω όλες με την σειρά ώστε να φτάσω στην τελευταία; Σ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Καλησπέρα. Έχω περασμένη την 6.9.15 του @gkalen. Μπορώ να περάσω από πάνω την 6.10.20 ή πρέπει να περάσω με τη σειρά τις ενδιαμεσες; Αξιζει από πλευράς κατανάλωσης η συγκεκριμένη Rom στο Μι4c? Εχει άλλα προβλήματα; Ευχαριστώ προκαταβολικά Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Συγγνώμη, από δική μου παράλειψη δεν ανέφερα πως δεν έχω 4G αλλά 3G σύνδεση. Θεωρώ πως θα έπρεπε σε 3G να μην έχει θέματα συνδεσιμότητας.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

• Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από kzr1967: “Μάλλον είναι άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Κάτοχος Mi 4c. Όταν ανοίγω τα δεδομένα μπορώ να έχω σύνδεση κανονικά όταν η σύνδεση στην Cosmote έιναι μέχρι H+. Όταν γίνετα 3G είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση δεδομένων. Έχω προσπαθήσει και με τις 2 επιλογές στα settings της SIM (πρωτιμόμενος τύπος δικτύου 3G και 4G) αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Ευχαριστώ ” Βγάλε καινούργια sim και θα είσαι κομπλέ... Εγώ ε…

• Μάλλον είναι άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Κάτοχος Mi 4c. Όταν ανοίγω τα δεδομένα μπορώ να έχω σύνδεση κανονικά όταν η σύνδεση στην Cosmote έιναι μέχρι H+. Όταν γίνετα 3G είναι σαν να μην υπάρχει σύνδεση δεδομένων. Έχω προσπαθήσει και με τις 2 επιλογές στα settings της SIM (πρωτιμόμενος τύπος δικτύου 3G και 4G) αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος; Ευχαριστώ