Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από koukis: “Όλα τέλεια πάλι στο mi4c! Ένα θέματα κι μόνο πως γίνεται να μην σεταρω κάθε εβδομάδα από την αρχή τις root εφαρμογές που έχω? Το viper4android το απεγκατεστησα γιατί δεν την παλεύω να το κάνω από την αρχή. Το adaway και το greenify τα ξανασεταρω όπως και το busybox που επίσης έβγαλα.. ” Γιατί ξανασετάρεις root? Με τι κάνεις root? Με το supersu απλά αναβαθμίζω και είναι σεταρισμένες οι εφαρμογές όπως και πριν την αναβάθμιση: ” Κανονικά και γω έχω root α…
-
Όλα τέλεια πάλι στο mi4c! Ένα θέματα κι μόνο πως γίνεται να μην σεταρω κάθε εβδομάδα από την αρχή τις root εφαρμογές που έχω? Το viper4android το απεγκατεστησα γιατί δεν την παλεύω να το κάνω από την αρχή. Το adaway και το greenify τα ξανασεταρω όπως και το busybox που επίσης έβγαλα..
-
Παράθεση από thanag7: “Απο ότι παρατήρησα. Έχει καταργηθεί το Super User sto Mi4c. Αν το θέλει κάποιος το βάζει από μόνος του σωστά? Γιατί δεν το βρίσκω στα apps. Και κάτι ακόμα. Μπήκα στα installed apps από τις ρυθμίσεις και είδα την εφαρμογή Documents disabled. Τι παίζει να είναι. Μπορεί να το είχα και στις προηγούμενες ρομ απλά δεν το χα παρατηρήσει. Πρέπει να είναι disabled από τη ρομ ή ίσως το έκανα κατα λαθος; ” Tο su δεν έχει καταργηθεί μπορεί όμως να μη μπει συνήθως εξαιτίας αναβάθμισης …
-
Παράθεση από blackm76: “Έβαλα τελικά την τελευταία gtv rom 6.10.20 αλλά στις πληροφορίες αντί για developer γράφει miui global. Gr /stable. Γιατί; έκανα κάτι λάθος; δε θα έπρεπε να ήταν developer; Xtrv rom δεν ήθελα να βάλω ακόμα γιατί είναι Beta. Περιμένω την απάντηση σας. Ευχαριστώ ” Καλημέρα! Μην δίνεις σημασία developer είναι κανονικά!
-
Παράθεση από user_1024: “Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι σημαίνει XTRV? Υπάρχουμε και άσχετοι στο forum. Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xtrv σημαίνει extreme ROM version και είναι ανάμιξη gtv και η custom του gkalen
-
Παράθεση από coftaras: “Παράθεση από koukis: “Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%! ” Κανε επανεκκίνηση εκ νεου και θα δεις τεραστια διαφορα...Και εγω το ιδιο επαθα στην αρχη και απογοητευτικα...Μετα ομως την επαννεκινηση τα πραγματα γιναν οπως παλια μην πω καλυτερα !!! ” Φιλαράκι έγινε και θα δούμε. Πάντως μου έκλεισε το τηλ από μπαταρία σε 3 ώρες χρήση. Μου αρέσει βέβαια πολύ το μενού ειδοποιησεων που άλλαξε π…
-
Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%! Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από koukis: “Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%! ” Ακόμα τρέχουν τα scripts της εγκατάστασης, άστο για 2-3 μέρες και μετα βλέπουμε. ” Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση να σαι καλά!
-
Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%!
-
Καλημέρα σας ένα μικρό bug που ανακάλυψα σήμερα... Σε mi4c στις αυτοματοποιημενες εργασίες έβαλα λειτουργία πτήσης από 00:00 έως 7:00 αλλά ενώ ενεργοποιηθηκε αυτόματα την απενεργοποιησα χειροκίνητα στις 7:30 δεν βγήκε μόνη της ως θα έπρεπε
-
Φίλε Perpetas πέρασε την κανονικά από το update μόλις έβαλα και γω.
-
Καλημέρα σας. Έχω mi4c και κατά τη διάρκεια της κλήσης όταν βγάζω το τηλ από το αυτί μου γράφει ένα μην που φεύγει γρήγορα και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω. Κάτι σαν μην καλύπτετε την πορτοκαλί περιοχή πως απενεργοποιειται αυτό και επίσης οι συνομιλητές μου λένε ότι η φωνή μου ακούγεται σπαστά και την μια πολύ σιγά και μετά δυνατά σε απότομες αλλαγές τι μπορεί να είναι?
-
Παιδιά εγώ τι να κάνω? Το αρχειο που είναι στο τηλ δεν εγκαθίσταται!
-
Στο mi4c libra δεν βλέπω super su no root. Το εγκατέστησα από το αρχείο με το twrp αλλά δεν. Έκανα και wipe cache dalvik τίποτα! Καμία βοήθεια?
-
Σε mi4c όλα καλά ως συνήθως. Επίσης είχα 36% μπαταρία όταν ξεκίνησα την αναβάθμιση και όταν τελείωσε είχα 45%! Αυτό τώρα να το πάρω σαν καλό?
-
Όχι παιδιά απλά τα xiaomi από δω και πέρα θα φτιάχνουν και.... Καφέ! Μόνο αυτό δεν κάνουν ακόμα!
-
Σε mi4c Περαστικά το απόγευμα από filehost χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα όλα πάνε ρολόι εκτός από το θέμα με την Ινδία που μου δίνει επιλογές και για Κίνα. Οκ το ξυπνητήρι δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν το βάζω στο αθόρυβο. Θα το δω όμως και αν υπάρχει θέμα θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τη δουλειά τους. Το ίντερνετ εδώ και 2 ρομ δείχνει πολύ χαμηλές ταχύτητες και αν περαστεί ad block plus η adaway πετάει τα σαι έξω δεν μπαίνεις καθόλου.
-
παιδια σ mi4c την έβαλε κανείς? Μετά ξεκλειδωσε τον bootloader από την αρχή με αίτηση κτλ κτλ; Ή ξεκλείδωνε με miunlock; Εγώ έχω ξεκλειδώσει unofficial πρέπει να το ξανακάνω έτσι; Παρακαλώ ας μου δώσει κάποιος που μπορεί μία απάντηση ευχαριστώ...έχω την 6.9.8 την προηγούμενη.
-
Στο mi4c θέλει ο bootloader ξεκλειδωμα πριν η μετά την αναβάθμιση; Και με ποιον τρόπο; Έχω ξεκλειδώσει unofficial...να την δοκιμασω;
-
Παιδιά σε mi4c δεν βλέπω το super user να το κάνω εγκατάσταση από αρχείο zip που είναι μέσα η να περιμένω την επόμενη ρομ θα έχω πρόβλημα?