Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 234.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΘα εχουμε update την επόμενη εβδομάδα ή θα είμαστε χωρίς για κανένα μήνα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από shinig: “Παράθεση από astrah: “Αρα η 6.8.25 ειναι η τελευταια σε 5.1.1 dev ετσι?Οποτε οταν θα βγαλουν dev ΜΜ θα εχουμε και τις πρωτες ελληνικες ΜΜ μια χαρα! :thumbsup:” Δεν θα έχουμε 6.8.25 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
Όχι δεν χρειάζεται root. Εδώ θα βρεις του gkalen xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Kenzo-MiUi8-6-7-21/#files και εδω θα βρεις πως θα βάλεις το twrp ,αντι για την ρομ που λέει στον οδηγό βάλε του gkalen Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δες στο gsam αν μπαίνει σε deep sleep. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κινητό μπαινει σε deep sleep ,στην 6.8.18 δεν κάνει drain οσο δεν το χρησιμοποιεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω ότι για το kenzo ενημερώθηκε πριν κατι λεπτά ,το πέρασα χτες ,έχει αλλάξει κάτι για να το περασω ή δεν χρειάζεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ή ΜΜ έχει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κινητο μπαινει σε deep sleep με αυτη την 6.8.18? Γιατι με την gtv δεν μπαινει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν αναβοσβήνει το λαμπάκι ναι.. Αν θες βάλε teamviewer να δω κάτι.. (έχω 3λεπτα με το πρόγραμμα όμως)” Είσαι με χρόνο χρέωση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk