Μπράβο στην ομάδα που φτιάχνει την GTV που καταφέρνει να βγάλει νέα ρομ τόσο γρήγορα .Βγηκε ή 6.8.18 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@angelo ναι. Ξέρει κανένας πως να εγκαταστήσουμε ένα θέμα που έχουμε κατεβάσει εκτός του store; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση: “Εδώ αν βρεις καμία άκρη Android 6 and band 20 for Redmi Note 3 Pro | Xiaomi Redmi Note 3” Είναι official ή ρομ ; Γιατί βλέπω android 6 .έχει ή special edition το android 6; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα δεν σου γίνεται γενικά δοκίμασε να κάνεις ένα παρτιτιον τον σκληρό και να κάνεις καθαρη εγκατάσταση εκεί τα windows και να δοκιμάσεις παλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε εσωτερικό χώρο δεν βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες μήπως έξω βγάλει πιο καλές,τι ρυθμίσεις βάζουμε στο snapdragon camera; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από trexo21: “Μωρε το χρειαζομουν άμεσα γι αυτό πήρα απο ελληνικό, δεν είχα τόσο ευγενή κίνητρα... Τεσπα νομιζω θα περάσω την ελληνική απο βδομαδα κ οτι γίνει... ” Κανε αιτηση για να ξεκελειδωσεις το bootloader