Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 106.

• Παράθεση από flowin_through: “Eνταξει, αυτα που συμβαινουν δε μπορω να τα εξηγησω....... ΜΕτα απο αυτα κανω παλι factory reset και ξαναπερασμα ρομ για να τα κανω ολα απο την αρχη, ομως δε γινεται ρουτ με τιποτα, δηλαδη φλασαρεται κανονικα το magisk ή το supersu και οταν ανοιγει το τηλεφωνο δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε ειναι βεβαια ρουτ. Το εχω κανει αρκετες φορες και με reboot ενδιαμεσα. Πλεον δλδ δε μπορω να το λειτουργησω σχεδον καθολου, τι φαση; Επίσης δε λειτουργει και το Playstore! Και ακομα …

• Παράθεση από drivth: “Θεωρητικά ίσως θα μπορούσες.. αφού εκεί βασίζεται... Δεν το δοκιμάζεις να δούμε?? Παράθεση από colossusr: “Από beta 8.12.20 EU μπορώ να πάω στην δική μας την XTRV με dirty flash? ” Χαχα ” Ευχαριστώ για τη.... διαφωτιστική απάντηση. Και επειδή δεν κατάλαβα το "χαχα"... Θες να το εξηγήσεις λίγο;

• Από beta 8.12.20 EU μπορώ να πάω στην δική μας την XTRV με dirty flash?

• Παράθεση από giokou: “Ναι, είναι γεγονός, αλλά εγώ είμαι ΟΚ έτσι κι αλλιώς. Για κοιτάχτε λίγο ρε παίδες, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο system? πχ δοκιμάστε να μετονομάσετε ένα οποιοδήποτε apk μέσα στο system/app. Ρωτάω, διότι στις 2 τελευταίες εκδόσεις της eu το σύστημα είναι read only. Έχει αναφερθεί κι από άλλους στο eu. Περιμένω απαντήσεις, όποιος θέλει βέβαια. Επίσης, πως κάνετε update, με dirty flash ή με format? ” Ναι read only είναι. Μάλλον κάποιο bug στην τελευταία γιατί μέχρι τότε δούλ…

• Παράθεση από petros93: “Και εγω σε eu ειμαι φιλε πλεον. Το κινητο ετσι οτι καλυτερο. Ειναι η ιδεα μου ή η eu διαχειριζεται τις ειδοποιησεις πολυ καλυτερα απο την official dev? Οι μισες ειδοποιησεις δεν μου ερχοταν με official με το eu ολα καλα οπως τα θελω. ” Αν θέλεις να βλέπεις αριστερά κάτω από την ώρα τα εικονίδια των ειδοποιήσεων βάλε από twrp αυτό το mod. MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com

• Παράθεση από angeloscha: “Βγηκε η stable 10.. πεταει.. ” Η version 10.0.4.0 ;

• Παράθεση από echaosad: “Εδω οι Official Rom Και Stable και Developer και οι 2 με miu10 Να ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι ξεκλείδωμα για να περάσεις τις Official Rom. Απλα κατεβάζεις την Rom την πετάς στον αποθηκευτικό χωρο του κινητού σου και κάνεις update από τον updater ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Και αν θυμάμαι καλά από stable σε developer πάμε χωρίς να διαγράψουμε τίποτα έτσι ; Το ανάποδο σβήνει τα παντα.;

• Για την developer έχουμε link και οδηγίες φλασαρισματος για να διαβάσω και να είμαι έτοιμος μόλις ξεκλειδώσω ; Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Αν θες Custom προτεινω του Forum, κάνουν εξαιρετική δουλειά τα παιδιά.Αν θες Μαμα-Xiaomi Rom προτεινω Developer ROM που έχει miui 10 και εβδομαδιαία ενημέρωση. Αν και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα αναβαθμίσει σε android 9 ”

• Καλησπέρα.. Το έχω στα χέρια από το πρωί και το εχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ !!! Δεν υπάρχει άλλο τέτοιων δυνατοτήτων κινητό σε αυτήν την τιμή (εγώ το πήρα 280). Έκανα την διαδικασία για ξεκλείδωμα κλπ και περιμένω. Δεν είμαι σίγουρος αν θα βάλω τώρα custom rom μια και οι pie που είδα είναι ακόμη στα πρώτα βήματα και με διάφορα θέματα. Γι'αυτό θέλω να ρωτησω με ποια rom της xiaomi να μείνω ?

• Νέα version χθεσινή.... MGC_6.1.009_MI8_V1b.apk Παράθεση από petros93: “ Επισης αν δεν το εχετε κανει ηδη πηγαντε και κατεβαστε τη gcam. Δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιπουτα! Με hdr+ enhanced η διαφορα ειναι τεραστια. Η camera app του κινητου απο μονη της απλα αθλια. MEGA ”

• Καλησπέρα Μετά το nikel επιστρέφω και πάλι με pocophone που θα το έχω αύριο. Για το ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να έχω το τηλέφωνο στα χέρια η γίνεται και χωρίς αυτό;

• Παράθεση από Vele21: “Προβληματα με την τελευταια 7.4.6 σε redmi note 4 nikel: προβλημα με gps (παραμενει ανοιχτό ακόμα και όταν απενεργοποιηθεί). Το έκανε και στην προ προηγούμενη rom προβλημα με ανοιχτή οθονη (ανάβει και κρατάει συνέχεια ανοιχτή την οθόνη χωρις λόγο) Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το άδειασμα της μπαταρίας και τον εκνευρισμό... Αυτά μέχρι στιγμής ... και ξαναγυρίζω πίσω 7.3.30 ” Δεν έχω κανένα από αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις σε nikel . Ίσως θα έπρεπε να καθαρίσεις απ…

• @ultragr Θα έλεγα ότι Δεν κάνω μέτρια χρήση του κινητού. Με τον τρόπο που το χρησιμοποιώ μία μέρα μου έβγαζε και δεν ήταν καλό για 4000 μπαταρία. Και επειδη έχω απο παλιά την συνήθεια να φορτίζω το κινητό κάθε βράδυ πριν ξαπλώσω γιατί δεν θέλω να ψάχνωμαι κατά την διάρκεια της μέρας, δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα. Μετα απο την διαγραφη του αρχείου που λέω πιο πανω για 4 συνεχόμενη μέρα από τις 9 το πρωί μέχρι και τώρα με ανοιχτα όλα (εκτός ΒΤ) είμαι στο 55% που δεν το είχα ποτέ. Επειδή από ότι διά…

• Παράθεση από mparaxir: “παντος εγω δεν μπορώ να καταλαβω κατι οσο αφορα την μπαταρια. οταν πρωτοπηρα το mido του πέρασα την πρωτη ρομ που ειχε βγει. με αυτην την ρομ η μπαταρια του κινητου κράταγε 3ημερες με ιντερνετ ανοιχτο παιχνιδια και τα συναφή τωρα να εχουν περαστει 3 η 4 ρομ απο τοτε που βγήκε. μάλιστα στην τελευταια ρομ περαστηκε με fr απο το φορτισω σήμερα μεχρι το βράδυ θα εχει πεσει στο 50 με 40% δηλαδη πλεον κραταει μια με μιάμιση ημέρα. τωρα η το χρησιμοποιώ ποιο πολύ η οταν πρωτοπαρ…

• Μια παρατήρηση για το nikel. Στις 2 τελευταίες ΡΟΜ Το fingerprint reader δεν δουλεύει όπως παλια. Θέλει 2-3 φορές για να δουλέψει και πάλι δεν είναι άμεσο, ενώ παλιά δούλευε με την πρώτη και πολύ πιο γρήγορα. Από μπαταρία νομίζω ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

• Σε nikel όπως πάντα περάστηκε χωρίς θέματα και χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα. Πάνω από την προηγούμενη χωρίς fr μόνο με τα γνωστά καθαρισματα. Για την μπαταρία θα δούμε στην πορεία. Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε την ομάδα.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από George 21: “ψιλοασχετο.. Αλλά θέλω να το ρωτήσω, παίζει ρόλο στην ποιότητα κ ένταση του σήματος κινητής ποια ρομ φοράς??η οχι καθόλου??δηλ αν φοράει official ή κάποια ελληνική dev/stable?? ” Για το σήμα παίζει ρόλο κατά 90% το firmware του modem (με την παραδοχή ότι το firmware επειδή φλασάρεται από την ίδια τη ROM, άρα είναι κομμάτι της, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ναι είναι δυνατό να υπάρχει διαφορά στο σήμα από ROM σε ROM, ανάλογα αν αλλάζει ή όχι το συγ…

• Περαστηκε από χθες σε nikel χωρίς κανένα πρόβλημα ως συνήθως. Λίγο ανεβασμένο το antutu, καλή διαχείριση μνήμης (σταθερά μετα απο καθαρισμα ανοιχτών εφαρμογών από 1,4 ως 1,7 gb) η μπαταρία στα επίπεδα της προηγούμενης δηλαδή αρκετά καλή. Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θεμα. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά την ομάδα για την δουλειά που κάνει και σε επίπεδο ρομ αλλά και σε επίπεδο υποστήριξης.

• Παράθεση από varitimos84: “Ενημερωση: Σε Redmi Note 4 (Nikel) τα sms πλεον στελνονται με 160 χαρακτηρες ακομα κ αν γραφεις με μικρα ! ” Επιβεβαιωνω τα παραπάνω. Και επίσης να προσθεσω ότι η ρομ είναι πολύ καλή και στην διαχείριση μνήμης Για την μπαταρία νομίζω είναι μία η άλλη με την προηγούμενη

• Καλη επιτυχία παιδιά