Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 79.
-
πας ριθμισεις κλείδωμα οθόνης και κωδικος πρόσβασης.Μετα κωδικός και δαχτυλίκο αποτύπωμα και ενώ έπρεπε να μπαίνει για να ριθμισεις το δαχτυλίκο ιαποτυπομα σε πετάει πάλι στις ρυθμισεις. Έγινε σε αυτήν την rom
-
Στο redmi note 3 pro με την νέα rom δεν με αφήνει να μπω στο δαχτυλικο αποτύπωμα από τις ρυθμισεις.Εχει κανείς άλλος φίλος το ίδιο πρόβλημα?
-
το επομενο μου Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλη τύχη σε ολους
-
kαλη τύχη σε ολους
-
ολα καλά σε mi3. Ευχαριστούμε πολυ
-
κατεβηκε σε mi3 όλα καλά εκτός από τα μηνύματα που δεν μπορω να στείλω αλλά αυτό είναι εδώ και 2 rom πίσω το οποίο λύθηκε με εφαρμογή από το play store. Ευχαριστουμε
-
φιλε GR macedon την τελευταία φοραω την 22-10
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από strathgos: “παιδια εγώ δεν μπορω να στείλω μηνύματα έχει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα? ” Αρχικά τσεκάρισε το πρόγραμμα της κινητής σου...και μετά κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή και ξαναδοκίμασε. Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Μηνύματα (πάτα το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων) ” το έκανα αλλά τίποτα και κατευασα εφαρμογή από το play και εντάξει τώρα Στέλνω με την εφαρμογή του τηλεφώνου όμως τιποτα
-
παιδια εγώ δεν μπορω να στείλω μηνύματα έχει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα?
-
και για να ειμαι ακριβης Α μπαινω σε recovery B wipe data factory reset Γ wipe dalvik cashe Δ instal zip Ε choose zip from sdcart Ζ download Η περναω την ρομ που εχω κατεβασμενη απο εδω και μετα reboot system now
-
αυτο ακριβως κανω εκτος απο το βημα B που την περναω μεσα απο recovery.αφου πρωτα την εχω κατεβασμενη στο κινιτο εχω κανει και 4 φωρες Factory Reset συν της αλλης Αυτο μου το κανει σε ολες τις miui 7που προσπαθησα να περασω Μιλαμε για καμια 10αρια φωρες αλλα παντα τα ιδια Τωρα δεν ξερω τι φταιει αλλα εχω γυρισει στην 5,8,6
-
εγω οσες φωρες την περασα μετα απο καθε εφαρμογη μου κανει επανεκινηση ο Launcher σε ολες ακομα και στην ωρα μου σπασαν τα νευρα τα παραταω
-
Όταν τραβάω βίντεο με το mi3 και πάω να τα δω στο άλμπουμ μου βγάζει αδυνατη ή αναπαραγωγή βίντεο έχει κανείς άλλος φίλος το ίδιο προβλημα? Και αν ναι πως το έλυσε?
-
Παιδιά τα βίντεο από την συλλογή σας παίζουν εμένα όχι με το mi3
-
Εγώ παιδιά την θεωρούνται την πιο καλύτερη rom ever και από απόδοση και μπαταρια. Μι 3. Εχω
-
Παντός η νέα rom εγώ νομιζω οτι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα Ευχάριστουμε πολυ
-
Φαίνεται πολύ καλη αυτή η rom μέχρι τώρα. Ευχαριστουμε πολυ
-
στο mi3 ολα δουλευουν μια χαρα με την νεα rom
-
πρωτη εντυπωση καλη