Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-79 από 79.
-
παιδια σημερα θα εχουμε αναβαθμηση rom?
-
παιδια συγνωμη για το ασχετο του θεματος αλλα ξερετε τι παιζει με την τηλεοραση της xiaomi [Xiaomi MiTV] και αν μπορουμε να την φερουμε ελλαδα και πως?
-
παιδια περασα την νεα rom και μετα εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα εχασα το mikay ξερει κανεις πως το βρισκω παλι?
-
παιδια το skype σας δουλευει η κολαει στο mi3 με την νεα rom?
-
αποσυνδεσεις και αργο παντα σε σχεση με πριν
-
Παιδια παντος το wifi στο mi3 με την νεα rom. ειναι χαλια σε σχεση με πριν ταμπλετ της πλακας των 40 ευρω και εχει καλυτερο σημα. ελπιζω να διορθωθει με την νεα αυριο
-
σε εμενα δν δουλευει το hdr στην καμερα
-
δηλαδη και την επομενη αναβαθμηση [το αλλο σαββατοκυριακο] την κατεβαζουμε απο το σαιτ και απο εκει και μετα online μεσο ΟΤΑ Ευχαριστω εκ των προτερων και για την αμεση απαντηση πριν
-
παιδια μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση κατεβασαμε την νεα rom στο mi3 miui-hellaa-GTV-3.15-4.7.11 ως εδω ωραια . πηραμε το ΟΤΑ apdater ωραια Τι ειναι ομως το ΟΤΑ apdater? και τι κανει ?Δηλαδη παταμε εκει που λεει διαθεσιμες ενημερωσεις και κανει ενημερωση? Αν ναι καθε ποτε?Οπως καταλαβατε οι γνωσεις μου ειναι μηδενικες στο θεμα,Ευχαριστω
-
τελικα μετα την νεα rom το led δουλευει κανονικα στο mi3 Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια για αυτα που κανουν
-
και πως την περναμε την νεα kit kat ?
-
καλημερα παιδια σημερα να αναμενουμε νεα ρομ?
-
λοιπων την περασα και ειναι ολα οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ υπεροχο τηλεφωνο και 34800 στο antututu
-
xiaomi mi3 16 giga miui-hellas-stable17-GTV-3.13.0
-
παιδια εγω εχω το mikey[ ειναι ενα καρφι που μπαινει στην τρυπα των ακουστικων ] οταν το βαζω μου δειχνει οτι συνδεθηκαν ακουστικα και τιποτα παραπανω ξερει κανεις να μου πει πως δουλευει αυτο το μαραφετι πριν το πεταξω
-
xiaomi mi3
Μήνυματι ενοεις θελει 1 καρφι να αγορασουμε εχω το mikay που μπαινει στη τρυπα των ακουστικων αλλα τιποτα
-
xiaomi mi3
Μήνυμααυτην την ρομ εχω 2 μερες τωρα το βιντεο το εχω δει αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα το βαζω αλλα μου δειχνει οτι συνδεω ακουστικα
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδια ξερετε πως δουλευει το xaomi mikay? to βαζω αλλα δεν μου το διαβαζει