Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 127.
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕπίσημη Lineage 15.1 σε λίγες μέρες. Πιθανόν στις 21 Μαΐου. Xiaomi Redmi Note 4 - mido - LineageOS 15.1 Changelog
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω την Lineage 14.1-20180324. Θα έλθει κάποια αυτόματη αναβάθμιση σε 15.1 ή πρέπει να κάνω κάτι εγώ; Ευχαριστώ.
-
Μου ήρθε αυτό. Είναι δικό μας;KhkLpxn.png
-
Εγκαταστάθηκε με ευκολία στο mido. Όλα εντάξει μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστούμε.
-
Ίδιο πρόβλημα στο redmi note 4 mido, με άρωμα 7.7.6 Λήθηκε με το 1222 που πρότεινε ο φίλος msdx, τον οποίο ευχαριστώ.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καμία διαφορά ως ROM. Απλά ο τρόπος εγκατάστασης αλλάζει. Με το aroma script, απλά έχεις περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης κατά την εγκατάσταση. Στο τέλος είτε πας στη μια είτε στην άλλη, την ίδια ROM θα έχεις! ” Ωχ! Κάτι μου λέει να κάτσω στ' αυγά μου. Διότι... Με τρομάζει ο τρόπος εγκατάστασης, το aroma script που δεν ξέρω τι είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαφορές. Διάβασμα και προσευχή...
-
Ωρμάω! =============== Ιουν 28th 2017, 11:04pm =============== Ωρμηξα. Καλή φαίνεται, θα δούμε και στη συνέχεια. Όμως δεν μου εγκαθίσταται το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip. Μου βγάζει "successful" αλλά δεν αποκτώ δικαιώματα root. Τι δεν πήγε καλά; =============== Ιουν 29th 2017, 1:07am =============== Update. Φλάσαρα το SuperSU-v2.82-201705271822.zip και τώρα είμαι με δικαιώματα root. Δεν ξέρω τι πήγαινε λάθος με το προηγούμενο ζιπάκι.
-
Παράθεση από msdx: “Παράθεση από nasosto: “Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα. Ο ήχος του ακουστικού φαίνεται αδύναμος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί. Ευχαριστώ. ” Αν έχεις ακούσει μόνο ράδιο δοκίμασε και mp3,video στο YouTube να δεις πως είναι. Το λέω αυτό γιατί εγώ στην αρχή το δούλευα ράδιο μόνο και ο ήχος του δεν μου άρεσε πολύ ψιλό είχα απογοητευτεί. Χθες που πέρασα τραγούδια και το δοκίμασα ο ήχος του ήταν ν καλός για τα δικά μου αυτιά. ” Συγνώμη ήμουν ασαφής. Ο ήχος του ακουστικού στις κλήσει…
-
@derveni Κι ενώ είχα πελαγώσει, βρέθηκαν στο δρόμο μου οι καλοί σαμαρίτες του φόρουμ και ιδίως ο καλός φίλος επιθεωρητής derveni. Υπό τις αναλυτικές και κυρίως ευγενικές οδηγίες του, το τηλέφωνό μου έχει πλέον την ελληνική ρομ και είναι και ρουταρισμένο. Ξέχωρα από τα τηλέφωνα και τις λοιπές άψυχες συσκευές μας, η χαρά μου είναι μεγάλη διότι απέκτησα έναν καινούργιο φίλο, έναν πραγματικό τζέντλεμαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.
-
Ο φίλος μου Derveni. Καλησπέρα επιθεωρητά! Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και... πάπαλα. Μπρικ! =============== Ιουν 24th 2017, 8:03pm =============== Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από nasosto: “Προσπαθώντας να του περάσω twrp... για να το ρουτάρω, μπρίκαρε. Σε Fastboot μπαίνει. Μπορώ να κάνω κάτι από κει; =============== Ιουν 24th 2017, 7:59pm =============== Έχω Global version και περασμένο το τελευταίο update. ” Έκανε εγκατάσταση το twrp και πήγες να μπεις στο σύστημα πριν κάνεις εγκατάσταση το…