Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 158.

• Εγώ έχω προβλήματα με το wifi πέφτει η ταχύτητα και ξανά επανέρχεται βέβαια έχει και κάποιες ρυθμίσεις στο wifi και κάτι βοηθούς που δεν έχω καταλάβει τι είναι καλυτερο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν κατάλαβα καλά τζάμπα το registration και ατελείωτες ώρες αναζήτησης της MIUI 10 σε κρυφά links? Θα την διαθέσουν την 8.6.14 οφισιαλ? Πάει μπάλα πάντως! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα δεν είναι encrypted

• RE:

masterismos - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά εγώ στο mi6 έχω την 8.5.3 Αυτή είναι με ενεργά encryptions? Πως ξέρουμε αν είναι με ενεργά ή όχι? ” Όταν μπαίνεις recovery σου ζητάει κωδικό?

• Έκανες restart? @Atha Kappas

• Παράθεση από markito: “Εγώ δε βάζω τίποτα. Θα απολαύσω την οθόνη όπως είναι (έτσι κι αλλιώς είναι αντιχαρακτικη), μα δε θα το κρατήσω και για μια ζωή το κινητό ;)” Βάζεις θήκη όμως .? Η το έχεις τσιτσιδο

• RE:

masterismos - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από jp7rgv: “Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα παρακάτω tempered glass να μου πει γνώμη? nillkin.org/smartphones-access…omi-mi-mix-2-mi-mix-2s-cp nillkin.org/smartphones-access…kin-xiaomi-mi-mix-2-h-pro google.com/search?q=Xiaomi+mi+…bAhXJYlAKHbSqAI4Q_AUIESgD” Έχω το δεύτερο Nillkin το απλό. Από αίσθηση είναι όντως φανταστικό. Απλά τώρα με τα gestures όταν κάνεις swipe από τις άκρες δεξιά και αριστερά βρίσκει το δάχτυλο στην εγκοπή του τζαμιού

• Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε?” Είχα ναι. Και εβαλα ωστε να εχω την τελευταία για να περάσω και την τελευταία ρομ . Εγραψε οτι εγινε κανονικά η εγκατάσταση και οταν εκανα πάλι reboot στο recovery μου είχε περάσει την 3.2.1.0” Άρα την ρομ τη πέρασες στο recovery έχεις θέμα?

• @mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε? Το κωδικό για το encryption το βάζεις η το προσπερνάς. Δε ξέρω τι άλλο να σκεφτω

• Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula πρόσθετες ρυθμίσεις / ρυθμίσεις προγραμματιστη. Αφού είσαι ξεκλειδωτος τότε θα το έχεις ξανά ενεργοποιήσει αλλά δε θυμαμασαι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο την φωτό παραπάνω. Δε το εχω πείραξε ποτε το oem. Μονο το usb debug..” Τώρα την είδα . Μιλάμε για MI MIX 2 έτσι? Σε ποια windows το κάνεις? Γιατί δεν ανοίγεις CMD σαν διαχειριστης μήπως το κάνει έκανες επαννεκινιση σε συσκευή και pc? Άλλαξες θύρα USB?

• @mula πρόσθετες ρυθμίσεις / ρυθμίσεις προγραμματιστη. Αφού είσαι ξεκλειδωτος τότε θα το έχεις ξανά ενεργοποιήσει αλλά δε θυμαμασαι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mula: “Ούτε οι drivers είχαν θέμα.” Όταν συνδέεις την συσκευή ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης στο PC? Έκανες Restart το pc μετά την εγκατάσταση τον drivers? Έχεις ενεργοποιήσει τις απαραίτητες επιλογές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή όπως OEM Unlock η adb κτλπ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Locked bootloader? Επίσης κάνε μετονομασία ρε συ το ρεκοβερυ δε βαριέσαι να γράφεις όλο αυτό? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο στην ομαδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία!!! Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι θα σβηστεί θα περάσει το στοκΠαράθεση από epica1977: “κατεβαζο την ρομ σε zip? αφου θα την περασω με twrp...γιατι μετα να περασω καινουριο twrp? θα σβηστει?” Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από epica1977: “official θελω...εαν φλασαρο fastboot rom tin teleytea oreo k meta ta kanw apo thn arxi?” Νομίζω υπάρχει πιθανότητα να κλειδωσει ο bootloader. Πάντως αν κάνεις αυτό που σου είπα full wipe περάσεις την oreo με twrp και μετά κάνεις reboot θα είσαι οκ. Μπαίνεις πάλι fastboot περνας το twrp πάλι και βάζεις και το magisk. Εκτός αν θες να το βάλεις για να είσαι σιγουροοτξ μπήκε καθαρα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ota έχουν μόνο τα official είτε είναι stable είτε είναι beta αλλιώς θα έλεγε πιστεύω ότι είναι πχ σε LineageOSΠαράθεση από markito: “Μήπως όμως δεν εννοεί official αλλά custom?” Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από epica1977: “καλησπέρα έχω βάλει το Majestic και τo twrp και είμαι σε Nougat μπορώ να πάω με ΟΤΑ σε oreo?” Με OTA δε μπορείς γιατί μόλις παει να κάνει reboot στο recovery δε θα βγει το στοκ. Από την άλλη την ρομ που θα κατεβάσεις απο τον updater δε μπορείς να την περάσεις από twrp. Άρα η λύση είναι... Κατεβάζεις την ρομ από τη σελίδατης miui, περναμε το τελευταιο twrp από το site της twrp και φλασαρεις την ρομ με full wipe. Και ξανα περνάς το twrp από fastboot για να περάσεις magisk …

• Πρέπει να χάλασε. Πάντως όταν φορτίζω με powerbank βλέπω καλύτερους χρόνους.5989cbec1b921bb2fa6b2b9ac179f6a7.jpgbd2fea2bdb03c6da0da310f83effc5bc.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula χρησιμοποιώ ρουτ απτό 1ο android που είχα (2009) ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανείς και συναλλαγές, αγοράζεις πράγματα online κτλπ?” Πληρώνω λογαριασμούς χρησιμοποιώ το NFC της άλφα μπανκ και πληρώνω ανέπαφα από το κινιτο αγοράζω από ebay gearbest bangood Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk