Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-192 από 192.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
dimtz - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω παιδια ,2 ωρες προσπαθουσα
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
dimtz - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα ,προσπαθω με την σειρα μου να παρω κωδικο για ξεκλειδωμα αλλα δεν τα καταφερνω ,ειμαι σε αυτο εδω το σημειο Bh29ls.jpg ,οτι ονομα και να εβαλα μου βγαζει λαθος ,ποιο ειναι αυτο το ονομα που ζηταει;
-
Καλησπερα λεβεντες, εδω και μερικες μερες εχω το redmi 3s international στα χερια μου , εχω ομως απο χτες θεμα με τον ηχο ειδοποιησης ,δεν ακουγετε καθολου ο ηχος ,μονο δονηση εχει, επισης πολλες φορες (εδω και μερικες μερες) δεν χτυπαει το ξυπνητηρι ,παλι μονο δονηση ,τι γινετε; αντιμετωπισε κανεις τετοιο προβλημα; να πω πως με reboot που εκανα το προβλημα του ηχου διορθωθηκε στις κλησεις ,δεν ξερω αν ειναι τυχαιο γεγονος η οχι , η εκδοση του κινητου ειναι η Global 8.1 Τι να κανω για να μην εχω…
-
εχεις ανοιξει φιλε την περιαγωγη δεδομενων; δεν θελει μονο τα δεδομενα
-
περιμενοντας το xiaomi 3s
Μήνυμαok ,σ ευχαριστω πολυ φιλε, τωρα να σου πω την αληθεια ηρεμησα ,οταν ερθει με το καλο θ αναφερω εδω μεσα την εκδοση που θα εχει για παν ενδεχομενο =============== Δεκ 2nd 2016, 4:57pm =============== Καλησπερα στην παρεα, σημερα παρελαβα το κινητο ,πρωτες εντυπωσεις;;;; τελειο ,φοβερο ,πρωτη φορα μπηκε xiaomi στην οικογενεια και ελπιζω να μη με απογοητευσει , την rom που φορουσε οταν παρελαβα ηταν MIUI7 και δεν υπηρχαν ελληνικα ,ουτε και επιλογη ζωνη ωρας ελλαδας ,το εκανα αναβαθμιση και πηρε MIU…
-
Μήνυμαok ,σας ευχαριστω και τους δυο για τον χρονο σας, συγκεκριμενα για να μη κανω καποιο λαθος αν μπορειτε να μου δωσετε το link για κατεβασμα global developer , οταν λετε την περναω με updater εννοειτε με καποια εφαρμογη της xiaomi;
-
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα !! ειναι το πρωτο μου ποστ στην κοινοτητα αυτη και μπορω να πω ειμαι ενθουσιασμενος , με λιγο διαβασμα που εριξα χτες και σημερα μου λυθηκαν αρκετες αποριες που ειχα αλλα οχι ολες ,ισως να βρισκετε καπου η απαντηση καινα την προσπερασα , επι του θεματος τωρα εχω 2-3 αποριες : 1ον περιμενω να μου ερθει απο Κινα μερια ενα xiaomi redmi 3s version international , απ οτι βλεπω δεν υπαρχει η ελληνικη γλωσσα ,ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την περασω; δ…