Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 739.
-
@cnikosc πέρασες την Developer (beta) που αρχίζουν με 6....... Ενώ αυτή που λες είναι Stable (σταθερή) που αρχίζουν με 7 και δέν είναι ποιο νέα Από το Mic4 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alekos-ep91: “@gkalen για το xposed εχεις αποψη? Να το τεσταρω η θα κολλησει ολη η συσκευη? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” έχω xposed και greenify και δεν έχω πρόβλημα πιστεύω όμως ότι αν βάλεις xposed εφαρμογές που δεν είναι συμβατές είτε με το κινητό σου είτε με την miui 8 τότε πιθανόν να δημιουργηθεί πρόβλημα (συμβουλή: Προσθέστε μία μία τις xposed εφαρμογές ώστε να αποκλείσετε αυτές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα συνήθως μετά από το Reboot) και πάντα πριν περάσετε κάπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Θα μου δώσετε λίγο χρόνο να κάνω κάποιες δοκιμές στις ρομς του Kenzo και του Redmi3 . Δεν θ'ανεβασω άλλες ρομς αυτη τη βδομάδα , στο Mi4c θα μείνουμε αυτή τη βδομάδα στην προηγούμενη ρομ λόγω του προβλήματος της based rom , δεν ανεβαζω άλλη τώρα για να έχω τις μέρες να δοκιμασω κάποια πράγματα στις δυο συσκευές.” Οπότε @gkalen στο MI4C μένω με την GTV 6.7.14 fixed που δουλεύει τέλεια χωρίς μέχρις στιγμής να έχω βρει κάποιο πρόβλημα, ενώ για το Redmi Note 3 pro (kenzo) που μ…
-
Τελικά βιάστηκα να μιλήσω Μου έβγαλε πολλά προβλήματα Μου έκλειναν οι κάμερες και της ρομ και η Snap, όταν πήγαινα να περάσω η να ενημερώσω κάποια εφαρμογή από το Play store αυτό έκλεινε. Τώρα δοκιμάζω την την fixed GTV 6.7.14 που ανέβασαν τα παιδιά και ενημερώνω. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει αυτά τα προβλήματα Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Δεν είχα πρόβλημα ούτε με την GTV 6 .7.1 4 αλλά μόνο όταν πέρασα πάνω από αυτή την Custom 6.7.14. Όταν γύρισα στην Custom 6.7.7 από nandroid backup και καπάκι πέρασα την Custom 6.7.14 δεν είχα και δεν έχω πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Εμένα και με το Clean zip δεν έχει πρόβλημα όταν το περνάω πάνω από την προηγούμενη Custom. Έχει όμως όταν το περνάω πάνω από την 6.6.17 GTV είτε με το Clean zip είτε χωρίς αυτό. Ας δούμε όμως και το fix που έβγαλαν και το ξανακοιτάμε. Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Στο mi4c δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δίνει και αφαιρεί δικαιώματα κανονικά 8283b697c9b402882775a400be9d0c0f.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Μα αφού δουλεύει καλά.; Edit: Επίσης δουλεύει καλά και αν το κάνω εγκατάσταση από παλιότερο apk του supersu που έχω κρατημένο. Εξάλλου πιστεύω ότι στις επόμενες rom θα ενσωματωθεί το νέο SuperSU Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Εγκατάσταση κανονικά όπως και η GTV. Για το πρόβλημα με το supersu απλά έκανα εγκατάσταση από το Play store. Μετα μου ζήτησε να γίνει αναβάθμιση κανονική η μέσω του TWRP επέλεξα κανονική έγινε επιτυχώς και ζήτησε επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά e02b6b515fbb30b7be0eb8308265357a.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από NasDriver: “@LeonTsi, τρέξε το CPU-Z και στο system βγάζει εάν είσαι root ή όχι ” μου δείχνει ότι είμαι αλλά για πες μου όταν θελησω να δώσω σε μία εφαρμογή δικαιώματα ρουτ από που θα δώσω ?” Εγκαταστήστε το supersu apk και κάντε επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Και εγώ στο mi4c κανένα πρόβλημα πέρασα το supersu από το κινητό που την είχα σε apk και μετά αναβάθμισα από το Play store επανεκκίνηση και όλα καλά 8ac84c287463da0a8e63709a3abbc0f7.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Σε μένα δείχνει κανονικά έχει ως αυτόματη επιλογή Θερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης +3 Και στο ρολόι δείχνει καλά παρόλο που όταν το πατας σου λέει χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen και γώ έχω xposed και greenify και δεν έχω πρόβλημα πιστεύω όμως ότι έχεις δίκιο διότι αν βάλεις xposed εφαρμογές που δεν είναι συμβατές είτε με το κινητό σου είτε με την miui 8 τότε πιθανόν να δημιουργηθεί πρόβλημα (συμβουλή: Προσθέστε μία μία τις xposed εφαρμογές ώστε να αποκλείσετε αυτές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα συνήθως μετά από το Reboot) Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Πράγματι ο Gnf αναφέρει τελείως διαφορετική συμπεριφορά στο Mi4c το δικό του από ότι στης γυναίκας του ενώ έκανε και στα δύο την ίδια διαδικασία Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Πας κέντρο ασφαλείας μπαταρία πανω δεξιά ρύθμιση χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας η Ρυθμίσεις μπαταρία τροφοδοσία πανω δεξιά ρύθμιση χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Δεν θα το'λεγα για μένα μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
@gkalen μόλις παράγγειλα το Redmi Note 3 pro 153€ για τον γιο μου οπότε αναμένω με αγωνία για την εξέλιξη της ρομ Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
Gtv και Custom 6.6.30 έκατσαν τέλεια χωρίς προβλήματα στο Mi4c. Καλή διαχείριση μνήμης, μπαταρίας. Γενικά το κινητό μου φαίνεται πως πάει καλύτερα με την miui 8. Παραμένω βέβαια ερωτευμένος με την Custom Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “ΔΕΝ ΞΕΡω για εσας αλλα εμενα ΟΛΑ δουλευοθν ρολοι.( RN3) : περασα την 8 ΧΩΡιΣ φορματ και μπηκε τελεια. το κομπιουτερακι , η περιστροφη οθονης , το DOLBY ATMOS , οι ηχοι , οι ταπετσαριες , η μπαταρια , ΟΛΑ δουλευουν μια χαρα. περασα την αναβαθμιση απο το updater και περασε τελεια και το αρχειο παρεμεινε. Τι να πω ... ολα μου εχουν κατσει σωστα μεχρι στιγμης....... Ενα προβληματακι μονο υπαρχει το οποιο ομως υπηρχε και στην 7 . χρησημοποιω το handsent SMS σαν κυρια εφαρμογη α…
-
Και εμένα με την Custom του @gkalen δεν έχει πρόβλημα πληκτρολόγησης Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk