Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 289.
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tragos: “Καλημέρα, Υπάρχει root στην ελληνική dev, για το RN3?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Edit: Έκανα install το su.zip από recovery και είναι όλα κομπλε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Καλημέρα, Στο RN3, root δεν έχει με την 6.1.21? Στο κέντρο ασφαλείας δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή, και δεν υπάρχει κ su. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
πανω απο τα μεταλια του φαινεται, αν το χει συμπληρωσει Στο πισι
-
Antutu score από τα xiaomi
tragos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι μια από μένα μετά την 6.1.21 RN3 2 gb ram Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από tragos: “Μπες σε recovery απο το updater(αναβαθμιση) και καντην istall απο κει. Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα. ” Φίλε μου όλα καλά, ευχαριστώ πολύ !!! ” Τπτ, καλημερα, χαιρομαι που βοηθησα!
-
Ο οδηγος για το root και τον SU, ισχυει μονο στο Mi-3w & Mi-4w, ή μπορω να τον χρησιμοποιησω και στο RN3?
-
Ολα καλα και στο RN3, λειτουργουν ολα οσα τσεκαρα. Εχω την αισθηση οτι η συσκευη κινειται λιγο πιο αναλαφρα.. Τα apps ανοιγουν σχεδον με το πατημα, κατ ευθειαν, και το scroll στο internet μου φανηκε πιο ομαλο.
-
Παράθεση από Nelias: “Κατέβασα την ROM την πέρασα στο τηλέφωνο πλην όμως δεν λειτούργησε. Βγάζει μήνυμα 'Λήψη πληροφοριών ενημέρωσης " και κλείνει την κατέβασα και πάλι αλλά το ίδιο ..... καμιά ιδέα ? ” Μπες σε recovery απο το updater(αναβαθμιση) και καντην install απο κει. Και εγω ετσι τις περναω πλεον, γιατι μου βγαζει το ιδιο μυνημα.
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΛάθος παράθεση πριν...
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Tilemaxos42: “εμένα πάντως με το tool από εδώ δεν μου έβγαλε κωδικό μου έστειλαν μνμ ότι θα ξεκλειδώσει με το tool και έτσι εγινε Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ιδιο κ σε μένα, απλά προχώρησε.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ξεκλείδωμα και αφου προχώρησα ξεκινησα την εγκατάσταση του καταραμένου (δεν το πάω με τίποτα καθώς φαν του CWM) εκανα τα απαραιτητα βήματα full wipes και εγκατασταση της προσφατης GTV αλλα μετα την ολοκληρωση πατησα κλεισιμο του τηλεφωνου γιατι ειχα καποια εκτακτη δουλεια αλλα τελικα το τηλ κολλησε στην recovery και το αφησα στην επιστροφη ειχε κλειδωσει στην οθονη κλειδωματος της recovery και παλευω 2 ωρες τωρα και δεν ξεκλειδωνει απο εκαι με …
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tragos: “Την ξανακατεβαζω,ορίστε κ τα σκρινσοτ ” Στα κάνει αμέσως μόλις ανοίγεις την εφαρμογή αναβάθμισης ή όταν πας να κάνεις FLash ? Αν σου κάνει συνεχώς τα ίδια, μπορείς να κάνεις το Flash από το Recovery (Install Zip)” Done!! Thnx @MIUI_ART Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου