Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 289.
-
ακομα μια εξηγηση....mab!!
-
Παράθεση από gab: “Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ. Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι? ” mab..33,92mb μαλλον ειναι του συστηματος edit: απο το en.miui.com * It's chinese store. You can open it with quickshortscutmaker. Im deleted it 3 times, but its back. Just freeze it with titanium backup or other app.
-
Σε kenzo, όλα καλά, εκτός από την Πολωνία και το θέμα της αυξανόμενης έντασης κατά το κουδούνισμα.
-
Παράθεση από tragos: “Παιδια ερωτηση, αφαιρεθηκε η λειτουργια παιδιου απο την νεα rom????? ” Ξερει κανεις...
-
Παιδια ερωτηση, αφαιρεθηκε η λειτουργια παιδιου απο την νεα rom?????
-
Παιδια το app με τα χειριστηρια εχει ενσωματωθει καπου αλλου? Δεν το βρισκω ουτε στην προηγουμενη rom ουτε σ αυτη...σε kenzo Κοιταξτε αν το εχετε παρακαλω Επισης και γω μετακομισα Πολωνια!! edit: Τα χειριστηρια ευρεθηκαν!
-
Παιδες εχει παρατηρήσει κανένας αν έχει χαθεί το χειριστήριο στην 6.12.29 kenzo?
-
Συνεχιζουμε γερά, πάμε για high score!! Keep voting!
-
Επιμενουμε δυνατα!! Καθε μερα ψηφος!
-
keep voting!!!
-
Κάθε μέρα ψηφιζουμε παίδες! Μην το ξεχνάμε! Αυτο το Macedonia ασχημα χτυπαει....
-
καθε μέρα ψήφος μη ξεχνιόμαστε!!!! 1825 φτάσαμε! Καλή χρονιά σε όλους!!
-
Περαστηκε σε kenzo, ολα καλα. Αναμονη για ελεγχο μπαταριας
-
σε kenzo, άψογη εγκατάσταση και πολύ γρήγορη. Αναμενω να τσεκαρω μπαταρία. Ερώτηση: που βρίσκω παλιότερες rom για mi pad 2, γιατί οι τελευταίες έχουν εξαφανίσει την μπαταρια...με το ζόρι λειτουργία 1μιση ώρα....(Hidden Content) Edit: οκ τις βρηκα
-
Σε kenzo δεν εχω κανενα bug, εκτος το γνωστο των θεματων. Η καταναλωση μπαταριας ομως αυξηθηκε ραγδαια... Ειχα SOT 7,5-8 ωρες κα εχω πεσει 5,5-6 με το ζορι.. Λογικα θα βελτιωθει με την επομενη.. Thnx guys!!
-
Σε redmi note 3 pro (kenzo) ολα καλα. Εντυπωση μου εκανε η πολυ μεγαλη ταχυτητα εγκαταστασης...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tragos: “Παιδια καλησπερα, οι XTRV φλασαρονται οπως οι GTV ή αλλαξε η διαδικασια? ” Ακριβώς η ίδια διαδικασία. ” θενξ φιλε
-
Παιδια καλησπερα, οι XTRV φλασαρονται οπως οι GTV ή αλλαξε η διαδικασια?
-
Καλησπερα, Ποιες οι διαφορές στις XTRV με GTV? Είναι μόνο στην ονομασία ή υπάρχει αλλαγή σε κάτι? Φλασαρονται με τον ίδιο τροπο πιστεύω..