Καλημερα στην κοινότητα. Την πέρασα σε νέα παραλαβή mi5. Την πρώτη φορά κάτι είχε παιχτεί και δεν δούλευε το root. Οπότε λέω ας περάσω μέσω twrp το supersu.zip. Έκτοτε το τηλέφωνο δεν έπιανε σήμα. Ζητούσε μόνο το pin της sim1 και έμενε σε flight mode. Την πέρασα ξανά την ρομ και ευτυχώς διορθώθηκε και πλέον δουλεύει και το root. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι στην stock εφαρμογή του καιρού που δεν παίρνει δικαίωμα για εύρεση τοποθεσίας και στην μπαταρία που πάνω από μέρα δεν βγάζει με τίποτα. Είναι φυσιολογικό???
Σε Nikel περασα κανονικά το update χθες βράδυ ολα οκ για την ώρα μονο σε όλες τις ρoμ ακόμη κ stable υπάρχει το σφάλμα στην αναζήτηση οταν πατάς ειτε σπρώχνεις στο κεντρικό μενού προς τα πανω ειτε πατας αναζήτηση απο την επανω μπάρα συντομευσεων.
Έχοντας δει να βγαίνουν Aosp 7.0.1 Roms για το Mi3, ελπίζω να μην μας αφήσει έτσι η Xiaomi, αφού πλέον έχει καταρριφθει πανηγυρικά ότι η τεχνολογία του Snapdragon 800-801 είναι παλιά και ξεπερασμενη.
Τα cancro πυροβολανε ακόμα, έσω έτοιμα, πάντα μαχιμα!!!
Σε mi5s plus δεν λειτουργούν τα δεδομένα! Μπορεί να γίνει κάτι ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση