Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 89.
-
Παράθεση από spkour: “Έχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη, να βάλει και το mi home και το ewelink σε mainland china και να τα συνδέσει; Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος σου είναι πολύ καλός αλλά μου φάνηκε περίπλοκος! Στάλθηκε από το Find7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα.... Ενώ δείχνει συνδεδεμένος ο λαγαριασμος του Sonoff μέσα στο mi Home app, δεν βλέπει τον διακόπτη sonoff...
-
Thanks!!! Τέλος βάρδιας με αναβάθμιση!!!
-
Παράθεση από Capt_Yolo: “καλησπερα. σημερα βρηκα λιγο χρονο και σεταρα το οικοσυστημα (gateway/temp&hum sensors/motion sensor/smart switch). το τρεχω απο iphone (με 4G και wifi,παροχος κοσμοτε). δεν ασχοληθηκα με firewalls μιας και μου τρεχει κανονικα (ακομα). δοκιμες με alarm arming και triggering, επαιρνα ειδοποιησεις στα 2-3 secs. μια ερωτηση σχετικα με τον mijia motion sensor. θελω να τον βαλω στο σκαλοπατι που κανει το ταβανι. σκεφτομαι οτι μιας και δεν εχει βαση οπως ο aqara για να του δωσ…
-
Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα στην ομαδα εχει βγει mi fit 3.5.9 το οποιο το ανακαλυψα τυχαια θα εχουμε συντομα την μεταφρασμενη εκδοχη του με το καινουργιο firmware ?? ” Εδώ το βρήκες; Mi Fit 3.5.9 APK Download by Anhui Huami Information Technology Co.,Ltd. - APKMirror Δεν το βλέπω στο playstore... Τι διαφορετικό δίνει από την 3.5.8.;
-
Παράθεση από Ikariapower: “Νομίζω ότι ένας καλός τρόπος για να ανοίξουμε κουβέντα είναι να δείξει ο καθένας τι διαθέτει για να δημιουργηθούν και απορίες, αρχίζω εγώ !!! 147abe1f402da933f2b0b6f7bd98545f.jpg139a10a172bfbdb327e82bf6524a877a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Καλησπέρα Ikariapower! Αν διαβάζεις αυτό το post, έχω μια απορία, έστω και καθυστερημένα... Τους αισθητήρες θερμοκρασίας τους "βλέπεις" συνέχεια με κάποιο bluetooth gateway; Αν ναι, ποιο; Γιατί αυτοί δεν έχουν zigbee …
-
Παράθεση από SokoNik: “Αφού δεν φτιάχτηκε ο καιρός αξίζει να βάλουμε την νεότερη έκδοση, προσφέρει κατι? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετρονόμος...
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από PJG: “Καλησπέρα, Βρήκα λύση στις χαμένες ειδοποιήσεις, κάνοντας downgrade στο mi Home της 22/11/2018, από το apk mirror. Έχει κανείς καταφέρει να δουλέψει αισθητήρες sonoff μέσα από το mi Home app; Έχει επιλογή για σύνδεση στα experimental features, συνδέεται με τον λογαριασμό ewelink αλλά δεν βλέπει το sonoff... ” Όλα τα experimental features μπορούν να λειτουργήσουν ΜΟΝΟ αν ενεργοποιήσεις τις αντίστοιχες εφαρμογές στην Κίνα ή αν έχεις κάποιον VPN που κατ…
-
Καλησπέρα, Βρήκα λύση στις χαμένες ειδοποιήσεις, κάνοντας downgrade στο mi Home της 22/11/2018, από το apk mirror. Έχει κανείς καταφέρει να δουλέψει αισθητήρες sonoff μέσα από το mi Home app; Έχει επιλογή για σύνδεση στα experimental features, συνδέεται με τον λογαριασμό ewelink αλλά δεν βλέπει το sonoff...