Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 189.
-
βασικά μαν όλες οι τελευταίες είναι άθλιες σε screen on time.
-
5.12.10 ή 5.12.26. βγάζουν και οι 2 σε μερικούς πρόβλημα με συγχρονισμό σε push. σε μερικούς Όχι όλους. τρέχα γύρευε δηλαδη
-
εδώ έφτιαξε μια χαρά.
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με το swift key βγαλτε το το άτιμο και ξαναβάλτε το απο το play store με το χέρι.
-
είτε απο stable σε developer πας, είτε το ανάποδο Πρέπει να γίνει factory reset. πάντα έτσι ηταν sorry πρόλαβε ο απο πανω. ότι λέει το παλικάρι
-
εχω backup απο twrp από όλες τις rom που περναω βασικά θα σου το έλεγα σαν νόμο πριν απο την οποία αναβάθμιση κάνεις. και μετά πετα το σε ένα σκληρό μετα να μην πιάνει χώρο στο τηλ
-
μπαταρία μαύρα χάλια και από εδώ όπως και στις τελευταίες 5 - 6 εκδόσεις. πίσω στην 5.12.10 για εμένα. οι κινέζοι το πάνε απο το καλό στο χειρότερο. σε λίγο θα μου κρατάει λιγότερο και από τηλέφωνο με την μισή μπαταρία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “Κάτι ακόμα που μου έκανε σήμερα. Χρησιμοποιώ την προ εγκατεστημένη εφαρμογή για email, όταν ανοίγω ένα email από την ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του κλειστού κινητού, εμφανίζει το κείμενο σε μία μόνο γραμμή. Για να το δω κανονικά σε όλη την οθόνη πρέπει να πάω πίσω και να επιλέξω πάλι ” Το επιβεβαιώνω και εγώ RN2prime” Το έχω και εγώ, σε παλαιότερη ROM όμως. Άρχισε εχθές νομίζω. Δεν το κάνει πάντα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “mi messenger,mi voice σας δουλεύουν? ?(” Το Mi voice σταμάτησε πριν καμία εβδομάδα, το Mi messenger νομίζω είναι το τελευταίο 24ωρο που δεν μου δουλεύει. Δοκιμασμένο και σε παλαιότερη rom
-
Βασικά χειρότερα τα κάνετε έτσι
-
Την απάντηση πως μπορείς να κερδίσεις την δίνει το παιδί από επάνω.
-
Δηλαδή δημοκρατία για εσένα είναι να ξεκινάς κάτι αποδεχομενος τους όρους που σου θέτει κάποιος και στο τέλος να του λες δεν μου άρεσαν οι όροι και δεν είσαι δημοκρατικός; Γιατί πήρες μέρος εξαρχής; φταίει η τράπεζα που βάζει επιτόκιο η εσύ που δέχεσαι την κάρτα της και δεν ξέρεις να την κάνεις χρήση; Προς θεού. Συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ. Συγχαρητήρια ειδικά στους mod για την όλη πορεία μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια στο forum της Ινδίας για την νίκη.
-
Νομίζω είναι το πόσες ώρες Online στο Website τους είναι οι χρήστες από μια χώρα
-
Αναβολή γιατί ετοιμάζουν για εσάς αναβάθμιση με την νέα έκδοση του Android. Περιμένεις κάνα μήνα ακόμα
-
Με τις επαφές είναι λίγο περίεργο. Σε κάποιες επαφές σε εμένα θέλει +30 σε κάποιες όχι. Απλά τις αλλάζω σιγά σιγά οπότε βλέπω κάποια να μου κάνει ότι και εσένα.
-
Ευχαριστούμε, και καλή χρονιά. Κατεβάζω και ξεκινάω δοκιμές
-
Εγω ακόμα έχω θέμα με το push στα email μέσω imap. Αν τα έχω σε αυτόματο συγχρονισμό έρχονται τα μαιλ με καθυστέριση και με λάθος σειρά. Δεν δουλεύω με αυτόματο συγχρονισμό στα mail λοιπόν και το έχω ανά 10 λεπτά. Καθυστερήσεις από άλλες εφαρμογές αν τις βάλεις να δείχνουν ειδοποιήσεις, να ξεκινάνε αυτόματα και να μην κλείνουν με καθαρισμό δεν έχω. Σε αυτή εδώ την ρομ είχα μεγάλη κατανάλωση με χρήση. Όχι όταν είναι απλά αναμένη η οθόνη η σβηστή. Και το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο. Ετσι πήγα π…
-
Σε stable rom δεν θα βρεις χωρίς προβλήματα από καμία εταιρία πόσο περισσότερο σε developer rom. Για εμένα καλύτερη μέχρι τώρα ήταν η 5.11.26 και μετά η 5.12.10. Και οι 2 είχαν μικροθεματακια, αλλά η μία αλλά η άλλη. Τραβά σε μια stable αν δεν έχεις χρόνο και πάει λεγοντας. Μην ξεχνάς από stable σε developer ή αντίστροφα θα στήσεις από την αρχή τα πάντα.
-
Βάλε η την 5.11.26 η την 5.12.10. Με αυτήν εδώ θα έχεις θέμα με την μπαταρία. Κατά τα άλλα καλά τα πάει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “Παράθεση από GnF: “Παράθεση από sideris20250: “καλησπέρα και χρόνια πολλά Από το πρωί που την έχω βάλει όλα μου φαίνονται άψογα και η μπαταρία με όλα ανοιχτά καλά πάει μέχρι τωρα Παράθεση από GnF: “Έχει κάποιος από το High Life θέμα την φωτογραφία με την Ακρόπολη; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Γιατί τι το θέλεις ” Έβαλα ένα άλλο με το ίδιο όνομα από το μάρκετ που αντί για Ακρόπολη έχει ένα αεροπλάνο και πλέων δεν μπορώ να βρω την φωτογραφία. Τι ακριβώς περίμεν…