Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.
-
οποιος γνωριζει ας γραψει κατι για βοηθεια ,εχω το redmi3s ξεκινησα να το φλασαρω την κινεζικη δυστυχως κατι στραβωσε και το τηλ. εχει κολλησει για τα καλα , ειναι συνεχεια στο εικονιδιο της εταιρειας ,μπαινει σε fast boot αλλα μεχρι εκει με minimal προσπαθησα αλλα στην τελευταια εντολη εχοντας πατημενα και τα δυο πληκτρα της φωνης πατωντας εντερ ξαναγυρναει σετο εικονιδιο της miui , πραγματικα δεν ξερω τι πηγε τοσο στραβα φοβαμαι μηπως μεινει απο μπαταρια και μετα δεν γινεται τιποτα .Ευχαριστω …
-
εχω κανει τα λαθη μου και εγω ,τωρα με το xiaomi miflash μου το διακοπτει το pc ως καποιο προβλημα των windows ενω με το παλιο mi flash ξεκιναει και σταματαει βγαζοντας μηνυμα ακαθοριστου σφαλματος ,εχω κολλησει απο ιδεες εαν μπορει καποιος ασς βοηθησει φοβαμαι μηπως αδειασει και η μπαταρια της συσκευης εαν μπορει καποιος μεσω teamviewer
-
καλησπερα σε ολους ,λοιπον το προβλημα με τα widgets se redmi pro λυθηκε χαρη στη βοηθεια του φιλου maikmaik τον ευχαριστω και παραθετω με την σειρα μου της οδηγιες διορθωσης και για αλλους φιλους : 1.Διέγραψε τα widgets από την οθόνη. 2.Στο κέντρο ασφαλείας κάνε καθαρισμό και μετα πήγαινε στα Δικαιώματα αυτόματη έναρξη και βάλε τις εφαρμογές των widgets στην λίστα των εφαρμογών που ανοίγουν αυτόματα. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις, μπαταρία, Διαχείριση χρήσ. μπαταρίας έφαρμογων και βάλε Ανενεργή (χωρίς π…
-
επανερχομαι στο θεμα των wingets δεν λυθηκε το προβλημα με την νεα ρομ , το εχει ψαξει κανεις....
-
λιγη υπομονη ετσι ηταν τα περισσοτερα στην αρχη
-
μηπως να πηγαινες με τον οδηγο εγκαταστασης της ελληνικης για πρωτη φορα και να εκανες εγκατασταση της νεας ρομ απο εκει...
-
σε redmi pro μεχρι τωρα ολα καλως κανενα προβλημα το μονο που με παιδεψε το twrp στα κινεζικα..κατα τα αλλα μπραβο στα παιδια.
-
λοιπον θοδωρή ,επελεξα να φλασαρω fastboot με sp tool ,όλα ξεκινάνε καλά με πατημένο το volume down αλλά προς το τελείωμα του φλασαρισματος μου πετάει eror ότι το image είναι αρκετά μεγάλο και στοπ. Το έχω κάνει με απόλυτη επιτυχία σε άλλη συσκευή. Στο διαταυτα μέσω της δεύτερης επιλογής (recovery) το φλασαρω με επιτυχία, το ερώτημα όμως παραμένει για την αποτυχημένη προσπάθεια με sp tool
-
το προβλημα ειναι στο wipe data ,εκει δεν γινετε καθαρισμος και διαβασα οτι παμε στις εφαρμογες mediatek.self.... kai δινουμε αδεια επιπλεον ..εμενα στα δικαιωματα εφαρμογων ειναι τσεκαρισμενα ( phone k τοποθεσια)δεν μου δινει κατι αλλο σαν επιλογη να τσεκαρω ουτε στην επιλογη αλλα δικαιωματα δεν ανοιγει καν.