Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 53.
-
Πρωτος διαγωνισμος για μενα!!Καλη τυχη σε ολους!!!
-
milamu
Μήνυμαεφαρμογη της turbo-x που αν βγει παρομοια και για τα δικα μας θα ειναι αψογη plaisio.gr/Campaign/20160216-M…y-report-_-Body-_-mila-mu
-
thanks @MIUI_ART αν αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την ρομ θα γραψω τα συμπτωματα αλλα δεν νομιζω να χρειαστει!!!Keep up the great work guys!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “@MIUI_ART μολις πηγε στο twrp recovery μου δειχνει unmodifies system partition τι κανω εδω τωρα? ” To αγνοείς και προχωράς.... ” mou exei keep read only select language kai swipe to allo modifications san epiloges na pathsw kai never show this screen during boot again?
-
@MIUI_ART μολις πηγε στο twrp recovery μου δειχνει unmodifies system partition τι κανω εδω τωρα?
-
Αγορα ταμπλετ 10"
ΜήνυμαΓεια σας παιδια θελω να παρω ενα ταμπλετ και επειδη ψαχνω για οικονομικο αλλα οσο μπορω καλυτερα χαρακτηριστικα και σταθερο τουλαχιστον εχει καποιος τιποτα συγκεκριμενο στα υποψιν?Ενημερωτικα θελω να κυμαινεται στα 100-200 ευρω μαξιμουμ! δεν εχω θεμα αν ειναι windows 8 και 10 geekbuying.com/item/CHUWI-Hi10…-WiFi---Black-354658.html εχω βρει αυτο εδω θελω την γνωμη σας!
-
+1 ki apo mena!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “στο mi4 έχω την 6.2.18 πρέπει να ξαναπέρασε την 5.12.17 πάλι και μετά την 6.2.25? Ή μπορώ να την περάσω αυτόματα? ” Την βάζεις στο κινητό σου, και κάνεις αναβάθμιση από την εφαρμογή Αναβάθμισης της MIUI. Μετά θα πάς στο TWRP Recovery και θα κάνεις Install το αρχείο supersu.zip που θα βρεις μέσα στην συσκευή σου, και πριν το Reboot θα επιλέξεις να κάνει Wipe Cache & Dalvik στο κουμπί που θα βρεις κάτω αριστερά. Στο τέλος Reboot to system κα…
-
στο mi4 έχω την 6.2.18 πρέπει να ξαναπέρασε την 5.12.17 πάλι και μετά την 6.2.25? Ή μπορώ να την περάσω αυτόματα?
-
Manda MID 706
Μήνυμαεχω μπει εκει εχω κατεβασει το rkbatch tool αλλα τα υπολοιπα δεν τα ανοιγει....ενω εχω ιντερνετ μου γραφει err connection timed out
-
Manda MID 706
ΜήνυμαΕχω ενα ταμπλετ Manda MID706 και αφου παω να το ανοιξω σταματαει στην αρχη μολις εμφανιζει το λογοτυπο της εταιρειας...το συνδεω με το pc αλλα δεν μου βρισκει τους drivers του ταμπλετ και δεν μπορω να κανω τιποτα....ξερει καποιος να με βοηθησει?
-
mi scale εντυπώσεις...
Μήνυματο πρωτο ειναι αξιοπιστο καταστημα μηπως ξερει κανενας? geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-…cales---White-343582.html gearbest.com/home-gadgets/pp_168281.html
-
Μπράβο παιδιά!!!Keep up Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “τωρα εχω την 5.12.17 και εχω το xiaomi mi4 ” Ωραία, τώρα προχώρα στο Update για την τελευταία ROM (GTV-6.2.18) ... ” Παράθεση από maddoctor: “Προχωράς βάση του οδηγού, απλώς την δεύτερη φορά που βάζεις την ρομ με android 6.0, βάζεις την τελευταία. ” ετοιμο!!!!ευχαριστω για την βοηθεια και συνεχιστε ολο το team την καλη δουλεια!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “μια ερωτηση αφου κανω flash thn 5.12.17 μετα να περασω την 6.1.21 ή την 6.2.18? ” Ναι, αλλά πριν προχωρήσεις πες μας ποιά ROM έχεις τώρα... ” Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “@maddoctor μια ερωτηση αφου κανω flash thn 5.12.17 μετα να περασω την 6.1.21 ή την 6.2.18? ” Για ποιο κινητό μιλάμε (από το κινητό δεν μπορώ να δω τι κινητό έχεις δηλώσει στο προφίλ σου) και τι ρομ έχεις τώρα!? ” τωρα εχω την 5.12.17 και εχω τ…
-
@maddoctor μια ερωτηση αφου κανω flash thn 5.12.17 μετα να περασω την 6.1.21 ή την 6.2.18?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αμα κανείς factory reset μετά περνάς οποία θέλεις χωρίς κανενα πρόβλημα ” επειδη εδω Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W λεει πρωτα για την 5.12.17 και μετα την αλλη ειπα μηπως πρεπει να το κανω ετσι ακριβως...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Χρειάζεται factory reset και μετά τη βάζεις κανονικά από το twrp μέσω install ” αρχικα ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!αρα αφου κανω factory reset περναω αρχικα την 5.12.17 και μετα την 6.1.21 ή την 6.2.18?