Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από gkalen: “@vimmis Με ποια ρομ ήσουν και πηγές σ'αυτην και με ποιον τρόπο ?? Φαίνεται ότι δεν αναφέρει άλλος τέτοιο πρόβλημα εκτός από σένα . Δοκίμασε να καθαρίσεις τα δεδομένα των εφαρμογών από τις ρυθμίσεις/εφαρμογές. ” OK. Το πρόβλημα διορθώθηκε! Ήμουν στην 7.1.19. Έκανα FACTORY RESET και διορθώθηκε (ευχαριστώ τον demakhs). Δεν ξέρω, κάτι ίσως είχα κάνει λάθος στη διαδικασία. Να είστε καλά όλο το team! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

• Παράθεση από vimmis: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vimmis: “Χωρίς καν να ανοίγω τις 2 εφαρμογές( αλμπουμ & σημειωσεις) μου πετάει συνέχεια μηνύματα σφάλματος και φυσικά δεν ανοίγουν. Με έχει τρελάνει. ” Κανε μια φορά ακόμα Wipe Cache & Dalvik/ART Cache ” Το έκανα κι αυτό(2 φορές). Τίποτα, δε διορθώθηκε. ” Έχω το mi5s plus. Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα; Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έβαλα την 8.2. Μου φαίνεται θα γυρίσω στην προηγούμενη rom. Καλημέρα σε όλους!

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από vimmis: “Χωρίς καν να ανοίγω τις 2 εφαρμογές( αλμπουμ & σημειωσεις) μου πετάει συνέχεια μηνύματα σφάλματος. Με έχει τρελάνει. ” Κανε μια φορά ακόμα Wipe Cache & Dalvik/ART Cache ” Το έκανα κι αυτό(2 φορές). Τίποτα, δε διορθώθηκε.

• Παράθεση από vimmis: “Εγκατεστησα χθες την 8.2 σε mi5s plus. Δε δουλεύει όμως το άλμπουμ και οι σημειώσεις. Μου βγάζει σφάλμα και αναφορά. Δώστε μου τα φώτα σας!! ” Χωρίς καν να ανοίγω τις 2 εφαρμογές μου πετάει συνέχεια μηνύματα σφάλματος. Με έχει τρελάνει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

• Mi remote

vimmis - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Είναι BUG. Κλείσε την εφαρμογή. Μετά κλείσε το wifi και data και ξανάνοιξέ την. Θα εμφανιστεί η επιλογή για TV. ” Παράθεση από pirovatis: “Και σε μένα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα (Redmi Note 4 με global stable 8.0). Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η 8.2 και θα επανέλθω ” κανε τη διαδικασία που σου λέει ο Θανάσης και θα εμφανιστεί αμέσως.

• Εγκατεστησα χθες την 8.2 σε mi5s plus. Δε δουλεύει όμως το άλμπουμ και οι σημειώσεις. Μου βγάζει σφάλμα και αναφορά. Δώστε μου τα φώτα σας!!

• Mi remote

vimmis - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Είναι BUG. Κλείσε την εφαρμογή. Μετά κλείσε το wifi και data και ξανάνοιξέ την. Θα εμφανιστεί η επιλογή για TV. ” Νά'σαι καλά! Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το που έβαλα την 8.2 και αμέσως φτιάχτηκε μ'αυτη την απλή διαδικασία.

• Μπορεί να μου πει κανείς εάν μπορώ να βάλω Ελληνικό μενου. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες που είδα στο φόρουμ αλλά δε μπόρεσα. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης. =============== Φεβ 6th 2017, 11:07pm =============== Κώστα για να καταλάβω την κατέβασες στο downloaded rom του κινητού σου και την εγκατέστησες; Αν ναι, στείλε μου ένα λινκ να δοκιμάσω. Ευχαριστώ. =============== Φεβ 11th 2017, 11:09am =============== ΟΚ. Τα κατάφερα και πέρασα το Ελληνικό μενού. Το κινητό είναι φοβερό!!! Και …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Ευχαριστώ, Γιώργο στο στέλνω. Δημήτρης.

• Καλησπέρα και από μένα σε όλο το φόρουμ. Νέο μέλος και εγώ! Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi 5s plus. Φοβερό μηχάνημα αλλά με ενοχλεί πολύ που δεν έχει ελληνικό μενού. Σας παρακαλώ καθοδηγήστε με για να το κάνω. Επίσης τι πρέπει να κάνω για να έχει το google play store. Σημειωτέον ότι δεν γνωρίζω πολλά από αυτού του είδους τις ρυθμίσεις, γι'αυτό εάν είναι δυνατόν να είναι κάπως αναλυτική η διαδικασία. Αν βοηθάει το κινητό έχει: MIUI VERSION MIUI 8.0 STABLE 8.0.14.0(MBGCNDI). Ευχαριστώ προκαταβολικώς!