Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Mi Band 4
alexadrinos - - Mi Band
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 4
alexadrinos - - Mi Band
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση,άρα δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσω τον εντοπισμό καρδιακου ρυθμου από τις ρυθμίσεις του mi band.Default είναι απανεργοποιημένη.
-
Mi Band 4
alexadrinos - - Mi Band
Μήνυμακαλησπέρα, ηθελα να ρωτήσω για να πάρω δεδομένα ύπνου στην mi fit εφαρμογή πρέπει να να κάνω κάποια ρυθμιση από το προφίλ η το mi brand "καταλαβαίνει" αυτόματα πότε κοιμάσαι;;;;
-
Θα ενεργοποιήσεις το hdmi cec από τις ρυθμίσεις στο mibox.Αν δεν στρώσει το mi box δες στην τηλεόραση αν έχει hdmi cec στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε την και εκεί.
-
Για να μην ανοίξω νέο θέμα μια και η συζήτηση εδώ σχετίζεται με αυτό που με απασχολεί ήθελα να ρωτήσω για την μπαταρία του redmi note 8. Πρόσφατα μου το έκαναν δώρο και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με μικρή χρήση ίσα που κρατάει δυο ημέρες η μπαταρία του.Με ανάλογη χρήση αυτό που είχα xioami redmi 4 prime έβγαζε άνετα 4 ημέρες. Είναι φυσιολογικό να κρατά 2 ημέρες;Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την απόδοση της μπαταρίας ;
-
Παράθεση από Harrytzo: “Όλα τα έκανα ακόμα και εκκαθάριση προεπιλογών. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δοκιμασε να κάνεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων λογικά θα δουλέψει
-
είσαι σιγουρος ότι έκανες όλα τα βήματα που περιγράφει ο soupis88ί γιατί και σε μένα δούλεψε κανονικά ακολουθώντας τις οδηγίες του.Χαζή έρωτηση αλλά να υποθέσω ότι έκανες επανεκκίνηση το mi box
-
Εγώ το δοκιμασα με note 8 miui 11. είναι πρόβλημα του miui11 που υπήρχε πριν την αναβάθμιση του android η προέκυψε με την αναβάθμιση;
-
Το ίδιο και σε μένα δεν παίζει το chrome cast Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως το χω τρεις μήνες και πάει σφαίρα.Κανε ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις το hdmi cec και θα σταματήσουν τα κολλήματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
Μήνυμαευχαριστώ για την απάντηση ελπίζω να βρω το χρόνο να ασχοληθώ διαφορετικά μένω με την υπάρχουσα και ότι γίνει..Κάτι ακόμα.Εφόσον έχω unofficial rom θα μου το ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο;Αν παραμείνω όπως είμαι σαφώς δεν έχω ενημερώσεις από τι καταλαβαίνω.Αν χρειαστεί όμως να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου γίνεται η θα κολλήσει;
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
Μήνυμακαλησπέρα χαιρετίζω την κοινότητα και ένα μπράβο όλα τα παιδιά για την δουλειά που κάνουν εδώ.Πριν λίγο καιρό αγόρασα το redmi 4 μην γνωρίζοντας για bootloader ελληνική ρομ rom και τα υπόλοιπα.Επίσης να πω ότι έχω διαβάσει αρκετά αλλά μου φαίνετια δύσκολο να περάσω κάτι στο κινητό μια και δεν έχω εμπειρία από αυτά αλλά και χρόνο να ψαχτώ.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε όμως έχω κάποιες βασικές απορίες. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από δω: Xiaomi Redmi 4 5.0 inch 2.5D Fingerprint 3GB RAM 32GB ROM Snapdrago…