Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.
-
Τελευταία όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες εφαρμογές η κατανάλωση της μπαταρίας είναι αισθητά μεγαλύτερη σε σχέση με πρώτα. Το tunein για παράδειγμα μου καταναλώνει αρκετά την μπαταρία ενώ πρώτα όχι τόσο Προφανώς και οφείλεται σε κάποιο πρόσφατο update που εχουν κανει. Επίσης το Tapatalk λίγο παραπάνω και ο CM Βrowser που τον έχω σαν default. Άλλες εφαρμογές ευτυχώς είναι οκ όπως το K-@ mail. Εύχομαι η νέα επίσημη global ρομ που θα μας έρθει με το miui 9 να το διορθώσει Sent from my MI 6 using Tap…
-
RE:
yiannisT - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από Scarface1990: “Τι ρομ φορας Γιαννη;” Την τελευταία επίσημη global Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Δοκίμασα τα πάντα με ρομς με μπαταρίες και τελικά κατέληξα στο mi 6. Ενώ είναι πολύ καλό κινητό το Redmi note 2 τελικά το πρόβλημα της μπαταρίας το καθιστά σχεδόν άχρηστο ή σίγουρα προβληματικό πάντως. Κρίμα για ένα τόσο καλό κινητό. Δε νομίζω να φτιάχνουν επί τούτου της ROM για να αναγκάζουν τον πελάτη να πάρει νέο μοντέλο. Ακούγεται αρκετά τρελό. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά εμένα στην επιλογή payment default δεν υπάρχει εικονίδιο win bank η άλλης τράπεζας που έχω.. Η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι του Android wallet.. ” Απ ότι κατάλαβα εκ των υστέρων, στην Ελλάδα η μόνη τράπεζα από τις τέσσερις που υπάρχουν, τις γνωστές τουλάχιστον, δηλαδή Alpha, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς, η μόνη λοιπόν από αυτές τις τέσσερις η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνουμε μέσω του κινητού μας όπως θα πληρώναμε με μια οποιαδήποτε κάρτα μέσω ανέπαφων …
-
Μετά από αρκετές προσπάθειες και αφού είχα μιλήσει και με την τράπεζα χωρίς να μου βρουν λύση, μπόρεσα τελικά και το βρήκα πως κάνουμε ανέπαφες πληρωμές με το Mi6. 1. Φοράμε την επίσημη global ROM 2. Κλειδώνουμε bootloader. 3. Έχουμε ανοιχτο το nfc. 4. Πάμε Settings > More > Secure element position και εκεί διαλέγουμε το Use HCE wallet 5. Πάμε Settings > More > Tap & pay > Payment default και εκεί διαλέγουμε αν υπάρχει το εικονίδιο της τράπεζας, για παράδειγμα winbank wallet και όχι το android p…
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Mi6 για να κάνει ανέπαφες πληρωμές; Και αν ναι πως γίνεται; Έβαλα την επίσημη ρομ κλείδωσα τον bootloader έβαλα την ανάλογη εφαρμογη της τράπεζας εχω ανοιχτό μονιμα το nfc. Μέχρι εδώ όλα δουλεύουν κανονικά. Όταν πάω όμως μπροστά στο ταμείο δε βρίσκει το κινητό μου. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από georgeth50: “Καλησπέρα στην παρέα. Να ρωτήσω κι εγώ αν κάποιος χρησιμοποιεί bluetooth ακουστικό, και αν έχει παρατηρήσει κι αυτός την πολύ χαμηλή ένταση στο ακουστικό. Με το ζόρι ακούω όταν βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο ξ μέσα στο φορτηγό. ” Δεν έχω προσέξει κάτι διαφορετικό σε σχέση με το redmi note 2 που χρησιμοποιούσα συχνά και αυτό με bluetooth. Ίδια ένταση ήχου πιστεύω πως μου δίνουν τα bluetooth ακουστικά στο mi6 όπως και οι άλλες συσκευές
-
Παράθεση από trifos: “Στο miflash κάτω δεξιά έχει την επιλογή για κλείδωμα του bootloader. ” Ωραίος ο φίλος. Εντάξει το έκανα αυτό που είπες και το κλείδωσα. Επιτέλους! Βέβαια έκανα διάφορα γιατί ο παραπάνω οδηγός ενώ είναι τέλειος έχει μόνο ένα παλιότερης έκδοσης miflash το οποίο σε μένα τουλάχιστον δε δούλευε. Δηλαδή ανοίγει κανονικά η εφαρμογή αλλά δεν έβρισκε τη συσκευή μου. Προσπάθησα ξανά προσπάθησα, τίποτα. Και επειδη είδα που έγραφε 2015 σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο που να λειτουρ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@yiannisT Επίσημη ρομ όταν ήδη έχεις custom rom, μπορείς να φλασάρεις μόνο με το miflash. Οδηγός αναφοράς εδώ => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Ωραίος και αναλυτικός οδηγός σ ευχαριστώ. Μήπως υπάρχει κάπου και ο τρόπος με τον οποίο κλειδώνουμε τον bootloader στο mi6; Για να γίνω κατανοητός, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το κινητό για ανέπαφες πληρωμές, αλλά το google pay δε μου το επιτρέπει επειδή έχω ξεκλειδώσει τον bootloa…
-
Προσπάθησα να εγκαταστήσω την official stable ROM και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά αυτό που συνέβη ήταν να αρχίζει το κινητό και με το που δείχνει το σήμα mi να κάνει αμέσως restart και μετά να ανοίγει το twrp του φόρουμ εδώ και να προσπαθεί να κάνει κάτι και μετά πάλι restart στο mi κ.ο.κ Οπότε ξαναεβαλα αυτή τη ρομαντική του φόρουμ τη stable που είχα. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω την επίσημη global; Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από yiannisT: “Από το ρέμα Χαλανδρίου. Με τη μία κάμερα η πρώτη φωτογραφία και με τη δεύτερη καμερα η δεύτερη φωτογραφία, από το ίδιο σημειο. Έτσι στα γρήγορα όπως περπατούσα τις έβγαλα και τις ανεβάζω και αυτές σ αυτό το θέμα για να προστεθούν με όλα τα υπόλοιπα τα σχετικά με το Mi6 ” Για πες μας ,πως βγαζεις με την μια ή την αλλη καμερα;Τι εννοεις γιατι εγω τετοια ρυθμιση δεν βρισκω.................. ” Παράθεση από dbeast: “@yiannisT πως επιλεγεις να βγαλεις με …
-
Από το ρέμα Χαλανδρίου. Με τη μία κάμερα η πρώτη φωτογραφία και με τη δεύτερη καμερα η δεύτερη φωτογραφία, από το ίδιο σημειο. Έτσι στα γρήγορα όπως περπατούσα τις έβγαλα και τις ανεβάζω και αυτές σ αυτό το θέμα για να προστεθούν με όλα τα υπόλοιπα τα σχετικά με το Mi6968c7840f384e5fdc8218c52b7f26ec3.jpg1723295bc52f5c40f526dc606baf7473.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Χτες έκανε update το viber και νομίζω πως πλέον πρέπει να λύθηκε οριστικά το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί. Δουλεύει κανονικά πλέον το viber στο mi6. Έχω την τελευταία stable εδώ του φόρουμ. Όμως δημιουργήθηκε ένα άλλο θεματάκι. Το android wear έκανε επίσης update και η νέα έκδοση ξοδεύει πλέον αρκετή μπαταρία σε σχέση με προηγούμενες. Το αφαίρεσα και διορθώθηκε η κατάσταση αλλά δεν είναι λύση αυτό. Εύχομαι να διορθωθεί κι αυτό σύντομα γιατί χρειάζεται άμεσα. Από κει και πέρα το κινητό mi6 είνα…
-
Τις προάλλες στο λεωφορείο έτσι όπως στεκόμουν όρθιος, πατάει ένα φρένο ο οδηγός και μου χτυπήθηκε το κινητό στο κάτω μέρος. Το άφησα έτσι γιατί είχε ήδη tempered glass. Ευτυχώς που βρήκα τελικά από γνωστό και μου το έδωσε έτοιμο, με θήκη και με τζαμάκι, και δε το πήρα τελικά από aliexpress, αλλιώς πολύ φοβάμαι πως αν δεν είχα τη θήκη θα μου είχε πέσει από τα χέρια, γιατί γλιστράει απίστευτα και θα είχε μεγαλύτερη ζημιά. Σήμερα όμως δημιουργήθηκε και ένα ράισμα που αρχίζει από το σημείο που χτυπ…
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά ποια είναι η τιμή του ΜΙ6 από την μαμα? Δλδ αν παει κάποιος φίλος μου Κίνα, ποια είναι η πιο χαμηλή τιμή που μπορεί να το βρει, και από που? ” Από τη μαμά εννοείς το επίσημο mi.com κατάστημα προφανώς. Εκεί για κίνα γράφει 2499 και αν το μετατρέψουμε σε ευρώ είναι κάπου 330
-
Xiaomi Mi6
yiannisT - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜήπως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η γλώσσα σ αυτό το κινεζικο twrp από κινέζικα σε αγγλικά; 1303a88b47fea21e925eb33d8d6e20e7.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk