Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 164.
-
Παιδιά βρίσκετε τα προφίλ μπαταρίας εσείς? Performance /balance? ~~mi4c™ ~~
-
Unlock Bootloader Mi4c
jonnieX - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΜέχρι 2 καθόμουν χθες ήθελα απόλυτη ησυχία!!!! Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Ας είναι καλά και ο caeser για την επεξεργασία έπειτα&τοποθετηση του θέματος!!! ~~mi4c™ ~~
-
mi4c screen problem
ΜήνυμαΑπλώς είμαι υπέρ του νέου και ανεξερευνητου!!!Φυσικά με διευρυμενους τους ορίζοντες!!!!&πάλι καλήμερα...δεν αισθάνομαι καλά όταν δικαιωματικά μια συσκευή δεν μου ανήκει!!!! Είναι κάτι σαν τις γυναίκες μόνο στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το αντίθετο ~~mi4c™ ~~
-
mi4c screen problem
ΜήνυμαEverything is meant to happen!! Αν δε μου είχε συμβεί το χειρότερο δεν θα είχε βγει το καλύτερο!!! Καλημέρα και να μάστε καλά!!!! Νάσαι καλά caeser!!!! Σευχαριστω!!!!
-
[Guide] Unlocking the Mi4c BL without verifi⦠| Xiaomi Mi 4C μόλις το είδα!!! ~~mi4c™~~
-
mi4c screen problem
Μήνυμα[Guide] Unlocking the Mi4c BL without verifi⦠| Xiaomi Mi 4C caeser τι λες???? ~~mi4c™~~
-
mi4c screen problem
ΜήνυμαΠάντως με την official δεν παρατηρώ θέματα υπερθέρμανσης!! ~~mi4c™~~
-
Μπαταρια με stable/dev rom
ΜήνυμαΜέχρι 5 ώρες έχω φτάσει αλλά οφείλεται πάντα στο τι κάνεις! ~~mi4c™~~
-
Dropbox - MT2.0_beta1.6.apk Από τους φίλους μας τους Κινέζους για mod on the fly! Για τους γνωστές φυσικά! Editor Translator και πολλά άλλα!!! ♒♒Mi4c♒♒
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή μας τύχη!!!!! ♒♒Mi4c♒♒
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από Octaviastikos: “Ερώτηση: πως μπορώ να σβήσω το σύμβολο της Μπαταρίας και να κρατήσω μόνο το ποσοστό της;; Μήπως ξέρεις;;;” Με κάποιο θέμα που θα έχει μόνο ποσοστό μπαταρίας. Αν βάλω κενα εικονίδια της μπαταρίας τότε θα μείνει κενό εκεί που θα υπήρχε ή μπαταρία , οπότε δεν λέει . Αν φτιαχτεί όμως το εικονίδιο ποσοστού στη θέση του εικονίδιου μπαταρίας τότε θα είναι όπως το θες. Θέλει δουλιτσα αυτό και να ξέρεις τι να κανεις. Δοκίμασε μήπως υπάρχει κάποιο θέμα . …
-
Αν μπορεσεις και ενσωματώσεις τα mod που κυκλοφορούν για miui μέσω xposed θα σαι άρχοντας!!! ♒♒Mi4c♒♒
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από jonnieX: “Είναι μακρύς ο δρόμος της λησμονιας.... ♒♒Mi4c♒♒ ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10949/ Όντως... Όταν λέμε 69.500 σημαίνει πως το στρογγυλεύουμε Τζόνι μπι γκουντ” Mixaliscy όχι στα βαθεια παιδί μου.... ♒♒Mi4c♒♒
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “f2c98d7e4b88d1f60b556e7d6d799a7f.jpg Σας έχω ολους Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από mixaliscy: “Μέχρις τις 69.500 έχεις δρόμο Πολύ δρόμο” Είναι μακρύς ο δρόμος της λησμονιας.... ♒♒Mi4c♒♒
-
ευρεση ιδιωτικου αρχειου
ΜήνυμαΌσον αφορά με τον κωδικό που είπες ειναι ο ίδιος που βάζεις στις ρυθμίσεις, κλείδωμα οθονης, κωδικός πρόσβασης!!! ♒♒Mi4c♒♒
-
ευρεση ιδιωτικου αρχειου
ΜήνυμαΤέτοια ώρα τέτοια λόγια βγάλε screenshots και θα σου εξηγήσουν τα παιδιά αύριο με την αυγή! Αν δε μπορείς να περιμένεις ψάξε μέσα στο φόρουμ για το τρικ με τους ιδιωτικούς φακέλους! Καληνυχτα από μένα! ♒♒Mi4c♒♒
-
ευρεση ιδιωτικου αρχειου
ΜήνυμαΤραβά κάτω εννοώ την αρχικη οθονη από τα αρχεία μου, σύρετε προς τα κάτω! ♒♒Mi4c♒♒
-
ευρεση ιδιωτικου αρχειου
ΜήνυμαΚάνε pull down στην αρχικη οθονη τα αρχεία μου!! ♒♒Mi4c♒♒