Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 164.
-
Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας
jonnieX - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑυτο δεν το ήξερα για το note!σκέφτομαι να προβω σε αγορά για φιλικό προσωπο!όσο ζεις μαθαίνεις!
-
RE:
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από jonnieX: “Αυτός ο αριθμος που υπάρχει καλυμενος τον οποίο αναφέρεσε είναι στο κουτί?”
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΑυτός ο αριθμος που υπάρχει καλυμενος τον οποίο αναφέρει είναι στο κουτί?
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΔεν θα πρεπε να μείνουμ "ατειμωρουμ"!για κάθε παρατυπία έπρεπε να παίρνουμε ένα mi band δώρο!
-
Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας
jonnieX - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕγώ το βάζω 20 λεπτά πιο πριν έτσι όταν ξυπνησω το βρίσκω έτοιμο και γεμάτο μπαταρία από το βράδυ!πολύ καλή λειτουργία!!!
-
Android 6.0 marshmallow??
jonnieX - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔουλειά και αυτη, σε καταλαβαίνω mixaliscy,να προσπαθείς να μας βάλεις σε σειρά
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΣυγχώρεσε με Κύριε,λόγω ενθουσιασμού!
-
Roidmi
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαReleases · kkszysiu/mifm · GitHub. Σε αγγλική εκδοση για όποιον ενδιαφέρεται!
-
Authenticantor
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΘα μπορούσαμε να έχουμε μια εμπεριστατωμένη επεξήγηση της εν λόγου εφαρμογής?ευχαριστω!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
jonnieX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠου θα πάει θα 70αρισω@@@!!!!
-
Netflix δεν ανοιγει
jonnieX - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΝαι ολα ,οπουδήποτε άλλου ανοιγει!
-
Netflix δεν ανοιγει
jonnieX - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜε την καινούρια αναβάθμιση δεν μου ανοίγει το netflix παιδιά!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Σαομι
jonnieX - - Car charger
ΜήνυμαΜετά από την σωστή προφορά του κινεζικού κολοσσου είμαι έτοιμος!καταπληκτική συσκευη,γρήγορη φόρτιση και σύνδεση bluetooth! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαραγγελία θήκη και tpu από yeso!μου στέλνει την θήκη ξεχνάει το άλλο!μου στέλνει χίλια συγνώμη,αν θες να σου το στείλω ή με την επόμενη παραγγελία!yeso,του λέω,θες να κλονισεις την πνευματική μου υγεία(mental health)(κατά γράμμα),πάντα σε φιλικό τονο! Να μου την στειλεις του λέω αλλά μαζι με ένα mikey&ενα mitu!I try:μου λέει!την επόμενη μου στέλνει πάλι trucking number και βλέπω ότι τα έγραφε όλα κάτω αριστερά!εν κατακλείδι: αν δεν του ζητήσεις δεν θα μάθεις ποτέ!πιστεύω ότι είναι απο αυτούς πο…
-
Roidmi
jonnieX - - MIUI Store
ΜήνυμαΚάποιος μεγιστάνας της μετάφρασης έχει την εφαρμογή της εν λόγω συσκευής?ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Και έχω πάθει εξάρτηση και όλο εσενα ROM ζητάω,μα την αγανάκτηση θέλω κάτι να φλασαρω... Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
tracking number
Μήνυμαεμένα δεν αναφέρθηκε καν ή διαδρομή στο εσωτερικό της χώρας απλώς έφτασε!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Βάση αυτοκινητου
ΜήνυμαΚάποια σύσταση για βάση αυτοκινήτου εργονομική και λειτουργική για το mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου