Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 164.

• Αυτο δεν το ήξερα για το note!σκέφτομαι να προβω σε αγορά για φιλικό προσωπο!όσο ζεις μαθαίνεις!

• RE:

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Παράθεση από jonnieX: “Αυτός ο αριθμος που υπάρχει καλυμενος τον οποίο αναφέρεσε είναι στο κουτί?”

• Authenticantor

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Αυτός ο αριθμος που υπάρχει καλυμενος τον οποίο αναφέρει είναι στο κουτί?

• Authenticantor

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Δεν θα πρεπε να μείνουμ "ατειμωρουμ"!για κάθε παρατυπία έπρεπε να παίρνουμε ένα mi band δώρο!

• Εγώ το βάζω 20 λεπτά πιο πριν έτσι όταν ξυπνησω το βρίσκω έτοιμο και γεμάτο μπαταρία από το βράδυ!πολύ καλή λειτουργία!!!

• Android 6.0 marshmallow??

jonnieX - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δουλειά και αυτη, σε καταλαβαίνω mixaliscy,να προσπαθείς να μας βάλεις σε σειρά

• Authenticantor

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Συγχώρεσε με Κύριε,λόγω ενθουσιασμού!

• Roidmi

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Releases · kkszysiu/mifm · GitHub. Σε αγγλική εκδοση για όποιον ενδιαφέρεται!

• Authenticantor

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Θα μπορούσαμε να έχουμε μια εμπεριστατωμένη επεξήγηση της εν λόγου εφαρμογής?ευχαριστω!!!

• Antutu score από τα xiaomi

jonnieX - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Που θα πάει θα 70αρισω@@@!!!!

• Netflix δεν ανοιγει

jonnieX - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ναι ολα ,οπουδήποτε άλλου ανοιγει!

• Netflix δεν ανοιγει

jonnieX - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Με την καινούρια αναβάθμιση δεν μου ανοίγει το netflix παιδιά!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Σαομι

jonnieX - - Car charger

Μήνυμα

Μετά από την σωστή προφορά του κινεζικού κολοσσου είμαι έτοιμος!καταπληκτική συσκευη,γρήγορη φόρτιση και σύνδεση bluetooth! Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Παραγγελία θήκη και tpu από yeso!μου στέλνει την θήκη ξεχνάει το άλλο!μου στέλνει χίλια συγνώμη,αν θες να σου το στείλω ή με την επόμενη παραγγελία!yeso,του λέω,θες να κλονισεις την πνευματική μου υγεία(mental health)(κατά γράμμα),πάντα σε φιλικό τονο! Να μου την στειλεις του λέω αλλά μαζι με ένα mikey&ενα mitu!I try:μου λέει!την επόμενη μου στέλνει πάλι trucking number και βλέπω ότι τα έγραφε όλα κάτω αριστερά!εν κατακλείδι: αν δεν του ζητήσεις δεν θα μάθεις ποτέ!πιστεύω ότι είναι απο αυτούς πο…

• Roidmi

jonnieX - - MIUI Store

Μήνυμα

Κάποιος μεγιστάνας της μετάφρασης έχει την εφαρμογή της εν λόγω συσκευής?ευχαριστω Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Σύμφωνω και επαυξανω!!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Και έχω πάθει εξάρτηση και όλο εσενα ROM ζητάω,μα την αγανάκτηση θέλω κάτι να φλασαρω... Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• tracking number

Μήνυμα

εμένα δεν αναφέρθηκε καν ή διαδρομή στο εσωτερικό της χώρας απλώς έφτασε!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Βάση αυτοκινητου

Μήνυμα

Κάποια σύσταση για βάση αυτοκινήτου εργονομική και λειτουργική για το mi4c? Στάλθηκε από το Mi-4c μου

• Κανε reboot με το on off να δούμε αν τα κάνες όλα σωστά!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου