Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 164.
-
Article: Android 6.0 update for Xiaomi Mi 4, Mi Note, and Mi 3 in final testing stages
jonnieX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAndroid 6.0 update for Xiaomi Mi 4, Mi Note, and Mi 3 in final testing stages Android 6.0 update for Xiaomi Mi 4, Mi Note, and Mi 3 in final testing stages - GSMArena.com news
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαdb1c6617c9f98aa26dc1a2dbc3934c09.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠολύ καλός ο γλυκουλης!ευχαριστουμε τον MI GOD και ιδίως την κοινότητα για τα απόλυτα tutorial φλασαρισματος!!καλά χριστούγεννα παίδες!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Κιτριvη σκια στην οθονη....
jonnieX - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔλδ οι νεοι χρηστες, ωσονουπο να μην του βαλουμε τιποτα? Ουτε tempered ουτε θήκη? s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλα χριστουγεννα τοτε να'χουμε!!&να μας ερθουν με το καλο!!! s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΤο tracking εμενα ειναι ηδη RS...NL και σημερα πεταει για destination country!δε πιστευω να χουμε κανα θαυμα? s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠροσευχη στον Mi god:φετος τα χριστουγεννα δε σου ζηταω πολλα...επισπευσε τα δεματακια μας και κανε χαρουμενους χιλιαδες μελλοντικους χρηστες! Αυτο s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΑυτο σκεφτομουν μολις τωρα αλυσιδωτη αντιδραση!!! Υπομονη λοιπον! s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΑρχιζω και τρομαζω! Υπαρχει καποιος να μας πει με σιγουρια? Το mi4c μου ειναι netherland αυτην την στιγμη!!!I need my new phone!!!! s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμαff643363ae6ba733a9ce8a4701efe31f.jpg τι σημαινει αυτο παιδια??? s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΟ γλυκουλης μολις μου εστειλε το πακετο και trucking number!!!! Εν αναμονη λοιπον!!!(να αλλαξει και η υπογραφη να γραφει mi4c)!!! s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΟλα ενταξει παιδες καλημερα! Μου εστειλε σημερα το πρωι λέγοντας οτι δεν δουλευε σ/κ ,αλλα απο δω και περα ναι,κανοντας την παραγγελια παρασκευη&θα την στειλει σημερα!!! s3 QS
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΧθες παραγγειλα ακομη ειναι σε prossecing σταδιο! Περιπου ποτε στελνει tracking number? s3 QS
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΧαχαχαχα σακουμιδη δεν πεφτω σε κατω των 5 (το s3{note2 port rom+s5 apps etc} εχω, ταβγαλε τα λεφτα του και συνεχιζει αλλα πλεον δεν τραβαει) ασε που θελω κατι καινουριο, φρεσκο και αποτι διαβαζω η xiaomi ειναι εγγυηση και δυνατες συσκευες εχει βαση χαρακτηριστικων.αρα με βλεπω στο mi4c!ευχαριστω παιδια! s3 QS
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΜπορω να διαθεσω το ποσο για mi4c χρειαζομαι μετα απο τοσα χρονια μια συσκευη! Εχω samsung(οταν λεφτα υπηρχαν το'χω πληρωσει 600 μολις ειχε βγει)!ικανοποιημενος αλλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους πλεον(μονο αν εχεις) ενω με τα μισα παιρνεις σχεδον ισαξιο(μιλαω για κατηγοριες s5, s6-edge )! Η χρηση ειναι advanced.multitasking μεχρι network penetration&sniffing!α ειμαι και flashaholic, μαρεσουν τα νεα πραγματα!+οτι χρειαζομαι και battery juice επιπλεον!! s3 QS
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΠροτεινετε να περιμενω την καινουρια συσκευη της xiaomi note3 η να καταφυγω ατο mi4c ?απο γλυκουλη που μιλησα παντως μου κανει δωρο και ενα tempered glass η 7 ευρω απο την παραγγελια mi4c+nilkin case! s3 QS
-
Προταση αγορας συσκευης
ΜήνυμαΑπορια:στο gearbest λεει hexacore 1.44 ενω στο honourbuy για παραδειγμα λεει hexacore 1.8 για το mi4c 3 gb!πρεπει να προσεξω κατι ως επιτουτου?? s3 QS