Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.

• παιδια εβαλα μια καρφιττσα και ψιλοεστρωσε, αλλα κατα πασα πιθανοτητα φταιει ο οφορτσιστης ο blitzwolf που πηρα και εβαλα, μετα την πρωτη φορτιση τα κανει αυτα και αν δεν βαλω καρφιτσα πριν βαλω τον φορτιστη η την συνδεση στο pc δεν αναγκωριζετε απο πουθενα,

• Ναι την gtv 6.9.22. Dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμασα πολλά άλλα καλώδια και φύσημα την θύρα με τον αέρα και τα ίδια πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εβαλα να φορτισω σημερα αμιας και δεν χρειαστεικε εχθες και σαν να παιρνει διακεκομενα ρευμα δεν μπορω να συνδεσω στον υπολογιστη να περασω ρομ, εχει ξανατυσχη κατι τετοιο σε καποιον και αν ναι τι κανω ;

• Μπορω να κανω unlock την συσκευη με ενα λογαριασμο miui, να περασω την ρομ που θελω και μετα να βγαλω τον λογαρισμο μου απο μεσα;

• Παιδιά καλησπέρα καταρχάς έβαλα την ρομ όλα καλά κανένα θεματακι, και θέλω να βάλω το super user υπάρχει οδηγός; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

mitsossimos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “Καλημερα παιδια, δουλευει κανονηκα η αναβαθμυση ή εχει ακομα bugs και θελει δουλεια να περιμενουμε ; ” Σε 2-3 μέρες θα βγει νέα.. Αν θέλεις περιμένεις.. Και αυτή μια χαρά ειναι βέβαια..” Καλημέρα και πάλι βγήκε τίποτα καινούριο όπως προαναφερθηκε, η περιμένουμε; Ευχαριστώ για όλες σας τις βοήθειες παιδιά είστε Σωτήρες!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gkalen: “@mitsossimos Τι θες να κάνεις ?? Ποια ρομ φοράς και ποια ρομ θες να βάλεις ?? Ξέρεις ότι αυτό το τοπικ έχει Custom Stable Roms ?? Δεν υπάρχει Stable Marshmallow για Kenzo ” Φοραω GTV 8.0 Stable 8.0.1.0 (LHOCNDG) και ψαχνω να βρω μια να μπορω να βαλω super user μεσα ωστε να εγκαταστησω adaway

• marshmallow ειναι αυτη ρε παιδια, ειναι ετοιμη και για το redmi note 3 pro, μην κανω καμια χαζομαρα, εγω τωρα εχω stable μεσα, παλι stable βαζω;

• Καλημερα παιδια, δουλευει κανονηκα η αναβαθμυση ή εχει ακομα bugs και θελει δουλεια να περιμενουμε; Εγω εχω μεσα GTV 8.0 stable 8.0.1.0 (LHOCNDG), κανω την αναβαθμυση μεσω TWRP κανονηκα και βαζω οποια θελω απ τις εκδοσης που εχει στο thread μεσα ;

• δοκιμαζω τωρα να βαλω την stable

• Παράθεση από Bodai: “@mitsossimos μήπως έχεις κομμένη sim?? ” οχι οχι κανονικη ειναι η sim

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “τι κανω ωστε να ανοιξουν ? ” Πάρε ένα τηλέφωνο να σου στείλουν να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις... ” ρε γιατρε μου τις εχω βαλει τις ρυθμισεις στην συγκεκριμενη καρτα σε 3 τηλεφωνα ξερω οτι τις εχω βαλει σωστα κατι αλλο ειναι

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “καμια λυση εχεις ομως; ” Σε ποιο θέμα θέλεις να σου απαντήσω;Αν έκανες σωστά εγκατάσταση ψάξε μήπως το θέμα είναι της κάρτας και ότι του κινητού. Επίσης δες σε ποια επιλογή είναι ο τύπος δικτύου κλπ. ” φιλε μου εχω q καρτα στο τηλεφωνο εχω βαλει τις ρυθμισεις σωστα στο σημειο προσβασης εχω ανοιξει τα roaming και δεν εχω δεδομενα καθολου τι κανω ωστε να ανοιξουν ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “παιδια καλησπερα ” Μην κάνεις το ίδιο ποστ σε δυο σημεία .. και μας μπερδε'υεις και εσυ θα μπερδευτείς. ” ναι συγνωμη, εχεις δικιο, καμια λυση εχεις ομως;

• καλησπερα μολις πηρα το τηλ και εβαλα την ελληνικη ρομ εβαλα την καρτα sim και δεν εχω καθολου δεδομενα ουτε 3G ουτε 4G και εχω βαλει κανονηκα τις ρυθμισεις μου στο σημειο προσβασης, τι κανω ?

• παιδια καλησπερα μολις πηρα το τηλεφωνο και flashαρα την ελληνικη ρομ εβαλα την καρτα sim και εβαλα τις ρυθμισεις τις Q στο σημειο προσβασης και δεν μου ανοιγει καθολου δεδομενα ουτε 3G ουτε 4G,τι κανω?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mitsossimos: “μ αλλα λογια αστο καλυτερα παρε κατι αλλο ” Αν βάλει developer rom θα ξεκλειδώσει σε 3 δεύτερα το note 3 pro.. ” Δεν θα ξεκλειδωσει το Mi4c κοιτα να δεις

• Παράθεση από deogre: “Παιδιά έχω ένα θέμα, πάω να ξεκλειδώσω τον bootloader ( έχω κάνει αίτηση και έχω πάρει κωδικό ) και η διαδικασία κολλάει στο 50% και βγάζει το μύνημα "could not verify device". unsure.png ” φιλε και εγω το ιδιο προβλημα εχω ειναι η αληθεια και παλευω τωρα 5 μερες και τιποτα εχω στειλει και εχω παρει απ το suport της Xiaomi 20 μυνηματα και δεν βρησκω ακρη μονο που μου λενε ειναι να flasharo με official rom και δεν συνιστουν να βαλω αλλη οποτε το τηλ παει στην ακρη και παμε γ…

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16964/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16965/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16966/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16967/