Έχω διαγράψει απο τη κινητό μου ένα φάκελο με φωτογραφίες και αρχεία τι πρέπει να επιλέξω για να κάνω επαναφορά; (δεν θέλω να κάνω επαναφορά τα apk και τα δεδομένα τους αλλά μόνο το συγκεκριμένο φάκελο)
Καλησπέρα μια ερώτηση έχω 2 κάρτες Sim είχα ίντερνετ από τη vondafon στη 2 θέση σήμερα πρώτη φορά γύρισα στη cosmote στην 1 θέση αλλά δεν... Για πείτε λόγο που δεν έχω ίντερνετ;
Παράθεση από NasDriver: “Γιατί αν δεν έχει γίνει επίσημη διαδικασία αλλά έχουν πειράξει αρχεία για να φαίνεται ξεκλείδωτο, θα καταλήξεις με τουβλάκι aka παιχνίδι για παιδάκια. Καλύτερα στα σίγουρα και safe...εκτός και εάν σου αρέσει να ρισκάρεις ” Ωραίος κατάλαβα
Παρέλαβα σήμερα με 27€ τελωνείο. Και έμενα την ίδια ρομ φοράει περνάω twrp και ελληνική ρομ ας με παραπέμψει κάποιος στο σωστό θερ γιατί είμαι νέος σε xiaomi Παράθεση από stromoboy: “4a9983561295803.jpg b3fdc4561295823.jpg Παιδιά βλέπω τα παραπάνω με το που παρέλαβα το κινητό.. Ξεκλείδωτος με official global stable αν καταλαβαίνω καλα; Αλλά όταν πάω να περάσω global developer από τον updater μου λέει: "Can't verify update package" . ”
Από geatbest δεν είχα την επιλογή priority line έχω κάνει παραγγελία με την επιλογή Registered μήπως δεν έπρεπε να το βάλω συστημένο; Κάποια καλή θήκη και tempered glass;