Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 359.
-
Παράθεση από mankap: “Παράθεση από oddin: “Παράθεση: “Ναι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος smile.png 80€ minimum ” Κάπου εκεί θα παίξει το ποσό ,αλλά εγώ λέω ,ότι θα την σκαπουλάρεις think possitive men !! ” ” Παράθεση από anpho81: “Παρέλαβα και γω το τηλέφωνο σήμερα. Πέμπτη το έστειλε ο φίλος μας, σήμερα το παρέλαβα στην Τήνο κιόλας, παρόλο που δεν έβρισκε η DHL το tracking number που μου έδωσε. Και ευτυχώς δεν π…
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gasath: “Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? επίσης αν κάποιος το έχει πάρει περιμένω εντυπώσεις Ευχαριστώ ” Να αποφεύγεις να αγοράζεις απο Aliexpress τηλέφωνα εχει πολύ Al capone μεσα εκεί...Πάρε απο το πολυ γνωστό και φερέγγυο για την υποστήριξη και μετα την πωληση Vickmail αγοραζεις με paypal και περνάν οι συναλλαγές με καρτουλες σε αυτόν για την ωρα... ” παντού υπάρχουν κακοτοπιές !!!...εγ…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είναι επιλογή του Yeso να μην απαντήσει, και καμμία υποχρεώση κανενός να κάνει τον ενδιάμεσο στην επικοινωνία. ” άρα καλό θα ήταν ,(προσωπική άποψη )να κλείσει & το νήμα αυτό Δημήτρη... .
-
Παράθεση από udasile: “Original Xiaomi Redmi NOTE2 Miui 7 MTK x10 Android 5 1 Smartphone 5 5" GSM | eBay? Μπορει καποιος να μ πει αν ειναι η εκδοση FDD που θελουμε για 4G? Λεει 4G: FDD LTE1800/2100/2600MHz (Bands: B3/B1/B7)(Only used in China) αλλα αυτο το Only in China μπερδευει λιγο. Ευχαριστω ” Διάβασε προσεκτικά την πρώτη σελίδα & θα βρεις την απάντηση που θέλεις !!!
-
Παράθεση από nikos_v: “Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Περιμένουμε να βάλουν Ελληνικά ή θα μπορώ να το κάνω με τις οδηγίες που θα βρω εδώ μέσα?? Ευχαριστώ..... ” η φίλη μου η Ερικ το έχει ετοιμοπαράδοτο με multilanquage rom.... sta 144$ aliexpress.com/store/product/O…M/609089_32593877542.html θα την ταράξω στα παζάρια !
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εμένα όταν μου έφερε ένας φίλος μου που δουλεύει Κίνα το redmi 2, αν θυμάστε ήμουν από τους πρώτους εδώ μέσα αν όχι ο πρώτος, η τιμή που το βρήκε ήταν πάνω κάτω αυτή που υπάρχει και στα sites. Άντε να ήταν κανα 10ευρω πιο κάτω το πολύ. ” εκεί θέλω να καταλήξω ,φίλε μου ...!! ....κάνει η εταιρεία τον σχετικό ντόρο για να ακουστεί & να διαφημιστεί από στόμα σε στόμα ..... αλλά μόλις φτάσει στο γκισέ ο πελάτης ,κάνουμε τον.....ΚΙΝΕΖΟ !
-
Παράθεση από NasDriver: “Μάλλον είναι η τιμή χοντρικής ” διαφημίζεις ένα προιόν & ανακοινώνεις τιμή χονδρικής !!!!...δεν νομίζω Παράθεση από NasDriver: “εκτός και αν πάει κανείς Κίνα και το βρει τόσο ” Εχει σημεία πώλησης στην Κίνα;;..νομίζω ότι μόνο online πωλούνται !!...αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
-
Aπορία για xiaomi note 2
mankap - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από omprax: “καλησπέρα ξανά . χρειαζομαι την βοήθεια σας, στην αναζήτηση για αγορά τηλεφώνου θέλω να μάθω πια εινε η διαφορά ανάμεσα τούς..πχ TD LTE.. με σκέτο LTE... και πιο από τα δυο να επιλέξω Redmi Note 2 4G TD LTE 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh Original Xiaomi Redmi Note 2 Prime 4G LTE Mobile Phone 2GB RAM MTK X10 2.0GHz Octa Core 5.5" 1920X1080P Dual SIM Ευχαριστώ ” έχω την αίσθηση ,ότι είναι το ίδιο ... το τηλ. λέγετε Xiaomi Redmi Note 2 TD .... παλιότερα δεν έπαιζε 4g στην Ελλ…
-
1)Την επωνυμία της επιχείρησης: Store:E-Zone /aliexpress Την Διεύθυνσή της aliexpress.com/item/Original-N…Tempered/32454891017.html Tι ακριβώς αγοράσατε : Original Nillkin Glass Film 9H+ For Xiaomi Redmi Note 2 Την ημερομηνία αγοράς:03/12/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): ...9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: ...21 days Την αξιολόγησή σας για το After Sales: 5 δεν χρειάστηκε --------------------------------------------------------------------------------------------------------…
-
Παράθεση από jor: “Μήπως ξέρει κανείς εάν έχουν αργία εκεί στην Κίνα αυτές τις μέρες ?? 2η μέρα από την παραγγελία και ακόμη status processing ... Μήπως είναι φυσιολογικό και ανησυχώ αδίκως ?? ” 3 με 5 του Φλεβάρη ,νομίζω ότι κλείνουν .. είναι νωρίς να κοιτάς την παραγγελία ...σε μια βδομαδούλα θα δεις τις πρώτες κινήσεις
-
Παράθεση από dimlask: “Θέλω να εγκαταστήσω και το Greenify για ακόμη καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και νομίζω μόνο στη developer μπορώ. Το Xposed που απαιτείται για το Greenify, ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό? Ευχαριστώ ” για αυτό διάβασε εδώ το θέμα του φίλου @karlesg -->Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) ίσως μπορεί να σε βοηθήσει & να τον βοηθήσεις σε κάτι που έχει στα σκαριά .