Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.
-
Παράθεση από alitiz: “αγορα απο που προτεινεται ? λυπαμαι να δωσω 300 ευρω να το παρω απο ελλαδα καθως εδωσα το 6s μου 410 , αν το βρω 270- το τσιμπαω σιγουρα αλλα δεν θελω να περιμενω και μηνα θελω απο ευρωπαικη αποθηκη.. στο honorbuy ειδα οτι τα μεταφορικα για ευρωπη ειναι αρκετα και βγαινει 295 οποτε δεν αξιζει ” Δες gearbest και vickmall...
-
Στην αρχή, καλά συμεριφερόταν... μετά πάτησα στην "αναβάθμιση" (ενώ μου έλεγε πως δεν υπάρχει καινούργια ρομ) πάτησα ληψη πακέτου ενημέρωσης και έκανε αναβάθμιση την ίδια ρομ πάνω στην καλή... Την ώρα που έκανε update, ξαφνικά καθώς ήταν η μπάρα στην μέση κάνει reboot και ανοίγει... Από τότε δεν δουλεύει το fingerprint και μερικά αλλα που δεν είναι τόσο σοβαρά... Τώρα στην dev όταν μπάινεις σε recovery σε βγάζει 3 επιλογές: 1.reboot, 2. wipe data, 3. connect with Miassistant.. Και ξαναρωτώ κάνει…
-
Παίδες, έχω problem! έβαλα στο κινητό την global dev στο κινητό και πάλι δεν μου ξεκλειδώνει τον bootloader... Το θέμα είναι πως μισοξαναπέρασα την προηγούμενη ρομ (τα έκανα πατάτα) και δεν αναγνωρίζει, ούτε προσθέτει fingerprint... Στο καινούργιο recovery έχει επιλογή wipe data... λέτε να βοηθήσει; και κάν τι είναι data;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@captainrodos μπορείς να προσπεράσεις το πρώτο βήμα (εγκατάσταση κινέζικης ρόμ) γιατί και εγώ όταν το πήρα το redmi pro μου ήρθε με global rom - μαϊμού και ξεκλείδωσε άνετα τον bootloader...
-
Συγχαρητήρια παιδιά!!! Δώστε το παράδειγμα στους Κινέζους
-
Παράθεση από anast: “Καλημέρα, θέλω μια βοήθεια, φέρανε σε φίλο το mi5s από κίνα και έχει την miui 8.2 stable 8.2.4.0(MAGCNDL), ποιά βήματα πρέπει ν ακολουθήσω για να βάλω την ελληνική ΡΟΜ ή έστω να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; Ευχαριστώ. ” Αν καταφέρεις φίλε μου να ξεκλειδώσεις με την stable (global?) Πες μας να το ξέρουμε ότι ξεκλειδώνει... Οκ;
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παράθεση από geoanto555: “bigota.d.miui.com/V8.2.1.0.MAG…AGMIDL_fde8a722df_6.0.zip ” Πές μου πως είναι official stable ” Ναι αλλά τίποτα.... Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thanos Kinigos: “ ” Ποια δοκίμασες πες μου λίγο, γράφεις στην προηγούμενη σελίδα για 8,2,4 ... ” Είμαι με 8.0.3.0 και από updater προσπάθησα, αλλά δεν το αναγνώρισε... Μετά πάτησα καταλάθος download package και αργότερα κατάλαβα ότι κατέβασε πάλι την 8.0.3.0 και στη μέση του update έκανε r…