Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 332.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ - Εφόσον έχεις TWRP Recovery, μπες σε αυτό - Σύνδεσε την συσκευή σου στο PC και θα δεις αμέσως τους φακέλους της συσκευής σου. - Βάλε μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου αλλά και στην SD Card αν την βλέπεις, την Ελληνική ROM που θέλεις να κάνεις Flash. - Μέσα από το Recovery ξεκίνα το Install και κάνε Flash την ROM που έβαλες. - Περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το Flash και μετά κάνε Reboot για να μπει στην MIUI. Αν δεν σου περνάει η Stable, βάλε και πάλι την τελε…
-
καλησπερα πηγα να βαλω την stable rom στο Note 2 εκανα full wipe βαση του οδηγου youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI του @caeser Μετα install και μου εβγαλε error στο twrp πλεον μπενει μονο οταν δεν εχει το τηλ sd καρτα μεσα και την πρωτη φορα που το ανοιξα sto twrp μετα το brick με εβγαλε κατεθιαν στο mount. τα φωτα σας πως το επαναφερω
-
Παράθεση από billtox: “καλησπέρα σε όλους! μια ερωτησούλα αυτό το +30 από μπροστά από τις επαφές πως το βγάζουμε; γιατί μου δημιουργεί πρόβλημα στα sms δεν μου αναγνωρίζει το όνομα της επαφής όταν μου στείλουν μήνυμα έχω πάει στις ρυθμίσεις αλλά το +30 κωδικός χωράς δεν απενεργοποιείτε ” με το number fixer που υπαρχει στη rom το ανοιγεις επιλεγεις προσθηκη κωδικου περιοχης επιλεγεις 10 στο παραθυρο που θα σου βαλει κωδικο περιοχης βαζεις 0030 και διορθωση
-
Παράθεση από thomas01: “Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του forum για την εξαιρετική δουλειά που από ότι καταλαβαίνω γίνεται. Είμαι νέο μέλος και από σήμερα κάτοχος ενός redme note 2 το οποιο μόλις παρέλαβα από vickmall. Είναι ή πρώτη φορά που αγοράζω xiaomi. Το έχω βάλει να φορτίζει προς το παρόν. Θα ήθελα να ρωτησω υπάρχει κάποια σειρά ενεργειών που θα έπρεπε να προσεξω και να κάνω ή να αποφυγω, ώστε να ξεκινησω ομαλά τη χρήση του; Ευχαριστώ πολύ. ” καλησπερα σου π…
-
Παράθεση από kkeram: “Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους. Συμφωνώ με όλα που λέτε αλλά το παράδοξο είναι ότι όταν βάζω τις sim σε άλλη συσκευή και οι δύο μου βγάζουν 4g στο σημείο που το mi note pro μου μου βγάζει μόνο H+. Θα ξαναπέρασω μου φαίνεται τη Ρομ με clean install μήπως και αλλάξει κάτι. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημερα! οπα τοτε αλαζει. αυτο δε το ηξερα ελπιζω με τη νεα rom να λυθει το προβλημα
-
Παράθεση από caeser: “ Αυτά είναι κόλπα που κάνουν τα κατά τόπους μαγαζιά για να πουλάνε συμβόλαια και θέλουνε ΚΛΩΤΣΙΕΣ οι υπάλληλοι!!!!Αν πάρεις τηλέφωνο την υποστήριξη πελατών υπάρχει η σωστή ενημέρωση. Η υπηρεσία ειναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρίες και δεν είναι υποχρεωμένος να έχεις κάνενα συμβόλαιο ...μικρό ή μεγάλο. Επίσης στο website των εταιριών υπάρχει ενημέρωση... Η υπηρεσία ενεργοποιείται και με ένα απλο SMS (αυτό στη Cosmote) ” και στη vodafone ισχει το sms στελνεις 4G ναι στο 1285
-
Παράθεση από kkeram: “ Το περίεργο είναι ότι με καμμία από τις 2 εταιρίες δεν έχω 4g. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο σου λεω και εγω με wind και vodafone δεν ειχα 4g η καλυψη τους ειναι μηδαμινη , ασε να λενε οτι θελουν στα κεντρα εξυπηρετησης και τα καταστηματα μεχρι στηγμης την καλητερη καλυψη την ειχει η cosmote.ριξε μια ματια εδω 3G and 4G LTE Cell Coverage Map - OpenSignal και επελεξε 4g
-
Παράθεση από kkeram: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kkeram: “Έχω ενεργοποιημένη απο τους παροχους την υπηρεσία 4Gκαι στις 2 κάρτες μου. Πουθενά όμως δεν βλέπω κάτι παραπάνω από Ή+ και στις 2 κάρτες. Όταν τις βγάζω και τις βάζω σε άλλο τηλέφωνο στο ίδιο σημείο μου βγάζει 4g. Βέβαια ούτε με την προηγούμενη Ρομ που είχα περάσει έβλεπα 4g γι αυτό και Ρώτησα μήπως δεν υποστηρίζεται το 4g από την Ρομ. Προτείνετε κάτι ; ” Πολλά γνωστά και όχι μόνο, μέλη του φόρουμ που έχουν τη συσκευή σου έχουν 4G…
-
Παράθεση από kkeram: “Παράθεση από stefanos1985: “το CIT δουλεβει και παλι!! ” Το CIT τι είναι ; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το διαγνωστικο μενου του τηλεφωνου
-
το CIT δουλεβει και παλι!!
-
καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για το rootαρισμα με τη stable rom για το redmi note 2;
-
Unboxing Review Xiaomi Redmi Note 3 - Hands On youtube.com/watch?v=FRoalfMUlko
-
Παράθεση από johnjor: “Ρε παιδια,γνωριζει κανεις τι γινεται με την παραγγελια που ειχαμε δωσει στο yeso521;Αν μπορουμε να την ακυρωσουμε;Μου την εδωσε γιατι τα που***οκινεζακια μας κοροιδεψαν για ακομη μια φορα οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα. ” στειλε του mail να την ακυρωσεις
-
Παράθεση από LeonTsi: “Καλημέρα, Redmi note 2 new rom πρόβλημα με γραφικά μπαταρίας και κατανάλωση οθόνης.... μου έδειχνε και 87%... θα διορθωθεί η θα γυρίσω στην 5.11.1 ? ευχαριστώ ” σε εμενα ειναι οκ
-
προβληματική micro usb
Μήνυμακαλησπερα! εχω αγορασει 2 redmi 1s και μετα απο καποιο καιρο εβγαλαν και τα 2 προβλημα στη θυρα micro usb εχει παρουσιαστει σε καποιον το ιδιο προβλημα (βεβαια το ανταλακτικο εχει σχετικα φτηνα 4 ευρω και κατι)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από GR_Macedon: “@stefanos1985 Και να βάλεις την σουπερ ουάου καινούρια SIM της wind αν δεν πας να υπογράψεις ή δηλώσεις με τον τρόπο που θα σου πουν ότι, θες να λαμβάνεις 4G, forG δεν θα έχεις. ” μα τους ρωτισα αν χρειαζεται να το ενεργοποιησειςκαι μου ειπαν αν δε σου βγαζει το δικτιο αυτοματαπας ρυθμισεις δικτιου μπλα μπλα μπλα και διαλεγεις LTE ” Πάρε απο περιέργεια τηλέφωνο στις πληροφορίες και ρώτα τους αν το νούμερό σου είναι ε…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “@stefanos1985 Και να βάλεις την σουπερ ουάου καινούρια SIM της wind αν δεν πας να υπογράψεις ή δηλώσεις με τον τρόπο που θα σου πουν ότι, θες να λαμβάνεις 4G, forG δεν θα έχεις. ” μα τους ρωτισα αν χρειαζεται να το ενεργοποιησεις και μου ειπαν αν δε σου βγαζει το δικτιο αυτοματα πας ρυθμισεις δικτιου μπλα μπλα μπλα και διαλεγεις LTE
-
Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από stefanos1985: “εχω αλλαξει sim ναι στη wind δεν νομιζω να κανεις κατι για να ενεργοποιησεις το 4g απλα αλαζεις sim ” Νομίζω πρέπει να κάνεις και αίτηση ενεργοποίησης 4g. Προσοχή μόνο γιατί κάποιος είχε αναφέρει οτι στα καταστήματα είναι και λίγο χαιβάνια οπότε καλό θα ήταν να το κάνεις τηλεφωνικά ” δεν χρειάζεται να κανεις αιτιση στη Wind τουλαχιστον