Διαφήμιση

[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Καλημέρα. Πέρασα από Dev rom σε Stable ρομ (Mi Note Pro (Leo) => xiaomi-miui-hellas-5.0_leo_Stable-V7.0.5.0.zip (MIUI V7) ) με την διαδικασία του clean instal, στο Μι note pro που έχω αλλά δεν μου δουλεύει η μία κάρτα σιμ και συγκεκριμένα στο σλοτ 1. Κοινώς το τηλέφωνο λειτουργεί ως μονόκαρτο. Με την stable λειτουργεί ως μονόκαρτο ? Για να δουλεύει ως δίκαρτο πρέπει να έχω dev rom ?
      Φυσικά (θά'πρεπε να) δουλεύει ως δίκαρτο με οποιαδήποτε ρομ. Υποθέτω ότι κάτι δεν πήγε καλά με τη Sim και το Slot... Βάλε βγάλε μαλακά και ξαναπροσπάθησε. Κάνε "σκάτζα" τις Sim να δεις μήπως και τυχόν φταίει κάποια sim...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Καλημέρα. Πέρασα από Dev rom σε Stable ρομ (Mi Note Pro (Leo) => xiaomi-miui-hellas-5.0_leo_Stable-V7.0.5.0.zip (MIUI V7) ) με την διαδικασία του clean instal, στο Μι note pro που έχω αλλά δεν μου δουλεύει η μία κάρτα σιμ και συγκεκριμένα στο σλοτ 1. Κοινώς το τηλέφωνο λειτουργεί ως μονόκαρτο. Με την stable λειτουργεί ως μονόκαρτο ? Για να δουλεύει ως δίκαρτο πρέπει να έχω dev rom ?
      Φυσικά (θά'πρεπε να) δουλεύει ως δίκαρτο με οποιαδήποτε ρομ. Υποθέτω ότι κάτι δεν πήγε καλά με τη Sim και το Slot... Βάλε βγάλε μαλακά και ξαναπροσπάθησε. Κάνε "σκάτζα" τις Sim να δεις μήπως και τυχόν φταίει κάποια sim...
      Τις έκανα. Το slot 1 δεν δούλευε πάλι. Ενώ το slot 2 κανονικά. Λες να ξαναπροσπαθήσω με την διαδικασία του clean instal να ξαναβάλω την stable μήπως και κάτι δεν πήγε καλά ? Βασικά είπα από dev να βάλω stable διότι μετα την τελευταία dev που κατόρθωσα και έβαλα το τηλ κολλούσε σε 2 πράγματα πλέον. 1. όταν μιλάω και μαυρίζει η οθόνη όταν πάω να κλείσω τη γραμμή η οθόνη παραμένει να είναι κλειστή. (το τηλέφωνο το έχω χωρίς μεβράνη ή τζαμάκι) και 2. Όταν με καλούν και πάω να απαντήσω δεν ανταποκρίνεται πάντα η απάντηση όταν κάνω swipe προς τα πάνω.
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Τις έκανα. Το slot 1 δεν δούλευε πάλι. Ενώ το slot 2 κανονικά. Λες να ξαναπροσπαθήσω με την διαδικασία του clean instal να ξαναβάλω την stable μήπως και κάτι δεν πήγε καλά ? Βασικά είπα από dev να βάλω stable διότι μετα την τελευταία dev που κατόρθωσα και έβαλα το τηλ κολλούσε σε 2 πράγματα πλέον. 1. όταν μιλάω και μαυρίζει η οθόνη όταν πάω να κλείσω τη γραμμή η οθόνη παραμένει να είναι κλειστή. (το τηλέφωνο το έχω χωρίς μεβράνη ή τζαμάκι) και 2. Όταν με καλούν και πάω να απαντήσω δεν ανταποκρίνεται πάντα η απάντηση όταν κάνω swipe προς τα πάνω.
      Αν έχει πρόβλημα κάποια developer είναι προτιμότερο να επιστρέφουμε ΠΙΣΩ στην developer που δούλευε καλά στη συσκευή μας, την τελευταία φορά, παρά να πηγαίνουμε σε Stable...Αυτή είναι η άποψή μου, τουλάχιστον.
      Τώρα, μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσεις πάλι με τις παλιότερες developers που δούλευαν σωστά στο κινητό σου και να δεις εάν λυθεί το πρόβλημα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kkeram έγραψε:

Αν έχει πρόβλημα κάποια developer είναι προτιμότερο να επιστρέφουμε ΠΙΣΩ στην developer που δούλευε καλά στη συσκευή μας, την τελευταία φορά, παρά να πηγαίνουμε σε Stable...Αυτή είναι η άποψή μου, τουλάχιστον.Τώρα, μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσεις πάλι με τις παλιότερες developers που δούλευαν σωστά στο κινητό σου και να δεις εάν λυθεί το πρόβλημα...
      Να μου διευκρινίσεις σε παρακαλώ κάτι ? Την stable σε clean instal την περνάω όπως την developer απλά όταν διαλέγω zip διαλέγω της stable έτσι ? ή κάνω και κάτι άλλο ? Ευχαριστώ
    • Ο/H kkeram έγραψε:

Να μου διευκρινίσεις σε παρακαλώ κάτι ? Την stable σε clean instal την περνάω όπως την developer απλά όταν διαλέγω zip διαλέγω της stable έτσι ? ή κάνω και κάτι άλλο ? Ευχαριστώ
      Σωστά! (Αν και το είπες ήδη, ότι την περνάς με clean install, αλλά στο επιβεβαιώνω, ότι οταν πηγαίνουμε απο Dev σε Stable ή το αντίθετο, το λιγότερο που κάνουμε είναι factory data reset=εργοστασιακές ρυθμίσεις)
    • Τελικά όταν βάζω stable rom το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζει το slot 1 με τίποτα !!!!!! Και η πλάκα είναι ότι μου ζητάει pin. Μετά όμως τίποτα. Θα ξαναπροσπαθήσω να γυρίσω στην προηγούμενη developer μια που η τελευταία μου κάνει νερά.
    • καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για το rootαρισμα με τη stable rom για το redmi note 2;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για το rootαρισμα με τη stable rom για το redmi note 2;
      Όποιος θέλει Stable rom με root, βάζει την αντίστοιχη Developer... Είναι ΤΟΣΟ απλό!
    • Ο/H stefanos1985 έγραψε:

καλημερα εχουμε κανενα νεοτερο για το rootαρισμα με τη stable rom για το redmi note 2;
      Το έχουμε τονίσει παρά πολλές φορές...

ΣΕ Stable ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ root
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-)
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-)
      Ποια εννοείς τελευταία Ρομ ? Stable ή Developer . Στο Redmi Note 2 με την 5.11.12 |Developer δεν δουλεύουν ούτε τα mp3 ούτε σε μορφή .ogg Απλά δεν δουλεύει ....
      Αντίθετα στο Redmi Note 3G , με την πανάρχαια 5.2.10 | Stable , η επιλογή δουλεύει κανονικά .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ποια εννοείς τελευταία Ρομ ? Stable ή Developer . Στο Redmi Note 2 με την 5.11.12 |Developer δεν δουλεύουν ούτε τα mp3 ούτε σε μορφή .ogg Απλά δεν δουλεύει ....
      Αντίθετα στο Redmi Note 3G , με την πανάρχαια 5.2.10 | Stable , η επιλογή δουλεύει κανονικά .
      Εχω την τελευταια stable.