Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 332.
-
Παράθεση από thanasis50: “Το έγραψα αλλά δεν έβγαλε τίποτα. ” γράψε Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error αυτός είναι ο οδηγός
-
όχι πότε πρώτη φορά το βλέπω
-
το είχα από πάντα από ότι θυμάμαι μετά από λίγη ώρα που μένει ανενεργό το messenger σταματάνε οι ειδοποιήσεις κάτσε να το τσεκάρω άλλη μια για 100% και σου λεω
-
λογικά στης επόμενες μέρες ή ώρες θα υπάρχει και η stable 7.2 για το note 2 Γιώργο το μόνο που με ξενίζει κάπως στη ρομ είναι οτι είναι απενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις του messenger .Λογικα απο το script για την μνήμη η για την μπαταριά δείχνει αποσυνδεμένο ενώ έχει κανονικά σύνδεση το τηλ και ενεργοποιείτε- συνδέεται μόνο όταν ανοίξεις το fb
-
όχι όχι δεν το έγραψα για εσένα (δεν διάβασα καν τα μηνύματα παραπάνω πάρα μόνο το πρώτο ποστ του Θανάση ) δεν έχω κάτι μαζί σου επειδή κέρδισες το τηλ (καλοδούλευτο παρεμπίπτοντος και πάντα τυχερός). Απλα ρε φίλε αν δεις τα ποστ του διαγωνισμού θα καταλάβεις τι λέω. Μέλη που έχουν 3 μηνύματα σύνολο με το που δουν διαγωνισμό τσουπ εκεί,και πρόσεξε δεν λέω να μην μπουν στον διαγωνισμό, άλλα να είναι πιο ενεργοί στο φόρουμ και να βοηθάνε άλλα μελή
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εσείς τι λέτε; Είμαι αυστηρός ή έχω καποιο δίκιο; Πρέπει να βοηθαμε αυτά τα άτομα στη φάση "άσε φίλε θα στο ρυθμισω εγώ, εσύ κατσε και απολαυσε την πτήση......" ” 1000000 δίκια όχι 1!!! Υ.Γ υπάρχει και ένα άλλο είδος πιστεύω ο διαγωνισματάκιας που γράφεται στο forum μόνο για τους διαγωνισμούς .
-
Παράθεση από LordStark: “ Έκανα restore και τώρα είμαι με την 7.0.5.0 (Ευτυχώς όλα λειτούργησαν κανονικά)Εν κατακλείδι ωραία και καλή η 7.2.1.0 αλλά κόντεψαν να μου κοπούν τα πόδια με την περιπέτεια που με έβαλε το bug της...και έχασα και μερικά πράγματα που είχα περάσει στο μεταξύ ” νομίζω ότι πλέον έχει διορθωθεί το πρόβλημα με της πρόσθετες ρυθμίσεις (αν σου άρεσε η 7.2.1.0 άπλα ξανά βάλε το καινούριο αρχείο)
-
όλα καλά με την τελευταία αναβάθμιση η μνήμη σε safe mode είναι στο 47%-53%, μπαταριά ακόμα δεν μπορώ να πω. Το άλμπουμ έχει ακόμα πρόβλημα στη μετάφραση. Αυτα
-
του έστειλα screenshoot απο 2 αρχεια
-
παιδιά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ρομ (την προηγούμενη ) αυτα που εχει πει ο gkalen για την μνήμη, μπαταριά κτλ εγώ βλέπω οτι δουλεύουν μια χαρά ότι άλλο θέλετε για βοήθεια πείτε μου. φλασαρω την τελευταία και κάνω feedback
-
Παράθεση από kosmasdel: “Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση ώστε να περάσω μετά την stable 7.2.1 που διαβάζω είναι καλή αλλά το miflash δεν εντοπίζει το κινητό όταν το συνδέω. Τι παίζει; drivers; ” μήπως εννοείς αυτό ? Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error) αν ναι δες εδω
-
Παράθεση από maikmaik: “Επαιζα με το κέντρο ασφαλείας και με την μπάρα ειδοποίησης (την ενεργοποίησα και την απενεργοποίησα) και μετά το τηλέφωνο έκανε συνέχεια soft Reboot. Ξαναπέρασα λοιπόν την custom αλλά αυτή τη φορά δεν πέρασα το supersu για να δοκιμάσω το Root απο το κέντρο ασφαλείας. Τελικά ενώ δίνει δικαιώματα Root στις εφαρμογές όταν το ζητάνε (το ενεργοποιείς το κουμπί να γίνει πορτοκαλί) οι εφαρμογές Root Checker που δοκιμάζω λένε ότι δεν είναι Root το τηλέφωνο. Τελικά είναι η δεν είν…
-
1ον βελτιώθηκε από μονή της η ram χωρίς να κάνω τπτ! έφτασε γύρο στο 1 gb free 2oν αυτό με την εφαρμογή άλμπουμ ισχύει όντως δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη
-
την πέρασα και εγώ χτες την 6.3.10 στο Note 2 ΟΛΑ ΟΚ μέχρι τώρα για ότι νεότερο ενημερώνω ! υ.γ παρατήρησα ότι εχεις αφήσει και το cit menou σε αυτή την εκδοσή