Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Λοιπόν φίλε @cozi74 όλα αποδεικνυονται απ την απόδειξη του paypal που σύγουρα έχεις. Αλλά για να φτάσεις εκεί θα πρέπει πρώτα να έρθει το δέματακι σου, να μπεί τελωνείο, να βγει με την λυπητερή (φπα24%+15€εξοδα διαχείρισης τελωνείου) και να εκτιμήσεις ύστερα εσύ αν έγινε σωστα η εκτίμηση. Να θυμάσαι πως για επανεκτίμηση θέλουν +10€. Τώρα για τα πραγματάκια αν είναι όλα μαζί σε ένα πακέτο, είναι ένα πακέτο όπως το λες άρα η αξία του είναι συνολική αλλά δεν είναι και ο κανόνας, κάθε μέρα τα ΕΛΤΑ μ…
-
Παράθεση από christos8972: “ Τα 48 ήταν του gearbest, το δεματακι μου ανοίχτηκε μεν από τον τελώνη, ξεγλυστρισε δε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ας ήταν το δέματακι σου κάνα κινητό αξίας και θα σου έλεγα εγώ για τον τελώνη πως θα τον εστολιζες. Ξεγλυστρισες επειδή το δέματακι σου έχει δηλωμένη αξία 27US$ δηλαδή περίπου 22€. Πέραν της πραγματικής του αξίας, σου έκανε χάρι γιατί η διαφορά πραγματικής και δηλομενης αξιας δεν ήταν και πολύ μεγαλη. Ας ήταν άλλης αξίας κ…
-
Παράθεση από kostas234: “Παιδιά καλημέρα παρήγγειλα και εγώ από aliexpress το redmi note 4x αρχές Ιουνίου και μου τώρα μου λέει ότι είναι εδώ Ελλάδα στο τελωνείο να περιμένω πολλά ” Και τώρα μπήκα και εγώ τελωνείο για να κάνουμε παρέα. Λοιπόν βασικά χρειάζεται υπομονή. Τα ΕΛΤΑ είναι της υπομονής και του περίμενε. Κάνε τα μπανάκια σου, κάνε τις διακοπές σου χαλαρά και σε κανά 4αρι με 5 εβδομάδες ίσως ξεκινήσει το δέμα για το τελικό αποδέκτη. (δηλαδή εσένα). Όσον αφορά την χρέωση παίζουν δύο σενάρ…
-
Παράθεση από bitos: “Σήμερα μόλις παρέλαβα το xiaomi redmi note 4x, η αξία που είχε κοστολογησει το τελωνείο ήταν 100€ και τελικά πλήρωσα 27€ (+3€ ΕΛΤΑ), στην περίπτωση μου γλύτωσα αρκετά λεφτά αλλά αν είναι να δίνουμε 3 ευρα κάθε φορά ακόμη και για μικροπραγματα κλάφτα Χαράλαμπε ” Μακάρι να έχουμε την ίδια τύχη με σένα όλοι όσοι περιμένουμε δέματα. Και εμένα σήμερα μπήκε τελωνείο. Redmi note 4x και εγώ. Αν το κοστολογούν 100€ μια χαρά. Για να γλιτώσουμε το Τέρας πλέον ανοίκει στους παλιούς ρομα…
-
Παράθεση από zt654: “καλά είσαι από 29 Ιουνίου. Εγω έχω παραγγελίες στην Αθήνα από 10/06 και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα. ” Και δεν είσαι μόνος. Παραγγελία με singapore post από 11/06/17 είναι καρφωμένη στο arrival to destination post. Τόσου πόλους σάκους έχουν? Έχει έρθει Αθήνα η μας δουλεύουν και τα κινέζικα post.
-
Λοιπόν φίλε @traganeus κάνε τα βήματα όπως στα στέλνω. Αν φοράει global stable 8.2.1.0 το κινητό σου σύγουρα έχει αυτό το μενού. Προσπαθώ να ανεβάσω Στιγμιότυπα και δεν γίνεται. Λοιπόν πάμε ρυθμίσεις μετά παταμε στο κάρτες sim. Μετά πάνω πάνω πάνω έχει σχεδιάσει μια sim και γράφει τον πάροχο πχ. Wind gr. Παταμε εκεί και μας πάει μετά στο προτεινόμενο δίκτυο. Πώς ανεβαίνει στιγμιότυπο μπορεί να βοηθήσει κανείς? =============== Ιουν 8th 2017, 12:15am =============== Ασε που υποψιάζομαι ότι ειναι θ…
-
Παράθεση από traganeus: “2 θέματα εχω. Θελω αρχικα να βαλω καρφι μονο gsm στην 1η sim. To εχω κανει απο το μενου *#*#4636#*#* αλλα μολις γινει επανεκκίνηση χάνεται. Θελω μονιμα αε gsm γτ δεν πιανει καλα και αν χαθει το σήμα την ωρα που μιλαω μου κολλαει εντελως το κινητο και πρεπει να κανω επανεκκίνηση. 2ο ειναι οτι ατην εφαρμογή του messenger fb μοθ απενεργοποιει συχνα την επιλογη για να φαίνονται οι εικονες αυτων που σου στέλνουν μήνυμα. Πως γίνεται να κλειδώσει και αυτο ρε παιδια? Αγανάκτηση …
-
Παράθεση από george morianopoulos: “Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα έχω την εντύπωση ότι είναι η τελευταία αυτή που έχεις και δεν έχει ακόμα αναβάθμιση Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω!! Η 8,2 δεν είναι για redminote 4? ” Ναι για redmi note 4 είναι αλλά για mtk δεκαπύρηνο. Το δικό σου είναι το snapdragon οκταπύρηνο και η τελευταία αναβάθμιση για το δικό σου είναι αυτή που έχεις η 8.1.15.0
-
Παράθεση από osalonikios: “Απορώ γιατι ασχολείστε με global stable όταν υπάρχουν τόσες και τόσες επιλογές. ” Ίσως επειδή στην Ελληνική το baseband modem έχει μείνει στο P50, ίσως επειδή πολλά nikelakia έχαναν τα id τους μετά από ξεκλείδωμα, άλλα δεν έβρισκαν την sim, κατα τα άλλα μία χαρά. Πάντως επιλογές πολλές για πειράματα. και stable σημαίνει σταθερή μην το ξεχνάμε.