Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.
-
Καλησπέρα μόλις την έβαλα και είναι τζιτζι! Τώρα βάζω και superuser ... Το μόνο μείον είναι ότι δεν μου δουλεύει το shiftkey αλλά πιστεύω για λίγο καιρό
-
Παράθεση από spy123: “Συγνώμη αν κανω εγκτάσταση την Ρομ xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip δεν θα διαγραφούν τα data μου καθώς η σχετική ρομ δεν είναι GTV? ” Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την επίμονη σας να κάνετε πάντα τόσο καλή δουλειά, ευχαριστούμε!!! Εγώ πήγα από την δικιά μας 5.9.17 στην xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4 και μετά στην δικιά μας 6,1,21 όλα έγιναν μπαμ-μπαμ ακολούθησα πιστά τις οδηγίες στο πρώτο ποστ του Δημήτρη Καλλιτέχνη και δεν μου έσβησε τίποτα άλλο πέρα από …
-
το ραδιόφωνο κι εμένα "φυσάει" από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό! Με βολεύει το φυσημα για να χρησιμοποιώ το κινητό σαν ραδιογωνιομετρο
-
καλημέρα ευχαριστούμε
-
Ευχαριστούμε για ακόμα μια Παρασκευή;-)
-
Καλημέρα ευχαριστούμε αλλά μη νομίζεις ότι θα αγιασεις αφεντικό με τις αγρηπνίες... μόνο όταν αρχίσεις να δίνεις κι ενα MIphone μαζί με κάθε ROM
-
Μόλις πέρασα τη νέα rom όλα δείχνουν καλώς! Εφτιαξε το πρόβλημα με την απουσία πρόβλεψης λέξεων στο ημερολόγιο!!!
-
Bodai thanks και πάλι με "ανακατασκευή στοιχείων δείκτη" απο τις εφαρμογές συστήματος >επαφές και με επανεκκίνηση του τηλεφώνου έστρωσε! Το μόνο που μένει ειναι να βρω γιατί σταμάτησε να δουλεύει η πρόβλεψη λέξεων στο ημερολόγιο; -)
-
Εμενα καλά φαίνεται να τα πηγαίνει η μπαταρία οι επαφές κάνουν το κουλό πάλι να μην πάνε στο γράμμα που επιλέγεις... Έσβησα και μερικές που φαίνονται σαν email αλλά δεν έστρωσε! Επισης συνεχίζει στο ημερολόγιο να μην μου δουλεύει η πρόβλεψη λέξεων με όλα τα πληκτρολόγια.
-
ευχαριστώ για την απάντηση Bodai τελικά από recovery έκανα το system 2 ενεργό κι έκανα δουλειά...
-
μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω εγκατάσταση τους xiaomi usb drivers ; να δω αν κάνω δουλειά με adb... το mi3w einai στα πρόθυρα του τούβλου κι εγώ στα παράθυρα των γουιντοους
-
Καλημέρα κι εμένα ήταν μια χαρά μέχρι πριν μίση ώρα η 5.9.11 πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο και κο κο κόλλησε το σύμπαν έκανα επανεκκίνηση με πατημένο το power μετά πάλι τα ίδια δεν έβρισκε ούτε την sim έγραφε ότι το iucall (ή uicall κάπως έτσι κρασαρε και να πατήσω αναμονή ή κλείσιμο) ! Τώρα το φορτίζω και μετά θα την ξαναπεράσω με wipes καθαρή να δω...
-
Γειά σας παιδιά συνεχίζω να έχω απουσία πρόβλεψης λέξεων με το shiftkey στο ημερολόγιο, (το είχα ξαναγράψει στην 879 σελίδα ) μόλις τώρα έβαλα την 5.9.1 αλλά τίποτα ! Σε άλλες εφαρμογές η πρόβλεψη δουλεύει κανονικά σε Dolphin , colornote e-mail κτλπ παντού δουλεύει εκτός από το ημερολόγιο Καμία ιδεα κανείς;
-
Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα στο ημερολόγιο, όταν γράφω κάτι δεν μου βγάζει πρόβλεψη λέξεων το shiftkey δεν εμφανίζει καθόλου την μπάρα! Σε άλλες εφαρμογές η πρόβλεψη δουλεύει κανονικά σε Dolphin , colornote e-mail κτλπ Πριν την GTV-5.8.27 δούλευε κανονικά... Έκανα καθαρισμό δεδομένων στο ημερολόγιο και στο shiftkey αλλά τίποτα.... παντού δουλεύει εκτός από το ημερολόγιο
-
Καλημέρα μόλις έβαλα την GTV-5.8.27 (από Stable-6.4.0) με τον δεύτερο τρόπο (αν και ο οδηγός νομίζω θέλει ανανέωση για να συμβαδίζει με το τελευταίο recovery) έκανα και restore από mi cloud και είναι όλα καλά !!! Ποιο γρήγορο τηλέφωνο και μ' αρέσει ιδιαίτερα που όταν πατάς κάποιο κουμπί είναι εντονότερο το ''άσπρισμα'' του Ευχαριστώ ακόμα μια φορά την σούπερ ομάδα του miui.gr που μας σκέφτεται και μας ''φτιάχνει'' κάθε εβδομάδα με τα υπέροχα ROM(ια) της
-
Παράθεση: “Όχι εφόσον έχει ενεργοποίηση τον ροοτ τότε μόνο λέει dev....Άρα είσαι stable...” ουααααααα δε παίζω παρακαλώ να μείνω στην ίδια τάξη ευχαριστώ δάσκαλε aleksgiab οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα για τις 13 Αυγούστου !
-
Παράθεση: “H 5.6.4 είναι Stable ROM και η 5.8.6 είναι Developer ROM.Για να πας από Stable σε Developer και το αντίστροφο, θα πρέπει να έχεις κάνει πρώτα Factory Defaults/Reset, και μετά από το Recovery να κάνεις Flash. ” Ευχαριστώ εμένα πάντως δείχνει 5,6,4 developer Μήπως επειδή την είχα κατεβάσει όταν πρώτο-βγήκε; Screenshot by Lightshot
-
Ναι Caeser σορυ τώρα το είδα... Όταν είναι από τον ύπνο κανείς ότι θέλει βλέπει ; -)
-
Καλημέρα είχα μια φοβια τελευταία με τις ROM και έτσι είχα σταματήσει στην 5.6.4... Έβαλα λοιπόν την 5.8.6 και κόλλησε το σύμπαν! Με το mui updater έκανα την αναβάθμιση και έχασε το modem δεν έβρισκε κάρτα sim ούτε το WiFi δούλευε και άλλα πολλά... Την ξαναπερασα απο recovery με τα wipes και τα σχετικά, τα ίδια! Έβαλα πάλι την 5.6.4 και ολα καλά... Έχει να κάνει καθόλου με αυτό που λέει ο φίλος στο προηγούμενο ποστ ότι έχει TWRP recovery και όχι CWM;
-
Ευχαριστούμε παιδιά για τις rom και την υποστήριξη που με τόση αγάπη και μεράκι μας δίνετε περιμένουμε με αγωνία και την τελευταία εμενα πάντως οι ΒΕΤΑ ν6 απο τοτε που κατάφερα κι έβαλα την πρώτη με wipe data & cache πάνε όλα ρολόι και στην rom και στην αυτονομία έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις ν5.!