Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Το διάβασα αλλά και παθών γιατί έχει κόλλησει στην Κίνα , πρόβλημα με τριγωνικη συναλλαγή του gearbest ,το είδα στην σελίδα του gearbest greece . Έγραψε το παρακάτω:αριστώ. - 9cc8943be97c76b1839ef148eb8c727aGearBestGrAdmin Σεπτέμβριος 22, 2017 at 6:26 μμ - ReplyΚαλησπέρα Λευτέρη. Λόγω έκτακτων ελέγχων στις τελωνειακές υπηρεσιες τις Αγγλίας υπάρχουν πρόσθετες καθυστερήσεις. Δεν έχουμε εικόνα.
-
Για το gearbest ξέρω ότι τα εκτελωνιζουν στην Αγγλία με μικρό κόστος ,και στην συνέχεια έρχεται το δέμα από Ευρώπαικη χώρα ,και για αυτό δεν περνάει τελωνείο , γιατί φαίνεται ότι έρχεται από χώρα τής ΕΕ. Λογικά το ίδιο πρέπει να κάνει και το banggood . Το έχουν πάρει χαμπάρι στην Ευρώπη και έκαναν παράπονα στους Άγγλους ,και αυτοί τους έγραψαν κανονικά , συνεχίζουν να τα εκτελωνιζουν με μικρό κόστος .Το θέμα τι θα γίνει όταν φύγει η Αγγλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
-
Προς το παρόν από banggood χωρίς τελωνείο είναι με priority direct mail και από gearbest με priority line , πάντως μετα τις αλλαγές στο τελωνείο εγώ είμαι σε χωριό 5000 κατοίκων και μικρό μέγεθος και σε συνομιλία.με τον ταχυδρόμο έχουν ελλατωθει οι παραγγελίες από Κίνα σε σχέση με το παρελθόν ,δεν ξέρω αν συμβαίνει και στις μεγάλες πόλεις.
-
Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη σού αγορά από Κίνα , αλλά όταν γράφει φόρτωση σε μεταφορικό μέσο κέντρο διαλογής Αττικής την επόμενη μέρα συνήθως είναι στην περιοχή σου ,και στο σάιτ των ΕΛΤΑ όταν λέω ποίο αναλυτικά στην δικιά μου γράφει πρός κέντρο διαλογής Πατρών γιατί εκεί πηγαίνει πρώτα και μετά ερχεται γιαννενα, δίπλα στο φόρτωση σε μεταφορικό μέσο , τώρα αν κοιτάξεις και σε εσένα θα γράφει το κέντρο διαλογής της περιοχής σου.Παράθεση: “”
-
Παράθεση από Gus: “Καλησπέρα αυτό που λέει ΚΔ δεμάτων Αθήνας σημαίνει ότι έρχεται γιατί είχε μπεί στο τελωνίο ξέρει κανείς;; Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2017-08-29 08:29 K.D. DEMATON ATHINAS, ITEM ARR K.D. DEMATON ATHINAS 2017-08-29 01:00 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-08-28 19:19 ITEM IN CONTA 2017-08-28 17:19 ITEM ARR 2017-08-28 15:10 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), RETAINED BY CUSTOMS FOR UNSPECIFIED REASON 2017-08-25 09:36 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM …
-
Από την φωτογραφία που εβαλες το μόνο που δείχνει ότι η dhl έχει λάβει ειδοποίηση για να παραλάβει το δέμα,αν έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη όχι δεν έχει τελωνείο .Δεν είμαι σίγουρος αλλά με την συγκεκριμένη μέθοδο νομίζω φαίνεται σαν να έρχεται από Γερμανία ,κάτι σαν τριγωνική συναλλαγή ,την έχει δει και σε άλλο φόρουμ και αν θυμάμαι καλά δεν πέρασε τελωνείο.