Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 363.

• καλησπεερα παιδια.Απο σημερα Κάτοχος και εγω πλέον της συσκευης. Ήρθε με επίσημη εκδδοση, σταθερή global 9.5 stable. Σαν κάτοχος πολλων μοντέλων πάντα ξεκλειδωνω και περνάω την άρωμα.... υπαρχει σχετική πείρα αλλα θέλω να ρωτήσω αν η δαδικασια εχει αλλάξει η διαφέρει από του mimax2 που εχω τωρα... και κάτι τελευταίο... Αξιζει η σταθερη σε σχέση με την δικια μας?? Να μείνω στην επισημη??????διαβαζ ότι είναι πολύ καλή η σταθερή...βεβαια χωρις Google cam))))))))

• παιδια καλησπερα. Λοιπόν από την προ προηγουμενη ρομ είχα ένα πρόβλημα που δεν μου ερχόταν η ΟΤΑ γιατί λέει δεν είχα το αρχειακι που ήθελε για να ενεργοποιηθει η υπηρεσία. Έβαλα την προηγουμενη με το χέρι από το μαιλ με την υπόθεση ότι θα επανελθει αλλα τίποτα. ουτε η τελευταία εμφανιστηκε ΟΤΑ. μπορεί κάποιος να μου ξαναστείλει αυτό το ζιπακι για να ενεργοποιήσω ξανά τη ΟΤΑ υπηρεσία????? Ευχαριστώ πολύ...

• παιδια το προβλημα μου που δεν μου κατεβαίνει με Οτα η ανάβαθμιση παραμενει. μου ζηταει τ αρχειο ζιπ που ενεργοποιει τς οτα αναβαθμισεις. Το έχει κανεις???

• καλημερα παιδια.. δεν μου ηρθε χτες ΟΤΑ και ανοιγοντας την αναβαθμιση μου λεει οτι ή εχει ληξει η συνδρομη μου ή δεν εχω εγκαταστησει το ζιπακι που χρειαζεται ..... ΤΟ οποιο ουδεποτε μου εσταλει σαν μαιλ !!!!!! τι εχει γινει ????? ΜΙ ΜΑΧ 2

• Η επιλογή που βάζαμε την μπάρα με τους διακόπτες και φαινοντουσαν ολοι μαζί -νομίζω μορφή πλεγματος- που πήγε??? Τωρα δεν μπορούμε να αλλαξουμε μορφή!!!καμια ιδέα???

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Δεν ειχα δοκιμσε μ τηλεφωνο αυτο...με το νοτε3 προ δούλευε μια χαρά,.. Θα τρέξω τον οδηγο αύριο στο κινητο και θα δοκιμάσω ....το αλλο κόλπο δεν έκανε τίποτα..... Τ παράξενια είναι αυτή ρε γμτ μου!!!

• καλησπέρα...παιζει κάποιο κουφο πρόβλημα κατά την σύνδεση του win 10 laptop μου μέσω του κινητού σαν hotspot. Το λαπτοπ βλεπει κανονικά το hotspot , συνδεεται αλλα δεν έχει internet..... στο διαγνωστικο λέει * διακομιστής DNS δεν αποκρίνεται * Εντοπίστηκε * warning.png Ο υπολογιστής σας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα διακομιστή DNS που είναι λανθασμένος ή δεν υπάρχει. Δεν είχα τετοιο πρόβλημα με το note 3 , και μου είναι μια απαραίτητη λειτουργεια... Ξερει κανεις κατι??? Υ.γ το κινητό είναι ξεκ…

• προβλημα με bluetoth

TOLIS38 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

αυτο πιστευω και εγω. θα περασω την stable επισημη να δω συμπεριφορα και αν δεν δω φως θα ξεκλειδωσω και θα περασω την δικια μας, μιας και το δικο μου mimax2 που εχω περασει την δικια μας συνδεεται αψογα!!!

• προβλημα με bluetoth

TOLIS38 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

καλημερα παιδια .. εχουμε ενα προβλημα με την συνδεση του MIMAX με το αυτοκινητο... Το αμαξι εχει μαμα συστημα ηχου με bluetooth. FORD FIESTA. Προσπαθω να συνδεσω το τηλεφωνο αλλα ενω το τηλεφωνο βρισκει το αμαξι ,δεν μου ανοιγει την καρτελα για να βαλω τον κωδικο που δινει το αμαξι για να γινει η συζευξη.... 2 μερες τωρα προσπαθω.... και φυσικα το αμαξι απορριπτει μετα απο λιγο την συνδεση.... ... το προηγουμενο κινητο SAMSUNG J5 συνδεoταν μια χαρα... το κινητο φοραει την τελευταια Global Devel…

• ευχαριστω πολυ . δεν εχει ερθει ακομη μαιλ γαιτι η συσκευη σεταριστικε και δηλωθηκε στο προφιλ μου σημερα οποτε λογικα θα την δουν τα παιδια και θα μου στειλουν το καταλληλο μαιλ....

• καλημερα. παιδια.Μια ερωτηση προς τους δαχειριστες ... κατοχος MI MAX2 πλεον και εκανα ολα τα προβλεπομενα και εχω περασει πλεον χειροκινητα την τελευταια XTRV . το αρχειακι που περει να περασω για να εχω τις ΟΤΑ αναβαθμισεις που μπορω να το βρω γαια υτην την συσκευη?????? ευχαριστω πολυ ..

• και εγω αυτο πιστευω... στα σιτε διαβαζω οτι το ΜΑΧ2 εχει υποδεεστερα τεχνικα χαρακτιριστικα απο το 1. καποιος μονο που τα εχει δουλεψει. Αυτο μαυρο ματ ειναι καλυετρο απο το χρυσο ???

• καλημερα παιδια.....τι προτεινετε μεταξυ των 2 ?? mi max prime sd652 4/128 gold ή mi max 2 black 4/64 ?? επιδοσεις , εμφανιση,ποιοτητα κατασκευης??? εχω βρει και τα 2 σε κοντινη τιμη σε κατασταση βιτρινας.... εχει καποιος καμια καλη βοηθεια ????? smile.png smile.png smile.png smile.png

• καλημερα παιδια.....τι προτεινετε μεταξυ των 2 ?? mi max prime sd652 4/128 gold ή mi max 2 black 4/64 ?? επιδοσεις , εμφανιση,ποιοτητα κατασκευης??? εχω βρει και τα 2 σε κοντινη τιμη σε κατασταση βιτρινας.... εχει καποιος καμια καλη βοηθεια ?????

• δεν ειναι θεμα βολεματος. θα με βολεψει. το θεμα ειναι απο επιδοσεις πως παει σε σχεση με τα μεγαλα ????? αξιζει τα 80€ ή να το αφησω??????

• καλησπερα παιδια. ενα φιλαρακι εχει ενα mimax 2/16 και δεν τον βολεψε οποτε ψηνομαι να το τσιμπισω... τωρα εχω ενα RN3Pro το οποιο ειναι ταχυτατο... Αναρωτιεμαι αν ενω ειναι μεγαλο σε ιντσες πεσει μικρο σε επιδοσεις... μιας και ειναι και μικρο σε ραμ .... αξιζει τα 80€ που το κατεβασα ??????? ή να παω για αλλα??????

• Παράθεση από skargas: “Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από bilis1234: “Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι ακριβώς !!!!Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο δικό μου, στα 8 μέτρα, με ενδιάμεσα τοίχο 25 εκατοστών, 3 με 4 γραμμές, σε όλες τις rom...Να κοιτάξετε τα router σας... ” επιβεβαιωνω οτι το σημα σε Κενζο ειναι χαλια σε τελευτεαιες ρομ…

• SOS με εξαγωγη επαφων

TOLIS38 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

οχι τωρα διαβαζα στο miui forum ειναι προβλημα στην σουιτα και οχι στην συσκευη. αναμενουμε λεει μελοντικη αναβαθμιση...)))) Mi PC Suite 3.2.1.3111 cant take backup - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum