Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
παιδια προβλημα, eixa 5.9.18 και πηγα να βαλω 5.9.24 με clean installation απο recovery (TWRP).Ακολουθώντας εναν σχετικο οδηγό. Εκανα λοιπον wipe τα παντα εκτος απο external micro sd.(dalvik,system,cashe,data,internal storage. Μετα γυρισα στο μενου της recovery και εκανα reboot σε recovery. μου εβγαλε το μηνυμα οτι 'No OS installed ,are you sure to reboot?' και εκανα reboot. μπαινοντας παλι recovery για να κανω install from, zip (απο external sd) οταν ξεκινάει το flasharisma μου βγάζει μήνυμα λά…
-
Καλημέρα σε όλους.Θα έχουμε απόψε-αύριο την 5.9.24/25 για redmi note 2 ? θα είναι android 5.1.1 ? Ανυπομονούμε.....
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jordan01: “Λοιπόν όσον αφορά τις ρυθμίσεις notifications τις έχω ως εξης (π.χ για cloudmagic & gmail). -Security,autostart enabled (επίσης κλειδωμένα στο μενού που κάνουμε kill τα apps). -Permission manager disabled. -Notifications,manage notif (Allow notif enabled,priority disabled,app icon badge enabled,floating disabled,sounds vibr enabled,not light enabled.) -Notifications , Status bar , show notifications icons enabled Βλέπετε κάτι που μου έχει διαφύγει?” …
-
Παράθεση από tpapo: “Το τελευταίο 3μηνο έκανα ευλαβικα τα εβδομαδιαία updates χωρίς τίποτα το επιλήψιμο ,με την 5.9.17 είχα αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία ... ,γυρισα στη 5.8.27 και φυσικά το κινητό πετάει χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ...τυχαία όλα αυτά ; ,δε ξέρω αλλά και δεν το ψαχνω παραμενω μ'αυτή που θεωρώ πιο σταθερή απ'όλες και βλέπουμε Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jordan01: “καλησπέρα, και με την 5.9.11 & 5.9.18 τις ελλην…
-
καλησπέρα, και με την 5.9.11 & 5.9.18 τις ελληνικές παίρνω notifications οταν ειμαι με mobile data αλλά δεν παίρνω οταν είμαι με wifi. Καμιά ιδέα κανείς? Τα notifications & permissions τα εχω ρυθμίσει και στο sync μενου το ''sync'' το έχω on και το ''sync only wifi'' απενεργοποιημένο.