Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 121.

• Εγώ το φύσηξα καμιά δεκαριά φορές, κάθε μέρα και από μία φορά μπας και καθαρίσει τελείως αλλά πάλι αν το βάλω κάτω από φως και το δω λίγο από τα πλάγια, πάλι έχει.. σαν καινούργιο δεν το κατάφερα!

• Επανέρχομαι με αποτελέσματα! Το δοκίμασα και εγώ πριν λίγο και μπορώ να πω ότι καθάρισε πάρα πολύ καλά, όχι τέλεια, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που δεν σκέφτομαι καν να το ανοίξω όπως υπάρχουν κάτι λινκ που κυκλοφορούν και έχω παραθέσει και εγώ στο παρελθόν. Πήρα αυτό από τα παμπλικ. Το έκανα μία φορά αλλά από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια, χάνεται η πίεση του σπρευ και πρέπει να το αφήσεις κάμποσο για να έχει δυνατή πίεση. Μετά την πρώτη φορά, αφού είδα ότι είχε και άλλ…

• Viber και Xiaomi redmi note 2

MrAntonis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δοκίμασε όπως αναφέρεται στο πρώτο ποστ του xiaomi-miui.gr/community/index…D%CE%AD%CE%BF-smartphone/ Ε: Δεν λειτουργεί το pop-up του Facebook Μessenger. Δεν δείχνει καν το εικονίδιο με τις φωτογραφίες στα πλάγια. Και όταν έχω κάποιο μήνυμα και πατάω στην top bar στις ειδοποιήσεις για να μου ανοίξει το μήνυμα δεν ανοίγει καν. Α: Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => FaceBook Messenger και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης. Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα…

• Δοκίμασε να είναι και με το καλώδιο του κινητού. Την πάτησα έτσι με καλώδιο λενοβο και ασους, δεν το έβλεπε το κινητό ξαφνικά. Και είπα ας βάλω το δικό του και δούλεψε

• Εγώ από τότε που έβαλα την 6.1.7, καμία 5-6 φορές κολλούσε το κινητό πολύ, έκανα καθαρισμό από πρόσφατες εφαρμογές και δεν ανέβαινε πάνω από 450 mb και ας έδειχνε ότι τα έκλεινε όλα, ενώ συνήθως είμαι στα 900. Και φυσικά την κατάπινε την μπαταρία. Και όσο και αν το έψαξα, το πρόβλημα διορθώνεται μόνο με reboot. Θα δοκιμάσω την καινούρια αύριο μήπως δεν το κάνει. Αν εκτός από cache και dalvik κάνω και system, χάνω και δεδομένα εφαρμογών;

• Σας έχει τύχει όταν πάτε να κάνετε καθαρισμό να γράφει cache συστήματος πολλά γκιγκα; 30 ξέρω γω! Νομίζω είναι visual bug γιατί ουσιαστικά δεν χανω κάτι! Φοράω την τελευταία dev και μιλάω για καθαρισμό από την εφαρμογή της σιαομι!

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MrAntonis: “Εγώ βρήκα στο πλαίσιο ένα q-connect, είναι οκ λογικά έτσι? ” Είναι οκ, αλλα έχει περισσότερη πίεση ο συμπιεσμένος αέρας απο τα Public (είναι και πιο φθηνός).Καθώς χρησιμοποιείς το spray θα αρχίσει να κρυώνει και να πέφτει η πίεση. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟ. Αν κρυώσει και πέσει η πίεση περιμενε 5 λεπτά και θα επανελθει και η θερμοκρασία και η πίεση. Καταστατική εξίσωση των ιδανικών αερίων P(Πίεση)x v( ειδικός όγκος) = m(μάζα) x Rm(…

• Εγώ βρήκα στο πλαίσιο ένα q-connect, είναι οκ λογικά έτσι?

• Άψογος! Θα το δοκιμάσω και εγώ! Και τόσο καιρό δεν το ανοίγω γιατί το φοβάμαι! Απλά θα πρέπει να το κάνουμε συχνά πυκνά.. Το κάνω και ενημερώνω

• Παράθεση από Bodai: “Αν έχεις υποψίες για την sd κάντης καλύτερα format στον η/υ σου. Τι class είναι ή Sd?? ” Αυτήν έχω πάρει! e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-…with-adapter-p-PER.555753 Όσο για το μήνυμα λάθους..Θα το δω κάποια στιγμή και θα ενημερώσω πάλι! Σε ευχαριστώ anyway

• Από την Παρασκευή υπάρχει αυτό το update! Εγώ είχα ένα θέμα με τον συγχρονισμό του google και είχα δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλά τίποτα. Είχα κάνει καμιά 5-6 φορές cache και dalvik μέχρι που διάλεξα και data και internal storage και τώρα όλα είναι ρολόι! Να ρωτήσω κάτι, είχα ένα backup από TWRP παλιό (νομίζω από Νοέμβριο) και πήγα να το κάνω restore και έβγαζε μήνυμα με κόκκινα γράμματα ότι είναι mount/read only, κάτι τέτοιο. Είναι άχρηστο? Φταίει μήπως η sd? Ρωτάω για sd γιατί κατέβασα την εφα…

• Όλα φίλε μου είναι ενεργοποιημένα εκτός από το google fit που δεν το χρησιμοποιώ και δεν το έχω βασικά! Έψαξα πολύ πριν ποστάρω και το βλέπω μέρες τώρα.. Μάλιστα στο πρώτο που είπες να τσεκάρω, δεν έχω μόνο συγχρονισμό με wifi για να είναι πάντα ενεργός. Εννοείται ότι είναι με λουκετάκι, αυτόματη έναρξη και όλα τα δικαιώματα

• Καλησπέρα και καλή χρονιά στην παρέα! Φοράω την 5.12.24 από την προηγούμενη εβδομάδα προερχόμενος από μια του Νοεμβρίου! Έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο συγχρονισμός μου στο gmail από όταν έκανα την αναβάθμιση. Πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και επιπλέον να το σύρω προς τα κάτω για να γίνει η ανανέωση, πράγμα ενοχλητικό για εμένα γιατί δουλεύω με gmail! Υπάρχει κάποια λύση ή είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα της ρομ? Έχω κάνει clear cache και dalvik ξανά από twrp (αφού το είχα κάνει ήδη για να κά…

• Είμαι ο 588 και είμαι καλά! Καλές γιορτές παιδιά, υγεία και xiaomi

• Δεν μπερδεύω κανέναν! Είπα απλώς ότι ρουτ γίνεται και στην stable πλέον με αφορμή αυτό που είπε παραπάνω ο GR_Macedon. Και ρώτησα αν λειτουργεί!

• Επειδή δεν έχω stable και δεν θα βάλω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς! Δεν μπορείς να δώσεις σε εφαρμογές δικαιώματα ροοτ και να δουλεύουν? Όπως το adaway?

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Sherlock_7: “Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις γιατί έχω καιρό να μπω στο θέμα. 1) Η stable είναι/γίνονται root; 2) Το OTE TV Go λειτουργεί στη stable; ” 1. Τι να την κάνεις την stable όταν την θες root;2. Αν φοράς stable μάλλον δουλεύει, αλλιως αν την κάνεις root ή έχεις developer οχι από ότι έχω διαβάσει κάπου. Βάλε στην αναζήτησή τα ερωτήματα σου και θα βρρις αντίστοιχα θέματα. ” Η stable δεν γίνεται ροοτ? Κάπου κυκλοφορεί ένα λινκ που φλασάρεις από TWRP το Super…

• Παράθεση από MichalisK: “Καλησπερα Κάποιος φίλος μου είπε για μια εφαρμογή, την ram expander, όπου χρησημοποιεις μέρος από την μνήμη rom ως ram. Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Αξίζει? ” Δεν σου φτάνει η ραμ, είχες κάποιο πρόβλημα ή είναι ψυχολογικό?

• Ναι με αυτό έχω βάλει το +30 σε όλες τις επαφές! Με το 0030 έχω θέμα..

• Αυτό με τις επαφές όντως είναι περίεργο! Άλλοτε φαίνεται η φωτογραφία του καλούντος και άλλοτε όχι! Αυτό δεν με πειράζει τόσο, όσο το γεγονός ότι καμιά φορά αυτός που με καλεί, ξαφνικά τον αριθμό τον βγάζει 003069χχχχχχχχ και συνεπώς δεν το διαβάζει το κινητό και ας τους έχω όλους με +30. Το κουλό είναι ότι μπορεί ο ίδιος να με καλέσει μέσα στην ημέρα 2 φορές (αποθηκευμένη επαφή με +30) και μία να φαίνεται κομπλέ και μία με 0030 και να πρέπει να διαβάσω όλο τον αριθμό για να καταλάβω ποιος είναι…