Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 825.
-
Παιδιααααα βοήθειααααα εβαλα την ρομ .. αλλά μετα από restart μου βγάζει μια ειδοποίηση οτι τα google gapps δεν κανουν load και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα στο κινητό .. μου το βγάζει ξανα και ξανα αυτόματα και γρήγορα τι να κάνω >>>>
-
βάζω και εγώ τωρα σε ΜΙ2 .. θα σας μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα ...
-
σε ποιο κινητό αυτά που λες??
-
ok ευχαριστώ παρα πολυ
-
Οκ μια τελευταία ερώτηση πριν βάλω την ρομ από το Recovery, πρέπει να κανω Reset Phone από εδώ?? Αν ναι ποιες επιλογές να κάνω?
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μια ερώτηση... Μου είπατε από πάνω ότι καλύτερα να αποφύγουμε το titanium backup γιατί μπορεί κατά λάθος να μεταφέρει παλιά δεδομένα και να επηρεάσει την ρομ.. Μια ερώτηση Αν κανω backup μονο τις εφαρμογές, και οχι εφαρμογές + δεδομένα Έτσι μπορώ να τα κάνω restore στην νέα ρομ? Εχω ΜΙ2” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εδώ παρακαλώ, γιατι θέλω να την περάσω απόψε
-
Μια ερώτηση... Μου είπατε από πάνω ότι καλύτερα να αποφύγουμε το titanium backup γιατί μπορεί κατά λάθος να μεταφέρει παλιά δεδομένα και να επηρεάσει την ρομ.. Μια ερώτηση Αν κανω backup μονο τις εφαρμογές, και οχι εφαρμογές + δεδομένα Έτσι μπορώ να τα κάνω restore στην νέα ρομ? Εχω ΜΙ2
-
Οκ και κάτι τελευταίο πχ στο Tapatalk έχω περασμένα πάνω απο 20 φόρουμς με τους κωδικούς τους. Αυτά πως τα μεταφέρω?
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδία μια ερώτηση που έχω.. Θα περάσω αύριο την νέα ρομ σε ΜΙ2 Τώρα είμαι στην GTV 5.3.27.. Τι μπορώ να κάνω για να μην χάσω τους κωδικούς του ίντερνετ που έχω.. Και δεύτερο πώς μπορώ να μεταφέρω data και settings ορισμένων εφαρμογών??” Παιδια μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
-
Παιδία μια ερώτηση που έχω.. Θα περάσω αύριο την νέα ρομ σε ΜΙ2 Τώρα είμαι στην GTV 5.3.27.. Τι μπορώ να κάνω για να μην χάσω τους κωδικούς του ίντερνετ που έχω.. Και δεύτερο πώς μπορώ να μεταφέρω data και settings ορισμένων εφαρμογών??
-
Re: Xiaomi ΜΙ5
ΜήνυμαΠαιδία παρατήρω το vickmall τις τελευταίες μέρες, και αυτό που πρόσεξα είναι ότι κάθε μερα ρίχνουν το MI4 4G κατά 10 δολάρια κάτω κάθε βράδυ.. Ξεκίνησε απο 360 δολάρια και αποψε ειναι 310.. Νομίζω κάτι μεγάλο έρχεται στις 23 Απριλίου.. Τι λέτε???
-
Την έχει δοκιμάσει κανείς σε ΜΙ2?? Εντυπώσεις?
-
Πώς μπορώ την νέα να την βάλω στο system 1?
-
Λοιπών εμένα λέει Mi-recovery 2.0.1 Πριν αρχίσω την διαδικασία μια τελευταία ερώτηση Έχω το backup app του κινητού και το titanium backup.. Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω αυτά που έχω τώρα Δλδ Τηλεφωνα, κωδικοί, applications, settings κτλ??? Και τέλος στο Recovery Μου λέει reboot to system two (latest) αντι system one.. Γιατί?
-
Λέει Mi-recovery 2.0.1
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από Gkontos10: “Ρε παιδιά σας παρακαλώ.. Εξήγηστε κάποιος και σε εμένα βήμα βήμα πώς να βάλω την νεα ρομ στο ΜΙ2 μου.. Είμαι εντελώς άσχετος, και όλα αυτά τα wipes, Recovery κτλ δεν καταλαβαίνω τι είναι και πώς τα κάνω...” Χρόνια πολλά φίλε! Λοιπόν εδώ έχεις υλικό για ανάγνωση. Είναι οδηγοί που έχουν γράψει συμφορουμήτες και εξηγούν 3 διαφορετικούς τρόπους για να περνάς ROM. 1. Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) 2. Οδηγός …
-
Ρε παιδιά σας παρακαλώ.. Εξήγηστε κάποιος και σε εμένα βήμα βήμα πώς να βάλω την νεα ρομ στο ΜΙ2 μου.. Είμαι εντελώς άσχετος, και όλα αυτά τα wipes, Recovery κτλ δεν καταλαβαίνω τι είναι και πώς τα κάνω...
-
Re: Xiaomi ΜΙ5
ΜήνυμαΛέτε να ισχύει αυτό το δημοσίευμα?? Xiaomi expected to launch new global smartphone on 23 April; Will that be Mi 5?
-
Τι είναι αυτό που το βρίσκω? GTV 5.3.27 αυτό είναι?
-
Ναι το βρήκα ευχαριστώ.. Αυτό που ρώτησα και στο άλλο ποστ Πώς κανω Recovery Factory Defaults/Reset από την αρχη βήμα βήμα Γιατί δεν εχω ξανά κάνει και είμαι εντελώς άσχετος με αυτά...