Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 577.

• @sardelisp Αυτο δεν το ειχα τσεκαρει. Προφανως και εμενα το ιδιο πραγμα θα συμβαινει. Επαναφεροντας ομως το παλιο αρχειο θα επανελθει και το προβλημα, σωστα? Επισης θα κανεις την διαδικασια απο την αρχη, ή απλα θα ανοιξεις το QSTP και θα κανεις restore το αρχειο? ενημερωσε με να ξερω και εγω πως θα προχωρησω και οταν παω σπιτι θα τσεκαρω το κουτι να δω τι παιζει με το MEID. τωρα εσενα τι MEID λεει δω αν εχουμε το ιδιο?

• @geoanto555 Δεν γνωριζω, αλλα φανταζομαι πως οχι, γιατι ο χρηστης που ανεβασε τον οδηγο στο αγγλικο φορουμ ανεβασε ενα qcn για ολους... @sardelisp Πρεπει να βρουμε τον σωστο ''δοτη'' ομως. Εσυ που εκανες το fix δουλευεις το κινητο dual sim? η 2η sim πιανει κανονικα 4g? @Bodai Εχω μια συλλογη απο NON_HLOS.bin απο διαφορες ROM απο τις προηγουμενες δοκιμες μου, το βραδακι αν ειναι θα δοκιμασω να φλασαρω μερικες. Αυτο το αρχειο ειναι κατι αλλο περα απο την εκδοση modem? Για παραξενευτηκα πολυ στο οτ…

• Ωπ sorry ξεχαστικα! Ευχαριστω και @NasDriver που το διορθωσε. Καμια ιδεα για το ολο θεμα? Aμα κανει καποιος extract απο αλλο RN3 που δουλευει σωστα το .qcn αρχειο και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη λετε να αλλαξει κατι? @MIUI_ART @GR_Macedon @Bodai @lallasgr @geoanto555

• Ω ρε παλικαρια εννοειται οτι ταυτοχρονα 4G και στα 2 δεν γινεται, ειναι γνωστο. Εννοω οτι οταν αλλαζω τα data απο την Sim1 στην Sim2 (εκει που επιανα πριν δηλαδη 4G) πλεον δεν πιανει DATA παραπανω απο E(dge). Προφανως και μπορει και η slot2 να πιασει 4G (και η καρτα που εχω μεσα), μιας και δουλευαν πριν μερικες ωρες μια χαρα. Με το ''fix'' του οδηγου ειναι σαν να χαλασα την slot 2 και να εφτιαξα την 1. Τι σκατα δεν θα καταφερω ποτε να κανω και τις 2 να δουλεψουν.... @sardelisp οχι 2 καρτες sim κ…

• Λοιπον εχουμε μια μικρη προοδο. Περασα τελικα παλι χειροκινητα στο qstp την COM που ηταν το κινητο, προχωρησα την διαδικασια και ολοκληρωσα τον οδηγο. Οταν εκανα το 1ο restart μετα το τελος του οδηγου, επαιζε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το 4G στην sim1 ΑΛΛΑ σταματησε να λειτουργει στην 2. Πιανει πλεον μονο E (ουτε καν Η+) και σταματησε να δουλευει και fingerprint. Φλασαρα μετα παλι απο fastboot το NON-HLOS της 8.0.1 stable (ειχα φλασαρει στην αρχη αυτη που εδινε ο οδηγος) και μετα το πρωτο restart επαιζε το FP αλ…

• Οποτε οποιοι κανουν αναβαθμιση σε MM και παιξουν πχ με τελευταια εκδοση Google Camera που υποστηριζει και MM μπορει να δουν και καποια διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Project_P: “Απλα απεγκαταστασει το SuperSU και μετα reboot? ” Ναι... Από μέσα από superSU απεγκατάσταση. ” Φανταζομαι εννοεις απο τις Ρυθμισεις του SuperSU ''Πληρης καταργηση προσβασης root'' ''Eκκαθαριση για μονιμη καταργηση προσβασης root''

• Για να κανουμε un-root το κινητο (εχω την τελευταια stable MIUI8 και φλασαρα απο TWRP το SuperSU που ερχεται με την rom), τι κανουμε? Απλα απεγκαταστασει το SuperSU και μετα reboot?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Για αρχη θα δοκιμασω να περασω την ελληνικη dev μπας και αλλαξει κατι. Εχω σβησει και ξαναπερασει 500 φορες τους drivers αλλα αυτοματα δεν το αναγνωριζει (προφανως για αυτο δεν ανταποκρινεται μετα και στις εντολες). Επειδη τωρα δεν εχω διαθεσιμο αλλο pc με 64bit και windows 7/8/10 το πολεμαω ακομα στο δικο μου...

• @sardelisp Οπως τα λες στον ωραιοτατο mini ελληνικο οδηγο που εγραψες τα κανω απλα οταν ανοιγω το QSTP δεν αναγνωριζει αυτοματα το κινητο, παρα μονο την COM1. Eσενα στο αναγνωρισε η περασες μετα χειροκινητα την COM21 ? Επειτα δοκιμασα να παρα backup σε μορφη .qcn αλλα δεν επαιρνε. Επελεξα μορφη .xqcn και το εκανε save. Eπειτα εδωσε τις εντολες στο DIAG mode και εκανα χειροκινητα restart αλλα το κινητο μετα την εκκινηση επιανε παλι κανονικα σημα , οποτε δεν ξαναδοκιμασα μην γινει καμια πατατα για…

• Παράθεση από sardelisp: “φιλε καλημερα..τελικα εβγαλες καποια ακρη για το πως θα δουλεψει μια για παντα αυτο το ρημαδι; εγω την εχω καταλαβει την διαδικασια αλλα τωρα δεν μου δουλευει ο αισθητηρας δακτυλικων αποτυπωματων. wtf?? ” Aκομα δεν εχω βγαλει ακρη (βεβαια λογω φορτου εργασιας το εχω αφησει τις τελευταιες 2 μερες γιατι δεν με παιρνει να μεινω χωρις κινητο). Για το fingerprint το εχει γραψει και καποιος αλλος, αλλα εκανε reflash την rom και του επαιξε κομπλε. Αν εχεις ελληνικη (αρα και TWR…

• Ευχαριστω για τις συμβουλες και εσενα και ολα τα παιδια που κανουν brainstorming μπας και βρω λυση. ΘΑ ανασυνταξω τις δυναμεις μου και θα κατσω καποια στιγμη με ηρεμια να κανω τις αλλαγες, γιατι πραγματικα μετα απο τοσους μηνες εχει αρχισει να με κουραζει το ολο θεμα, σε σημειο που να σκεφτομαι να αλλαξω κινητο ...

• Παράθεση από demakhs: “Την Official China Dev και εννοούν τα παιδιά. kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz Με αυτήν μπορείς να ξεκλειδώσεις. ” Εχω ξεκλειδωσει (εφοσον εχω ελληνικη Stable ) @Bodai Ευχαριστω για την επιβεβαιωση. Ρωτησα βεβαια τον τυπο που εκανε τον οδηγο και μου ειπε οτι λειτουργει στις ακολουθες ROM σιγουρα stable miui.eu epic RR (και στην CM13 που το εκανε ενα παιδι εδω στο forum). Oποτε δεν ξερω αν φταιει η ROM . Παιζει η ελληνικη να δημιουργει κανα conflic…

• Παράθεση από Bodai: “@Project_P μέσα σε όλα ξέχασα να σου αναφέρω ότι για να παίξει όλο αυτό, στην συσκευή πρέπει να έχεις developer rom Οπωσδήποτε αυτό ... ” Αααα το πιο βασικο δεν εχω τοτε! Τοσο καιρο πολεμαω με ελληνικη stable! Για να περασω την τελευταια Ελληνικη developer τι κανω μιας και δεν το εχω ξαναδοκιμασει. Κανω Wipe Cache / Dalvik KAI Data απο TWRP , reboot σε TWRP και μετα flash την GTV σωστα? Σε περιπτωση που δεν κατσει ουτε ετσι μπορω να επαναφερω με το Nandroid backup μου κανονι…

• Παράθεση από geoanto555: “Από edl για να βγεις πατημένο το power... Το θέμα είναι ότι μάλλον εγώ έχω μπερδευτεί.... Διάβαζα αυτό και παρασύρθηκα... ” Ναι μαλλον. Οποτε δεν δοκιμαζω αυτο με το edl γιατι δεν νομιζω να βοηθησει καπου. Παντως απο το αρθρο που εστειλες βλεπω να εχουμε παρομοια προβληματα. Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να αλλαξω την διαδρομη του οδηγου (αν και δεν ξερω πως αλλα θα το ψαξω) μπας και γινει κατι.

• Παράθεση από Bodai: “@Project_P στο τελευταίο screenshot (post #89) είναι εκει σαν COM11. Εκεινη την θύρα πρέπει να διαβάσει το QPST ” Αυτα τα ειχα παλια (πριν ξυλωσω ολους τους driver). Το θεμα ειναι οτι ΚΑΙ με αυτους παλι δεν το διαβαζε το QPST.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Project_P: “ ” Ενώ είσαι με ανοιχτό το κινητό δώσε adb reboot edl .Το κινητό θα μπει σε edl mode. Αν δεν το δίνει στις θύρες com σαν qualcomm η διαδρομή του οδηγού είναι. αρχεία εφαρμογών/xiaomi/miflash/qualcomm.... ” Θα το δοκιμασω το απογευμα να δω. Μετα πως βγαινει με ασφαλεια απο EDL? τι εντολη πρεπει να δωσω? @demakhs Το εχω σκεφτει και εγω αλλα δεν εχω κατι αμεσα διαθεσιμο με 64bit λειτουργικο

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Project_P: “και οταν περνει την εντολη το βαζει σε DIAG σαν Marshall London Android ADB interface ” Εδς είναι το προβλημα σου. Η συσκευη πρέπει να μπει σε diag mode (κάτι αναλογο με το με το edl). Θέλεις τον driver που βλέπει ο η/υ σου όταν το kenzo είναι σε edl mode ... ” ο οποιος ειναι? πως μπορω να τον βρω? Εχω σβησει ολους τους driver και εχω ξαναβαλει απο την αρχη MiFlash και MiPcSuite αλλα δεν ειδα διαφορα. ΟΤαν τους ειχα ολους περασμενους ειδα δοκιμασει κ…

• Εχω σπασει το κεφαλι μου και ακομα δεν εχω βρει ακρη. το Pc το βλεπει κανονικα το κινητο οταν ανοιγω mtp. το MiPCsuite επισης. Οταν τρεχω το cmd και το adb shell τρεχει κανονικα με SU δινει αδεια απο το κινητο και οταν περνει την εντολη το βαζει σε DIAG σαν Marshall London Android ADB interface. To QPST ομως δεν λεει να το δει... βλεπει μονο μια COM 1 που λεει οτι δεν ειναι τηλ και οταν περναω σαν COM 3 βλεπει οτι ειναι καποιο κινητο , αλλα δεν αναγνωριζει μοντελο και μου λεει οτι δεν μπορει να …