Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αδερφέ αλήθεια ρωτάς τώρα;
-
Φοβερή δουλειά μπράβο, Στα θέματα στις ρυθμίσεις στην προσαρμογή θέματος υπάρχει πεδίο Κινούμενα σχέδια εκκίνησης και εκεί μπορείτε να επιλέξετε αυτό που βάλατε χωρίς να κάνετε την παραπάνω διαδικασία του built. @gkalen δεν δείχνει preview εικόνα εκεί δες μήπως μπορεί να προστεθεί και εκεί thumbnail. Επίσης πάλι στην προσαρμογή θέματος μπορείτε να βάλετε ήχο εκκίνησης ( στο ferrari έβαλα κάτι αλλαγές ταχύτητας που βρήκα από f1 τότε που ο Μιχαλάκης έκανε κάτι επικές προσπεράσεις στον Montoya) που…
-
Περάστηκε στο Mi 9 lite κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής , φτιάξτε και την μορφή της ημερομηνίας κάποια στιγμή .
-
επειδή αυτή την φράση Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε αντιγραφή/αντικατάσταση στο σύστημα θα πρέπει να το γυρίσετε σε R/Ο από R/W .. Δεν την καταλαβαίνω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται αυτό edit: δεν χρειάστηκε τελικά να κάνω κάτι έκανα τον φάκελο copy paste και έγινε, σούπερ το μαύρο πάω να δοκιμάσω και τα άλλα.
-
Πληρωμές σε pos με χρήση κινητού
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο mi 9 lite έχω περάσει το google pay (κατέβασα το apk) . Έβγαλα μια curve πέρασα όλες τις κάρτες μου πέρασα την curve στο google pay και μέχρι στιγμής όσες φορές το χρησιμοποίησα πέρασε κανονικά.
-
Στο lite ναι διορθώθηκε το overlay
-
@rascal ιεροσυλία να μην ξέρεις τον Eddie
-
Περαστηκε σε mi 9 lite κανένα θέμα μέχρι τώρα και διορθώθηκε και το πρόβλημα του overlay στην εφαρμογή της Πειραιώς . Μόλις φτιαχτεί και η ημερομηνία από 05/15 σε 15/05 θα είμαστε σούπερ.
-
9lite -led πρόβλημα
ΜήνυμαΕκτός από τις ρυθμίσεις πρέπει να πας και στην κάθε εφαρμογή και να το ενεργοποιήσεις Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπα και εγώ που το έστησα από την αρχή τα ίδια κάνει με το overlay . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi note 10 πρόβλημα με wi fi
ΜήνυμαΠαράθεση από StavrosG: “Me speedtest απο Laptop 50 mbps με το τηλεφωνο 29 mbps ... Πως βλεππω εαν συνδεμαι στα 2,4GHz με max. 800MBit/s ή στα 5GHz με max.1733 MBit/s..? ” Στις ρυθμίσεις wifi του τηλεφώνου δίπλα από το όνομα του δικτύου αν είναι 5 γράφει 5G
-
το πρόβλημα με τον updater που ενώ βρίσκει την αναβάθμιση δεν σε αφήνει να την κατεβάσεις παραμένει σε MI9 Lite και την κατέβασα από το mail.
-
@karivasilis έχεις την εφαρμογή της Πειραιώς (winbank) και κάνεις κανονικά είσοδο με figerprint και δεν σου βγάζει ότι υπάρχει εφαρμογή που χρησιμοποιεί το overlay πηγαίνετε στις ρυθμίσεις; Επίσης στην Revolut όταν πάω να κάνω topup με google pay στην πληρωμή μου βγάζει το ίδιο.
-
Περάστηκε σε mi 9 lite δυστυχώς το θέμα με το overlay παραμένει και πραγματικά είναι πολύ σπαστικό γιατί πρέπει κάθε φορά να κάνεις επανεκκίνηση.
-
Παράθεση από ipankas: “Κάποιος τολμηρος για redmi note 5 ” Τι τολμηρός ; Δεν έχει βγει για το redmi note 5 ακόμη.
-
Σε mi 9 lite ενώ ο updater βγάζει την αναβάθμιση όταν πατάς να κατέβει γράφει η συσκευή σας είναι ενημερωμένη και δεν κάνει λήψη.
-
Σε πολλές εφαρμογές πάντως υπάρχει θέμα με το overlay μακάρι να φτιαχτεί σε επόμενα update γιατί είναι σπαστικό . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk