Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 298.

• Redmi Note 2

Pantak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Με την προϋπόθεση ότι οι μπαταρίες έχουν ένα κύκλο λειτουργίας και με δεδομένο την καθημερινή φόρτιση ίσως και πάνω από μια φορά θα χρειαστεί αντικατάσταση μπαταρίας οπότε ????? για το RN2 που πήρα έχω πάρει και άλλη μπαταρία με ελάχιστα χρήματα. οπότε δεν το παραβλέπω απλά παραξενεύτηκα στο ότι πολύ σύντομα έβγαλε νέο μοντέλο

• Redmi Note 2

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ κατάλαβα Sent from my iPad using Tapatalk

• και απο μενα με Redmi Note 2 απογευματακι

• Redmi Note 2

Μήνυμα

συμφωνώ και κάτι άλλο να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω νέο θέμα στο φόρουμ κάτι γενικότερο για mi όχι άσχετο ??? πληροφοριακά

• Redmi Note 2

Μήνυμα

Ναι συμφωνώ Nasdriver περί ορέξεως απλά το είδα και το πόσταρα με την δική μου απορία γιατί είμαι υπέρ των επισκέψιμων συσκευών πολύ της μόδας έγινε στα κλειστά τηλέφωνα και όλες οι εταιρείες το υιοθετούν , ίσως αναμένουν περισσότερα κέρδη για μετά την αγορά δεν έβαλα την τιμή για πιο φθηνή απλά ενδεικτικά

• Redmi Note 2

Μήνυμα

Το Redmi Note 2 κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο, Αποσύρετε απ την κυκλοφορία ??????? Μιλάμε για αυτό λες και πέρασαν χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα τηλέφωνο του τελευταίου εξαμήνου, που ήρθε η στιγμή του να βγει από την αγορά, για χάρη του επόμενου μοντέλου. Το Redmi Note 2 κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο, με τη Xiaomi να ρίχνει στην αγορά το επόμενο μοντέλο, μόλις τρεις μήνες αργότερα. Οι διαφορές των δύο δεν είναι μεγάλες αλλά είναι ουσιαστικές, καθώς το Redmi …

• Απ οτι ξερω εχει και chat μπορεις να μιλησεις αμεσα και να μαθεις . Επεσες στην περιπτωση

• Δεν ξέρω , ίσως κάποιος από το τμήμα της ROM μπορεί να μας πει τι είναι ;;;;; Sent from my iPad using Tapatalk

• Εικονες του κινητου

• Εγω επειδη ειχα και πολλες επαφες και συνθετες δοκιμασα μεσα απο gmail αλλα μου κατεστρεψε τις επαφες του gmail και περασε του τηλεφωνου μετα στο τηλεφωνο δεν μου εβγαλε ολα τα στοιχεια . τοτε ανεβασα στο mi acount τον καταλογο τον επεξεργαστηκα για διπλοεγγραφες και αυτοματα περασαν στο τηλεφωνο φυσικα με ενεργοποιημενο λογαριασμο . ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα αυτο μετα απο πολλες προσπαθειες να φτιαξω τον καταλογο σε συσκευες android Εχω το Redmi Note 2

• μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 7.1.3.0 παρατηρώ μια παραξενιά στο WiFi σκανάρει κανονικά συνδέεται λειτουργεί αλλά στο συνδεδεμένο ρούτερ δείχνει το ssid και από κάτω " Πατήστε για κοινή χρήση του κωδικού " και αν πατήσω πάνω του μου βγάζει ένα QR CODE " Μοιραστείτε το wifi , όταν πατώ το βελάκι μου βγάζει όλα τα στοιχεία κανονικά . ξέρει κάποιος τι κάνουμε ???

• Καλησπερα Την επωνυμία της επιχείρησης: everybuing Την Διεύθυνσή της (URL):Everbuying: China Wholesale Online Shopping - Buy from China at Cheap Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 FDD LTE 2GB RAM 32GB Helio X10 Octa Core 2.2GHz Την ημερομηνία αγοράς: 10/20/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 Ημέρες Αποστολη χωρις χρεωση Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά…

• RedMi Note 2

Μήνυμα

φιλε adam καλώς οριςες στην παρέα και καλορίζικο το νέο αποκτημα ,στο link που σου ειπε ο NasDriver θα βρεις την λυση μπες και διαβασε και θα βρεις λυση. και εγω καινουριος ειμαι και βοηθηθηκα πολυ Sent from my iPad using Tapatalk

• Ήχοι τηλεφώνου

Μήνυμα

Σ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

• Ήχοι τηλεφώνου

Μήνυμα

Πρόσεξα ότι έχει λίγους ήχους για το τηλέφωνο Έχω κατεβάσει διαφορά apps αλλά δεν ικανοποιήθηκα έχει κάποιος να υποδείξει κάτι που να έχει ποικιλία και να είναι και δυνατοί ώστε να ακούγοντε σε κάποια απόσταση

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Σ ευχαριστώ που ασχολήθηκες και ξέρω ότι πιάνει ac

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

αννεργα ειναι

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

ειναι καθαρο 5 ghz n εχω κιομβο του AWMN

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

βλεπω στα χαρακτηριστικα οτι το υποστηριζει αλλα στην πραξη δεν βλεπω να τα δειχνει εχω εδω και 5 ghz σε διαφορα link αλλα δεν τα βλεπει γιαυτο ρωτησα αν θελει καποια ειδικη ρυθμιση

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

χαχαχαχαχα καλοοοοοοο παντως σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου