Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 150.
-
Εγώ την πέρασα με format.Μονο στην xtrv έχετε θέμα η και σε άλλες rom? Αν δεν είναι κόπος,δοκιμάστε μετά από ένα nandroid, μια παρθένα εγκατάσταση. Είμαι με μια sim. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xtrv σε nikel.Έγινε εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα.Αισθητήρες,πυξίδες,συγχρονισμοί λειτουργούν μια χαρά.Σβέλτη είναι η rom θα την φορτώσω να δούμε. Δόνηση στο ξεκλείδωμα δαχτυλικού δεν έχουμε,όπως και σε όλες τις roms,δυο μήνες τώρα.Ίσος να αφαιρέθηκε? Τα led ειδοποιήσεων εδώ λειτουργούν κανονικά με διαφορετικά χρώματα σε κλήσεις,μηνύματα. Περισσότερα στην συνεχεια ψάχνοντας για bug. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen γιά nikel παιζει να παρουμε και εμεις αυριο?(xtrv beta) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικά από τα απανωτά flash,κάποιες συσκευές έχασαν imei και επομένως και sim. Οποτε δεν ευθύνεται η rom.Το ανέφερα γιατί η συγκεκριμένη είναι αρκετά καλή,μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @gkalen Recovery 3.0.2 by mic.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikpoth: “Και από μπαταρία μανούλι! ” Για δώσε ένα ScreenShot από το Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε αν περάστηκε σωστά ... :D” 89a1ef693b2b1a482fa658084d6be427.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Souits:clash of clans..lol
-
Και από μπαταρία μανούλι! e9964f389bf06e9af52a5c5fcbb18af3.jpg 15f69afa5ba70aa74f7a765e4d701f5a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6.11.3 gtv.Αυτό που κατέβηκε πριν λίγο.(υπόψιν,ούτε με τι δικη σου stable συνάντησα το παραμικρό και την ζόρισα άσχημα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γκαντέμης είμαι! Το πρωί την πέρασα σε nikel.Πάντως σε μένα δεν έβγαλε πρόβλημα μέχρι τώρα.Να περιμένουμε?Να γυρίσουμε σε παλαιότερη άμεσα? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι για αυτήν.Να σου πω την αλήθεια,την πέρασα με μεγάλη επιφύλαξη.Διάβασα την αναφορά σου στο θέμα με τι sim και λέω,πακέτο..Απλά με έτρωγε να φλασαρω και λέω ας δοκιμάσω. Έχω sim κοσμοτέ,μια sim στη συσκευή. Πραγματικά δεν ξέρω,ίσος πχ το απόγευμα αρπάξει και το δικό μου μια επανεκκίνηση και χάσει την sim.Θα δούμε. Αν βρείς χρόνο ,ρίξε άλλη μια δοκιμή.Παίζει να μην έκατσε καλά η rom? Εγώ είμαι σε άδεια και 3 μέρες τώρα το έχω βογκήξει.Του έχω περάσει οποια rom κυκλοφορεί. Κόλλησα πάλι και έλεγ…
-
@gkalen Το έχω μουρλάνει και δεν έχει βγάλει θέμα.Από επανεκκίνησης του έκανα αρκετές.root δικαιώματα,adaway,μπλε δόντι,gps,δόνηση στο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό.Όλα λειτουργούν όπως με της επίσημες roms. Το βραδάκι μέχρι το πρωί έφαγε 2℅ μπαταρία.Μια χαρά. Θα δείξει βεβαια,aν βγάλει θέμα σήμερα,αύριο, ξαφνικά θα το αναφέρω εδώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προς το παρόν σε nikel δείχνουν όλα μια χαρά εδώ και κάνα δίωρο.Δεν ξέρω αν έπαιξε ρολο που έστησα τα πάντα από την αρχή καθώς φοβήθηκα τα θέματα με την sim.Θα δείξει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιδημία στις sim οι rom,και την περίμενα πως και πως την συγκεκριμένη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gkalen,για nikel ποια εκδοση περιμενουμε σε stable? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ με nikel δεν κατάφερα να μπω σε safe mode Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
nikpoth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίναι στο άλλο πακέτο με τα υπόλοιπα που παρήγγειλα.Τα έσπασε σε δυο ο κινέζος.Αεροδρόμιο λέει το track,αναμονή για δευτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nikel ,να περιμένουμε απο αύριο λογικά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι κανονικά.Βασικά μου κάνει εντύπωση γιατί όσες εφαρμογές ζήτησαν πρόσβαση root ,πήραν κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες σε εμενα δεν πατιέται καν το εξερευνητής root για να δώσω δικαιώματα η να τα αλλάξω r/w. Έχω την προ έκδοση. Κάνα άλλο κόλπο να δοκιμάσω? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7d31843fcf2abbda90ab1647612291a4.jpg
-
Είναι κάποιος με es explorer να επιβεβαιώσει ότι δουλεύουν τα δικαιώματα root? Κάποια ρύθμιση χρειάζεται εκτος από ενεργοποίηση της εφαρμογής documents 38ec6a33c9256b1af91680e214f5fe5d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk