Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 150.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
nikpoth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαEdit:Θέλει ζόρι για να κουμπώσει.Δεν είναι ίσια τα pin της συσκευής,πλαγιάζουν.Να του βάλω μια να κουμπώσει με το ζόρι η θα το πάρω στο χέρι..? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω μέχρι να παραλάβω και το δεύτερο πακέτο.Τα έσπασε σε δυο ο κινέζος και έβαλε στο άλλο τον αντάπτορα τον καλο. Στην αναμονή για δευτερα μάλλον γιατί είναι αεροδρόμιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Μήνυμα35a2e3de21ebaed5b4f568e660ff4071.jpg Μόλις πρόσθεσα στη συλλογή μου το wifi power strip.Δυστυχώς ο κινέζος έβαλε αντάπτορα ότι να ναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Σε εμενα με nikel.Το ψάχνω από χθες αλλα δεν κατάφερα να βρω λύση.Ίσος είναι γενικό σε όλες της dev rom 6.10.13? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά υπάρχει θέμα με τον συγχρονισμό? (Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού). Δοκίμασα login ,logout αλλά δεν διορθώθηκε.Κάποια άλλη ιδέα? Επίσης στην 6.10.13 έχει αφαιρεθεί η δόνηση στο ξεκλείδωμα με δαχτυλικό αποτύπωμα?
-
Παίδες καλησπέρα.Το μονο θεματάκι που έχω πρόβλημα είναι στον συγχρονισμό του micloud. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα? 51caa8308ecc328ee45f22a884638ef7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit:Sorry για το μέγεθος.Μόλις βρεθώ σε pc,θα διορθώσω
-
Παράθεση από Takis K: “Και σε μενα με redmi note 4 χτυπαει στις ρυθμισεις στην αρχη και ζηταει να στειλεις αναφορα στην ΜΙ.Δεν προχωραει με τιποτα ” Τα ιδια και εδω
-
Έχει κοφτη το εναλλακτικό του androidfilehost. 30kb Για αυτό κατεβάζεις slow λογικά
-
mirror error στο RedMi Note 4 nikel edit:Τα links θα γίνονται σταδιακά ενεργά μόλις τελειώσει το Upload στο server για κάθε ROM sorry το ειδα τωρα
-
Ούτε εγώ γνωρίζω!Απλά στο ζήτησε η συσκευή με ένα γρήγορο μήνυμα που δεν πρόλαβες να δεις.Όταν έκανες την προσπάθεια για αντιγραφές Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι το μονο θέμα που αντιμετώπισα και εγώ.Μονο από το άλμπουμ όμως.px από viber στέλνει κανονικά. Λογικά από δευτερα θα είναι κομπλέ . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρυθμίσεις-εφαρμογές,βρίσκεις εφαρμογή documents και την ενεργοποιείς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από χθες που δουλεύει η συσκευή με αυτήν τη rom (rn4) δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα η δυσλειτουργία.Όλες η εφαρμογές λειτουργούν σωστά.Κανένα fc.Από μπαταρία κάνα μισάωρο περισσότερο μου έβγαλε σε σχέση με gtv και global που έχω δοκιμάσει.Βεβαια θέλω να κάνει δυο, τρεις κύκλους φόρτισης για καλύτερα συμπεράσματα.Ωραία η προσθήκη flash και root explorer.Έχω ένα θεματάκι με es explorer προ,σε όλες της rom όμως.Δεν λειτουργεί το κουμπί του στα εργαλεία για root Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησ…