Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.
-
Ελεγα να μην περασω ακομα σε developer λογω αλλων υποχρεωσεων που δεν μου επιτρεπουν συνεχη ενασχοληση με το τηλεφωνο. Οποτε σαν πιο ασφαλη λυση αναβαθμιζα με καθε νεα stable. Εχω την τελευταια 7.1.3 που ανεβασατε... Προτεινεται να περασω σε developer? Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sidnick10: “καθαρη εγκατασταση εκανα με το που το πηρα δλδ εδω και 4 μηνες... ” Δοκίμασε να κάνεις Update στην τελευταία Version της GTV ROM. ”
-
Παράθεση από pechr: “ή απο τότε που έκανες καθαρη και μετά; ” καθαρη εγκατασταση εκανα με το που το πηρα δλδ εδω και 4 μηνες... Απλα απο τοτε το εχω σε stable και δεν ειχα ποτε θεματα... Τωρα τελευταια το αντιμετωπιζω... Ειπα μηπως επειδη ολες οι αλλες συσκευες δεν εχουν θεματα με ταχυτητα μηπως ειχα δυνατοτητα να επεμβω πρωτα στη συσκευη...
-
Καλησπερα στην παρεα... Εχω πολυ καιρο να ποσταρω στο forum αν και παρακολουθω καθημερινα σχεδον τις συζητησεις. Τον τελευταιο καιρο παρατηρω καποιες καθυστερησεις στην πλοηγηση μεσω wifi απο το τηλεφωνο... Μετραω μεσω speedtest την ταχυτητα και ενω σε αλλες συσκευες ταυτοχρονα (ipad air και laptop) φτανει τα 12-13mbps στα τηλεφωνο πιανω 3-4-5mbps και μαλιστα με διακυμανσεις κατα μετρηση.!! Γνωριζει κανεις καποια λυση? Εχετε ακουσει κατι παρόμοιο? Το τηλεφωνο redmi note 2 prime με την τελευταια …
-
Παράθεση από StathisSe: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από StathisSe: “Δεν του ερχονται σε κανονικο χρονο αποστολης ” Δοκίμασε να γράψεις τη λέξη ''viber'' στην αναζήτηση, να δεις ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου. ” Εχω ψαξει μεσα στο φορουμ για το προβλημα με το viber αλλα τιποτα απο τα παραπανω δυστυχως δεν εχει βοηθησει.Γι'αυτο ρωταω αν του περασω την global v7.1.2.0 stable συνεχισει να υπαρχει το προβλημα??? πως, μπορω να την περασω μεσω twrp??? να κανω τα wipes και μετα install κατευθειαν …
-
Για την ληψη εφαρμογων: ληψεις-> 3 τελειες επανω δεξια->ρυθμισεις->οριο μεγεθους-> απεριοριστο ή οπως θες....
-
κανε unlock να δεις τι εγινε... περνας το δαχτυλο πανω απο το μηνυμα για να ξεκλειδωσει..
-
καλημερα παιδια.. πως ειναι η εμπειρια με την καινουρια ρομ σε redmi note 2? να προχωρησουμε και οι διστακτικοι?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα. Καλη χρονια με υγεια σε ολους... Σκεφτομαι αγορα mi band 1s ξανα απο yeso521. Εχει παρει καποιος απο αλλου π.χ. geekbuying? και δευτερον: πιστευετε οτι αξιζει η χρηματικη διαφορα σε σχεση με το απλο?
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sidnick10: “Ευχαριστω για το ενδιαφερον.. Ετσι τα εχω ηδη.. Καπου αλλου πρεπει να υπαρχει το προβλημα... ” Ρυθμίσεις ---> Wi-Fi ---> Προχωρημένες Ρυθμίσεις ---> Ενεργό Wi-Fi και στον ύπνο ---> Πάντα ? ” παντα... Ετσι το ειχα.. Στην πρωτη σελιδα του ποστ αν δεις αναφερεται στο προβλημα που εμφανιζεται στο viber...
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sidnick10: “καλημερα.. Το προβλημα ειναι οτι η εφαρμογη αποσυνδεεται με αποτελεσμα καποιες φορες τα μηνυματα να ερχονται μονο οταν μπω στην εφαρμογη... Εχω δωσει δικαιωματα αυτοματης εναρξης, την εχω κλεδωσει προκειμενου να μην κλεινει μεσω recent apps αλλα τπτ.. Νομιζω ειναι γενικοτερο το θεμα με το viber.. ” Αν είναι θέμα ειδοποιήσεων δες λίγο: Ρυθμίσεις ---> Γραμμή κατάστασης ---> Διαχείριση Ειδοποιήσεων ---> Viber ---> όλα ΟΝΚαι επίσης: Ρυθμίσεις ---> Γρ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sidnick10: “Με ενα μονο προβλημα: τη συμβατοτητα του viber!!! Εχετε εντοπίσει την αιτια του προβληματος..; Θεωρω οτι ειναι καλο να προσπαθησουμε να βρουμε μια λυση μιας και χρησιμοποιειται απο πολλους η εφαρμογη ” Θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το viber, γιατι εγω το χρησιμοποιώ στο 1s και ειμαι ευχαριστημένος. ” καλημερα.. Το προβλημα ειναι οτι η εφαρμογη αποσυνδεεται με αποτελεσμα καποιες φορες τα μηνυματα να ερχονται μονο οταν μπω στη…
-
Καλησπερα παιδια. Redmi note 2 με την τελευταια ελληνικη stable. Κατοχος του τηλεφωνου εδω και δυο εβδομαδες περιπου... Εντυπωσεις αψογες... Με ενα μονο προβλημα: τη συμβατοτητα του viber!!! Εχετε εντοπίσει την αιτια του προβληματος..; Θεωρω οτι ειναι καλο να προσπαθησουμε να βρουμε μια λυση μιας και χρησιμοποιειται απο πολλους η εφαρμογη. Ευχαριστω...
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαNumber: RS363719366NL Package Status: In Transit Destination Country: Greece 2015-12-14 14:55 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-14 12:55 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-14 09:55 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-11-29 07:26 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Origin Country: Netherlands 2015-12-14 11:55 The item has been processed in the country of destination 2015-12-04 19:37 The item has arrived in the country of destinat…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαι εδω μια απο τα ιδια. Το δεμα απο 4/12 στο αεροδρομιο αλλα νεο κανενα απο τοτε... Ας ειναι μονο αυτο το προβλημα μας στην ελλαδα του 2015....
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚαλησπερα εμενα σημερα εφυγε κιολας από ολλανδια σύμφωνα με το tracking παντα.... Πολυ καλο για να ειναι αληθινο?? Επισης να συμπληρώσω οτι σε μηνυμα που του εστειλα για διαθεσιμοτητα του mi band 1s μου απαντησε οτι υπαρχει αλλα ειναι πολυ ακριβο... πιθανον να περιμενει μειωση της τιμης και ο ιδιος....
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμαευχαριστω.. αν και σε προηγουμενη αγορα εξ'ανατολων απο αθηνα εκανε μια μερα... ας ερθει στην πρωτευουσα και μετα ειναι γρηγορη η παραδοση...
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαXIO... Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμακαλησπερα και απο εμενα. Περιμενω το Redmi note 2 απο τον yeso521. παραγγελια ξημερωματα τριτης και το κινητο ειναι ηδη ολλανδια στο αεροδρομιο για ελλαδα. Αυτο που θα ηθελα να σας πω ειναι οτι μαζι ηθελα να αγορασω και το mi band 1s στα 21 δολλαρια αλλα οπως ξερετε ηταν out of stock. απο χθες προχθες λοιπον ειναι διαθεσιμο με τιμη στα 35 δολλαρια....!!! Υπαρχει η παλι ειναι προπαραγγελια..??? εστειλα mail και περιμενω απαντηση... οχι φυσικα για την αυξηση της τιμης αλλα για τη διαθεσιμοτητα. Y.…